вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 530
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
  • и тук и там :)
Привет, някой може ли да препоръча салон за поставяне на мигли в София?

@ Имам чувствителни очи (доста минали операции), лепилото отразява ли се по някакъв начин   newsm78

# 211
Здравейте! Аз си слагах преди време мигли в магама. Резултата е уникален,но аз съм с чувствителни очи и едвам ги издържах. Не мога да кажа,че много са падали,но ми тежаха и ги търках много( несъзнателно от дискомфорт) и така започнаха да се въртят,което беше големия ужас. От там започнах и да ги скубя и резултата беше,че си останах без мигли. Затова съвета ми е ,че не си е работа за чувствителни очи . иначе една приятелка си беше сложила преди мен и тя няма проблеми,дори още си ги поддържа,но аз никога повече

# 212
Аз имам две клиентки с чувствителни очи, които са "плакали", когато са им поставяли мигли (очите им сълзят още по време на процедурата Rolling Eyes), при мен го нямаха този проблем. Имам една, проявила алергия преди - вече няма проблем. Всичко зависи от лепилото  Peace
С това, което ползвам сега, нямам проблеми, единствено едно момиче, със сходен проблем, като на една от потребителките по-горе - множество операции на очите и проблеми с носа! Тя казва, че от време на време когато се къпе усеща леко лютене. Поддрържа си миглите иначе, вече 3-4 месеца.
Така че, ако някой има горчив опит от преди години, нека пробва и сега, вече има хубави лепила на пазара.

# 213
във фейсбук много хвалят една мацка- Елица Крайчева.  Peace
https://www.facebook.com/elica.kraycheva.9/media_set?set=a.13363 … 235467&type=3

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 17:05 от Камалия

# 214
  • и тук и там :)
Аз имам две клиентки с чувствителни очи, които са "плакали", когато са им поставяли мигли (очите им сълзят още по време на процедурата Rolling Eyes), при мен го нямаха този проблем. Имам една, проявила алергия преди - вече няма проблем. Всичко зависи от лепилото  Peace
С това, което ползвам сега, нямам проблеми, единствено едно момиче, със сходен проблем, като на една от потребителките по-горе - множество операции на очите и проблеми с носа! Тя казва, че от време на време когато се къпе усеща леко лютене. Поддрържа си миглите иначе, вече 3-4 месеца.
Така че, ако някой има горчив опит от преди години, нека пробва и сега, вече има хубави лепила на пазара.

Ако си от София дай координати  Grinning , може и на лично  bouquet

# 215
  • София
във фейсбук много хвалят една мацка- Елица Крайчева.  Peace
https://www.facebook.com/elica.kraycheva.9/media_set?set=a.13363 … 235467&type=3

Разгледах снимките. При тази мацка и пари да ми даваха, не бих отишла  ooooh!

# 216
Само да вметна, че това са снопчета. Не мигли косъм по косъм/3д мигли.
От тях можете и сами да си поставяте по принцип Simple Smile

# 217
Здравейте! Преди няколко месеца си сложих мигли косъм по косъм, но доста ми боцкаха, бяха твърди, трудно си "търках" очите при миене и къпане. Дали самите косъмчета в моя случай са били по-твърди или при всички е така? Искам да си сложа пак, беше много красиво, но беше адски неприятно. Моля споделете ми мнения, поздрави!

# 218
Цяло лято ( от май месец) изкарах с такива мигли. Родих се  Laughing
Първия път сложиха косъм от норка. Хубави са, но по бързо започват да се извиват и трябва по често решене с четка ( от спирала) Издържаха 45 дни, като и в деня на поправка изглеждаха добре.
Втория път сложиха 3Д. УНИКАЛНО
Няма го това изкривяване на космите, по малко падат и изглежда много по естествено.
Днес ми е 45 ден и съм на поправка. Мога да изкарам още 10 дни, изглеждат си добре  Laughing
Аз лично самите мигли мия на два дни и бърша внимателно със салфетка, реша ги само сутрин много внимателно и това ги запазва за дълго време. Не използвам води, масла и т.н върху самите мигли. Клепача почиствам с клечка за уши напоена в миц. вода
Общо взето за 3-4 поставяния в годината си заслужава отвсякъде. Спестява време сутрин и очите ти винаги изглеждат добре.
От края на септември до декември мисля да направя почивка. Тогава ще ги махна и ще видя моите как са  #Crazy

# 219
Дами, искам да си сложа мигли косъм по-косъм сама. Препоръчайте ми лепило. Каква е разликата между косъм от норка и коприна?

# 220
Дами, искам да си сложа мигли косъм по-косъм сама. Препоръчайте ми лепило. Каква е разликата между косъм от норка и коприна?

Норката е по-плътна, тежка и стои по-изкуствено. Копринените са по-леки и тънки.

# 221
Обратното - коприната са по-плътни и твърди, норката е с дебелината на естествените мигли, т.е. по-тънки са и меки.
И мигли косъм по косъм/3д мигли не можете да си поставите сами, само снопчета.

# 222
Да, купих си, пробвах- не успях. Копринени. Ще си продам комплекта  Peace

# 223
Обратното - коприната са по-плътни и твърди, норката е с дебелината на естествените мигли, т.е. по-тънки са и меки.

Може би е и до лично възприятие - аз съм носила и от двата вида и впечатленията ми са противоположни.

# 224
  • София
Може би защото копринените са с различна дебелина, преди години ми сложиха дебели копринени мигли, ужасно е, боцкат до побъркване  Sick

Не съм слагала такива от норка, но скоро ще пробвам как е с 3Д и ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт