вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 387
  • 770
  •   2
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
мен ме е яд, че за тези пари можех да си купя Revitalash.
След това накарах мъжът ми да ми купи maximizer-a на Диор (че пътува в чужбина), а той ми купил за устни  Joy така че скоро ще се максимизирам отвсякъде и се надявам и аз да си отгледам хубави мигли...

Ауууу  Shocked

При мен Ревиталаш имаше много голям ефект, макар да го ползвах от дъжд на вятър  Peace

А серумът за мигли май е с една цена навсякъде, по безмитните не зная дали се продава и за колко  Peace

Какъв точно ефект трябва да има,рових в гугъл,но излязоха доста неща на марката и кое използвате точно?

Този продукт: http://www.revitalash.bg/index.php?option=com_content&view=a … id=9&Itemid=2

Дълго се въздържах, докато не видях огромните мигли на съфорумка, лично познавам 4 момичета, които го ползват и при всички има голям ефект - доста по-дълги мигли и по-гъсти  Peace

Едно момиче ползва и продукта за вежди и също има ефект  Peace

# 106
бях се отказала,ама сега пак се замислям,колко пъти на ден се слага,аз бих искала да се гримирам през деня ,а само вечер да си го слагам примерно. Постоянно ли се използва ,или се прави пауза.

# 107
  • в 1001-та нощ
Само вечер, само на горния клепач, като очна линия, аз бях много нередовна и вместо всеки ден го слагах около 3 пъти седмично Simple Smile  И въпреки това - голям ефект  Peace Другите мацки бяха стрикти и споделиха, че всеки ден го ползват, икономичен е много  Peace

# 108
В сайта пише,че го има в бюти шоп,ще го потърся там,иска ми се да го пробвам и при мен да има ефект,ако няма пак ще слагам миглите  Flutter

# 109
  • в 1001-та нощ
Аз го поръчах от сайта, от който дадох линк (revitalash.bg), доставиха го в деня на поръчката, безплатно  Peace

# 110
а кое поръча,голямия или малкия размер,сега видях че има избор и като не знам дали ще действа при мен,да взема малката разфасофка  Thinking

# 111
  • в 1001-та нощ
Най-голямото взех  Peace

# 112
  • София
 За колко време се запазва резултата, след като спрете да ползвате продукта?

# 113
Бях с копринени мигли косъм по косъм близо две години без почивка. Издържаха ми много дълго - ходех на поддръжка над месец. Но определено аз не съм критерии - повечето клиентки на козметичката идват на 2-3 седмици макс. Удобно е наистина. Но трябва да внимаваш как спиш, как си миеш очите.... Относно това дали се увреждат собствените мигли всичко е относително, моите не са мръднали, но са ми здрави, дълги и гъсти - даже никой не разбра, че съм слагала мигли или че съм ги махнала - с една хубава спирала постигам същия ефект. Единствено ме тормози разгримирането и затова може би един ден пак ще сложа.  Wink

# 114
А някакъв друг стимулант за мигли на по-достъпна цена? След месец мисля пак да ходя на перманентно извиване... Пробвах с рициново масло, но не видях кой знае какъв ефект...

# 115
  • в 1001-та нощ
За колко време се запазва резултата, след като спрете да ползвате продукта?

До 3 месеца  Peace Вероятно е индивидуално, но при мен толкова, намалява се дължината - основно  Blush

# 116
Момичета, обяснете по-подробно моля какъв е ефекта от Revitalash?  За какви мигли се използва, предполагам къси, редки и тънки? След колко време се наблюдава някакъв ефект? Значи ли, че трябва да се ползва нонстоп, за да има ефект? Нека ползвалите да споделят има ли смисъл да се дават тези пари??? Наистина ли помага?

# 117
Миглите стават по-дълги и гъсти видно! Не знам защо не мога да отворя блога на Адри и статията й за РЕвиталаш  newsm78

# 118
  • в 1001-та нощ
Аз първо видях нейните - на живо и онемях ....  Blush

# 119
  • в 1001-та нощ
Наде, радвам се, че не го заряза (ревиталаш-а)  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт