вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 400
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Наде, радвам се, че не го заряза (ревиталаш-а)  Heart Eyes

О да... при мен просто ефекта се появи след 2 месеца.

# 121
  • София
И аз в кюпа с Ревиталаша... Наистина миглите ми станаха основно по-дълги..за гъстота не мога да кажа, но сега само със спирала мога да ги извия нагоре, а преди бяха едни къси и прави ..

# 122
Здравейте , знаете ли дали мога да ползвам Ревиталаш ,когато съм с вградени мигли косъм по косъм Thinking Ще попречи ли на миглите примерно да падат по - бързо и дали ще има същия ефект?
Ако някой има впечатления ,ще се радвам да сподели Hug

# 123
  • в 1001-та нощ
Според мен можеш  Peace

# 124
Здравейте, мацки Simple Smile
Аз си сложих копринени мигли преди 3 месеца, но понеже ползвах ваучер се оказа, че са ми сложили по-малък брой мигли и че качеството им не е особено добро. Затова на втория месец отидох на поддръжка в друг салон, който ми препоръчаха няколко жени и ги махнах. Бях учудена да видя, че на моите отдолу нищо им няма - бяха си съвсем добре, само дето ми се сториха много къси, защото съм свикнала с копринените. След това ми сложиха в новия салон наново мигли и този път не ги махам за нищо на света. По никакъв начин не ми вредят и правят погледна много магнетичен. Четох, че сте писали за серумите за удължаване и сгъстяване - да, има ефект и да, може да се ползва докато сте с мигли косъм по косъм (специално попитах в салона, където ходя). Консистенцията на серума не е мазна и затова може да се ползва да заздрави вашите мигли докато сте с копринените. Лично при мен серума не е вариант, защото не искам да слагам спирала. Когато я трия много от моите мигли падат и никога не успявам да я изтрия цялата, а с копринените мигли, слагам само основа на лицето си, малко сенки и съм готова за излизане Simple Smile

Прикачвам ви снимки от първия салон, където не останах особено доволна преди първата поддръжка

и от втория, където ще продължавам да ходя седмица след поставянето (паднали са 7-8 мигли) Simple Smile

А така изглеждам без мигли, само със спирала

Надявам се да съм ви била полезна  Heart Eyes Hug

# 125
Момичета, реших и аз за събитие да си сложа мигли косъм по косъм. Имате ли впечатления от център Иноватив- София. Тъй като е само за повод се чудя дали си струва после да се съсипят и мойте мигли, вместо това да си купя едни снопчета и да си сложа сама за вечерта. После тези поддръжки на тези мигли косъм по косъм, нямам времето, средствата....
Какво ще кажете, някой слагал ли си е сам на снопчета от магазина, лесно ли е. Защото съм си слагала само цели?  newsm78

# 126
Аз досега не съм виждала снопчета, които да стоят естествено. Най-хубаво ми е цели мигли за вечерта или косъм по косъм, ако ще се поддържа  Peace

# 127
QueenB , много са ти хубави миглите, отварят ти цялото лице, честито!  Flutter

Момичета, реших и аз за събитие да си сложа мигли косъм по косъм. Имате ли впечатления от център Иноватив- София. Тъй като е само за повод се чудя дали си струва после да се съсипят и мойте мигли, вместо това да си купя едни снопчета и да си сложа сама за вечерта. После тези поддръжки на тези мигли косъм по косъм, нямам времето, средствата....
Какво ще кажете, някой слагал ли си е сам на снопчета от магазина, лесно ли е. Защото съм си слагала само цели?  newsm78
Като човек, който поставя "косъм по косъм" вече 4-та година, ще ти препоръчам еднократни на лента, ако е само за повод  Peace
Снопчета в никакъв случай, аз си оскубах моите до кръв след едни поставени от магазина преди години, в салона ни изобщо не поставяме снопчета, подарихме останалите отдавна.
Вземи си едни на лента, купи си отделно лепило, защото в комплекта за нищо не става.
Те могат да се почистват от лепилото и пак да се слагат, потренирай вкъщи от по-рано да ги залепиш, ако не можеш ела в салона да ти покажа как се слагат бързо и лесно (безплатно, разбира се), стига да се обадиш предварително.

Ако си сложиш мигли косъм по косъм за повод, ще се харесаш и ще трябва после да ги поддържаш  Mr. Green А ако нямаш по 1-2 часа на 45-60 дни и искаш да си подхраниш своите с нещо - не се занимавай. Въпроса е как точно искаш да изглеждаш, защото крайния изглед на лента, снопчета и косъм по косъм е коренно различен и нито едно няма общо с друго. Слагала съм една и съща гъстота на различни клиентки, на едната и идват прекалено редки, на другата прекалено гъсти. Crazy

За ваучерите - ние също пускахме преди време мигли "косъм по косъм", съответно беше най-рехавия пакет и повечето хора или не са прочели или не знаят какво означава. 
Вече не пускаме ваучери за нищо, миглите ги лепим с друмесечно лепило и изобщо не искам да чувам за сайтове за ваучери! Колкото и ясно да е описано всичко, пак нещо не е наред....

# 128
  • София
С каква марка лепило работите че издържат 60 дни?

# 129
издържат и повече, но не всичките Simple Smile Имам случай половината мигли са на мястото си след втория месец, има случай на края на първия са опадали повечето. Зависи как се пазят.

Имаме няколко вида лепила, зависи дали са чувствителни очите или не. Прави се тест 24 часа предварително по желание. Лепилото, за което питате е Ultra+ strongest , made in UK , от Англия ни ги доставят, защото в БГ няма откъде да се купи такова.

# 130
издържат и повече, но не всичките Simple Smile Имам случай половината мигли са на мястото си след втория месец, има случай на края на първия са опадали повечето. Зависи как се пазят.

Имаме няколко вида лепила, зависи дали са чувствителни очите или не. Прави се тест 24 часа предварително по желание. Лепилото, за което питате е Ultra+ strongest , made in UK , от Англия ни ги доставят, защото в БГ няма откъде да се купи такова.

Може ли да ми пишете на лични в кой салон работите; Искам да си поставя мигли, но при човек с опит

# 131
Отговорих ви   bouquet

# 132
Тези мигли на лентички, не стоят ли изкуствено? Аз си бях купила веднъж, не успях да ги сложа, но наистина много изкуствени бяха, възможно е да не съм случила.

# 133
Тези мигли на лентички, не стоят ли изкуствено? Аз си бях купила веднъж, не успях да ги сложа, но наистина много изкуствени бяха, възможно е да не съм случила.
Зависи какви са. Има такива има и такива

# 134
Първите са разкошни, от къде се купуват?

Общи условия

Активация на акаунт