вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 423
  • 770
  •   2
Отговори
# 135
От Алиекспрес(доставката е безплатна). Мисля, че имаше и по-нежни и естествени модели.
http://www.aliexpress.com/premium/false-eyelashes.html?ltype=who … ewCP=y&catId=

# 136
От ибей Simple Smile или от козметичните магазини (дори в по-евтините везе има). Аз имам и от 2-та вида, в смисъл - носила съм ги лично. Първите са за през деня, с по-лек грим може да не се забележат. Другите са за тв снимки, тъмни барове и т.н.
Само си отделете 20-30-60 мин, ако не сте си слагали досега, докато залепнат хубаво и то не с лепилото от комплекта  #Crazy

Тези първите, които сте показали (всъщност прекрасен пример и с двете снимки bouquet ) са на тънка корда и самите снопчета се местят. И като се отлепят в краищата не са удобни, но пък не си личи. А те всичките понякога се отлепват  ooooh!

# 137
Здравейте, момичета.
Виждам, че от доста време не е писанo, но искам да споделя нещо.
Вчера си сложих за първи път от тези мигли косъм по косъм. Не ми бяха особено удобни тези лепенки, които се слагат на долните мигли, но както са казали хората "Трай бабо за хубост".
Много ми харесва как се получи, очите ми бяха леко зачервени, помислих, че е нормално, но днес се събудих с още по-червени. Виждам ясно, но усещам някакъв лек дискомфорт. Прилагам снимки да видите за какво става дума. Момичето, което ми ги сложи ми обясни, че е нормално при някои с по-чувствителни очи да се случи първия път и че не е от лепилото, а от лепенките.
Тъпо ми е, защото с такъв мерак отидох да ми ги сложат и ми харесва ефекта, но ако и утре съм така ще се наложи да ги махна сигурно.
На някоя от вас случвало ли се е?  Confused Съжалявам, просто нямам време да чета всички страници назад.

Скрит текст:

# 138
  • София
Изчакай още ден-два (разбира се, ако не е нетърпимо положението в момента). Ако не се подобриш, трябва да ги свалиш. Възможно е да е алергична реакция към лепилото. Обикновено се изразява в сърбеж, зачервяване и подуване на клепачите.

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 06:42 от Радостна

# 139
Не ме сърби, не са ми подути клепачите, зрението ми е ясно, само зачервяването долу, дано да е от лепенките само, че ми бяха много нагоре и ме дърпаха.  Confused

# 140
  • в 1001-та нощ
Отиди на лекар  Peace Очевидно е алергична ракция или възпалние и за мен не е безобидно. Аз не бих чакала изобщо  Peace

Ако решиш да правиш профилактика по-късно - ще трябва да знаеш дали реакцията е към лепилото за мигли или към лепилото на лепенките. Можеш да направиш тест- напр. да поискаш една лепенка и да я лепнеш на сгъвката на лакътя от вътрешната страна, както и от лепилото да ти капнат, но на другата ръка  Peace Очевидно при теб кожата не е възпалена, но все пак - може да има реакция  Peace

# 141
Благодаря, така ще се направя да видя от кое е,  но сигурно е от тия лепенки, бяха ужасни.
Днес ми изчезна от дясното око червенината, на лявото остана съвсем малко. Не знам какво да правя сега и да си мисля.  newsm78

# 142
Според мен това е алергична реакция, мислиш, че е от лепенките които слагат когато ги поставят ли? Не би трябвало да е от тях. Аз съм с твърди контактни лещи и нищо ми нямаше. На твое място бих отишла на очен лекар и май ще ти кажат да ги свалиш..

# 143
Предполагам,  че е от тях, бяха адски неудобни. Ето,  днес нищо ми няма вече на очите. Като отида за поддръжка ще искам първо да ми сложат лепенка и лепило на отделни места,  както ме посъветва Алена и ще преценя. Но по-вероятно ще ги махна изцяло. А толкова ми беше мерак.  Confused

Според мен това е алергична реакция, мислиш, че е от лепенките които слагат когато ги поставят ли? Не би трябвало да е от тях. Аз съм с твърди контактни лещи и нищо ми нямаше. На твое място бих отишла на очен лекар и май ще ти кажат да ги свалиш..

# 144
  • в 1001-та нощ
Тестът за реакция трябва да се направи поне 3 дни по-рано  Peace

# 145
Toeст три дни преди да реша да правя поддръжка да отида и да ми сложат от лепенката и лепилото?
Ясно, разбрано, благодаря ти. Simple Smile
Ами засега са ми ок очите, няма и следа от червеното, ще изчакам до поддръжката и ще направя тест.

Тестът за реакция трябва да се направи поне 3 дни по-рано  Peace

# 146
Аз съм повече от година с такива мигли и при всяка поддръжка се подувам и зачервявам ако съм си мокрила очите след това. Казват 2 часа да не се мокрят, но всъщност е по-добре да се изчака поне 10-12 часа. Като спазвам това вече нямам такъв проблем Peace

# 147
При мен след навиване на мигли очите ми са зачервени от използваните химикали. След няколко часа всичко е ок  Peace

# 148
Аз още на другата сутрин ги намокрих,  къпах се. Ужас.  Sick
Момичето ме предупреди,  ама аз а,  какво толкова от една водичка....  За бой съм си. Хаха

Аз съм повече от година с такива мигли и при всяка поддръжка се подувам и зачервявам ако съм си мокрила очите след това. Казват 2 часа да не се мокрят, но всъщност е по-добре да се изчака поне 10-12 часа. Като спазвам това вече нямам такъв проблем Peace

# 149
Другата сутрин - значи след около 12 часа? Не би трябвало да ти се зачервят Thinking

Общи условия

Активация на акаунт