вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 450
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
Аз да кажа, че изобщо не съм доволна от диамантените. Кривят се и като израстнат стоят ужасно рошави. А и нещо откакто съм с тях очите ми се поддуват.

Къде си си правила диамантените мигли? Аз се бях спряла на ES studio, там слагат диамантени мигли и по снимките излежда доста естествено, но сега съм малко разколебана 
Бях в ES. Доволна съм от студиото, момичето се стараеше, но просто самият метод не е за мен. При вас може да има добър ефект.

# 541
Момичета, не си слагайте мигли, аз 3 години бях с мигли косъм по косъм, уж не увреждат твоите но след като ги махнах преди 6 месеца някъде и повече даже, все още не мога да си възстановя моите, рошави са накъсани, а преди ми бяха доста дълги и плътни. Не правете тази грешка !!!! Вече тези мигли не са модерни даже, всички си изпатиха, който си е сложил е съжалил

# 542
Здравейте момичета. Вчера ми слагаха мигли косъм по косъм и още по време на слагането много ми щипеше на едното око. Днес се събудих с кървясали очи (само долната половина) и окото което вчера ме щипеше днес ме наболява. Дали е алергична реакция или е нормално и ще мине... Четох че и друг е имал такъв проблем но е минал след 2-3 дни, но също четох и че може да е опасно... 😀 Малко ме е срам да ида при личния с такова оплакване, за това искам съвет тука. А иначе миглите много ми харесват и не ми се иска да ги махам 🙁

# 543
Според мен също им отминва модата особено на тези 3,4,5,6,10Д... вече всяка 2ра циганка/лелка или 12годишно момиченце което виждам е с такива.

# 544
didi,доста странно,имайки впредвид,че твоите си миглички се обновяват изцяло на всеки 2-3 месеца и излизат нови косъмчета 🤔 Аз бях година и половина,преди 2 месеца ги махнах и вече са ми изцяло подновени-като преди да си сложа.
mara4ever, Макситрол гел - на долния и горния клепач тънък слой 2 пъти дневно. Simple Smile И на мен ми ставаше така.

# 545
  • София
Аз ги махнах преди 1год и 3 месеца и така и не се възстановиха напълно.Нямат нищо общо с миглите,които имах преди да сложа 3д.
И според мен миглите вече са демоде,особено тези,които си личат от далеч. Peace

# 546
А според мен, когато сложим мигли свикваме да се гледаме с толкова дълги и толкова много и когато паднат изведнъж изглеждаме като "плешиви". Всъщност просто сме си с нашите мигли.

Колкото и да са демоде, за мен е огромно удобство да не мисля за допълнителен грим. Затова ще си продължавам с миглопластиката.

# 547
Няма, вече не са като преди за жалост, а казваха, че не вредят, дори моделите повечето вече ги махнаха и дори се оплакваха, че техните са опадали. Затова недейте си слагайте, а ако някой знае как да си ги възстановя по някакъв начин да сподели

# 548
Съжалявам, но няма да се съобразя с Вашето "недейте си слагайте". Моите мигли са си наред.

# 549
Здравейте момичета. Вчера ми слагаха мигли косъм по косъм и още по време на слагането много ми щипеше на едното око. Днес се събудих с кървясали очи (само долната половина) и окото което вчера ме щипеше днес ме наболява. Дали е алергична реакция или е нормално и ще мине... Четох че и друг е имал такъв проблем но е минал след 2-3 дни, но също четох и че може да е опасно... 😀 Малко ме е срам да ида при личния с такова оплакване, за това искам съвет тука. А иначе миглите много ми харесват и не ми се иска да ги махам 🙁
Нормално е аз в началото имах едно време  всеки ден в което ми сълзяха и сърбяха очите, после привикваш 

# 550
Рициновото масло прави чудеса,страшно бързо ми израстнаха отново. Simple Smile

# 551
  • София
Рициновото масло прави чудеса,страшно бързо ми израстнаха отново. Simple Smile
На мен не ми помогна. Sad

# 552
  • Перник
Аз ползвам нанолаш и са ми супер миглите. Ефект видях чак след 2 месеца. Една опаковка от 3мл ми стигна за една година.

# 553
  • Бургас
Здравейте! Аз бях с мигли година и половина, като смених 3 места за поставянето, накрая ги махнах защото не успях да се разбера с дамите точно какво желая или ако поставянето ми харесваше много бързо падаха (явно по-некачествени материали). След 1 година почивка, сега си сложих пак, като след първото слагане ги махнахме още на другия ден, защото явно повечето са свикнали да слагат много дълги, много гъсти и въобще от всичко по-много, а аз съм с тъмно руса коса и съм бяла и идеята ми беше да са като моите когато са с хубава спирала, а не от далеч да се виждат само черни четки с мигли, та след седмица сложихме пак, този път занесох снимки как искам да изглеждат на окото и най-накрая се разбрахме, та сега съм доволна! Иначе и аз след като ги махнах първия път бях останала без мигли, но със смес от рициново, бадемово масла и течни витамини, много бързо ги възстанових, но мажех по няколко пъти на ден и вечер ги мажех обилно и така си лягах, също и сместа е добре да си я правите в малка кутийка, най-много за 2-3 дни, защото витамините бъзо губят свойствата си.

# 554
Моите мигли са хем къси,хем прави.Дори със спирала за обем нищо.Та мислех си с "поствяне на мигли косъм по косъм",няма ли вариант да не изглеждат кукленски или прекалено изкуствени?Просто да ми ги напряват естествени.

Общи условия

Активация на акаунт