вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 515
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
Аз пък отново препоръчвам Мили, върнах се при нея след 2-месечно отсътвие и мога да кажа със сигурност, че е най-добрата досега от всички, които съм посещавала.

# 586
  • София
здравейте, моля да ми препоръчате някой салон в София, където работят по-бързо. В момента съм с косъм по косъм, но искам да сменя мястото.

# 587
Здравейте момичета аз съм с мигли от 5-6 години .Ходила съм къде ли не ,най добрата за мен е Десислава Ефтимова за София .Тя е най - добрата .Няма четки ,няма наслоено  лепило ,няма увреждане на мигли. .Като перце са .Гласувам за нея с две ръце .Ако искате да имате красиви мигли тя е човека

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 12:43 от Vik1010

# 588
  • София
здравейте, моля да ми препоръчате някой салон в София, където работят по-бързо. В момента съм с косъм по косъм, но искам да сменя мястото.
Здравейте!За кой район си търсите

# 589
Здравейте,
Аз препоръчвам Катето , намира се до хотел Анел. При нея си слагам косъм по косъм, изключително е бърза, в същото време изкл.бърза . До този момент не съм виждала нито 1 паднал косъм, няма спластяването, и просто ако моите мигли растяха така бързо, поддръжката ми щеше да е на 2 месеца 😂

# 590
G166, може ли малко инфорамция, как точно се казва салона до хотел Анел. И каква е цената за мигли косъм по косъм- първо поставяне и подръжка?

# 591
G166, може ли малко инфорамция, как точно се казва салона до хотел Анел. И каква е цената за мигли косъм по косъм- първо поставяне и подръжка?
Здравейте,

Салонът се казва KK Lashes, има страница във Facebook, когато ги поставях  заплатих 50 лева, а поддръжка - 40 лева.
Момичето е изключително мило и внимателно, щом последния път заспах. Grinning 
Смених доста салони, навсякъде казваха, че за да се спластяват значи не се грижа за тях... направо полудях. Открих я случайно, наистина съм и  благодарна .

# 592
За да има човек хубави мигли трябва да се мият редовна и да се ходи на подръжка между 2 и 4 седмици .Зависи кой с какъв тип мигли е.Не знам защо всички искат ,ако може за половин час да е готов и да има хубави мигли . НЯМА как да стане .

# 593
  • София
Моите издържат по около 40 дни, но много ми омръзна да ходя, 4 години вече ги правя и е досадно:) по 3 часа лежа да ми ги слагат:о

# 594
  • София
Моите издържат по около 40 дни, но много ми омръзна да ходя, 4 години вече ги правя и е досадно:) по 3 часа лежа да ми ги слагат:о

Мисля, че е доста по-досадно всяка сутрин да се слага спирала по 10-15 мин, после да се почиства около очите размазаното... Сметнато във време слагането на мигли е къде къде по-лесно и бързо. Явно сте с обемни мигли, за да ви ги слагат по 3 часа всеки път. Защото поддръжката на мигли косъм по косъм отнема около 1 час, в зависимост от състоянието им Simple Smile

# 595
  • София
И аз не знам, много са гъсти, или мацката работи бавно:))
Но пък при предната много ми падаха, че и миглите моите, при тази проблеми не съм имала.
Ламиниране ще пробвам сега, вече 2 месеца ползвам спирала за растеж и са ми станали много дълги.

# 596
За да са хубави миглите определено трябва редовна поддръжка. Това с издържането го вметнах,защото не винаги всеки има възможност  за такава  и когато ти се наложи да отложиш със седмица не е нещо фрапантно. При предишното място, на което ходих, след 1 седмица бях все едно ураган е минал.Определено трябва да се мият и решат, но когато са некачествено поставени нищо не помага.
Относно поставянето - на предишното място седях по 3 часа, очите ми не издържат, започват да трептят, да сълзят.. какво ли не. За това предпочитам по-бързичко да се работи , а ако е и качествено - чудно.
Момичето, което споменах, го посещавам от 5 месеца и досега не съм имала проблем с нея.

# 597
На мен също Катето ми е слагала, но ми паднаха много бързо, но е възможно да е било от некачествени материали тогава. Знам, че сега е сменила мястото и може да е по-добре. Нямам наблюдения. Но съм съгласна, че е изключително мил и приятен човек!

# 598
И аз не знам, много са гъсти, или мацката работи бавно:))
Но пък при предната много ми падаха, че и миглите моите, при тази проблеми не съм имала.
Ламиниране ще пробвам сега, вече 2 месеца ползвам спирала за растеж и са ми станали много дълги.

Щом имате дълги мигли ламинирането е  много яко .За дълги мигли става мега яко и като се сложи спирала е супер .Има една мацка Ина се казва много яки ги прави

# 599
На мен също Катето ми е слагала, но ми паднаха много бързо, но е възможно да е било от некачествени материали тогава. Знам, че сега е сменила мястото и може да е по-добре. Нямам наблюдения. Но съм съгласна, че е изключително мил и приятен човек!
Ако е била във Vintage Dolls , от това ще е.

Общи условия

Активация на акаунт