вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 567
  • 770
  •   1
Отговори
# 240
  • София
http://www.saloncharmo.com/kosampokosam.html
Отлично се различава единичен косъм, 3Д косъм и снопче.
Както и да е, всеки си преценява...

Лелеееее... тези китайчета ги предлагат за 3д мигли  #2gunfire

https://www.aliexpress.com/item/3D-Professional-Eyelash-Extensio … 010208.4.8.2WNsF5

Всеки търси лесния и евтиния подход, явно....

# 241
Ел83, ако това е салонът, в който ходиш, поне се радвай, че не ти взимат като за истинските 3Д мигли. Цената за поставяне им е 80лв, а на реалните такива е между 160 и 220лв Rolling Eyes По принцип, ако това не беше снопче, а "готов 3Д косъм" както се опитват да го представят, и те, и ти, би трябвало да е по-скъп материал(защото се спестява толкова трудния момент на направата на букет косми и всеки може да ги постави), а той определено не е  Laughing и съответно поставянето му по-скъпо, защото спестява време.
А това, за което споменах - поставяне на косъм по косъм вместо 3Д, имах предвид, че вместо да се поставят както на клипа, които съм показала - 3 (и повече) не-готови, а направени ръчно косъмчета, се поставя само един, както е при косъм по косъм. И при 3Д не се налепят един по един трите косъма, а предварително се правят на букетче да станат, за да се захванат както трябва и да се получи ефектът.
Ето за какво алармира колежка:
Скрит текст:
Цитат
Мили Дами ❗❗❗ Моля ви, не се доверявайте на всеки, който е решил, че може да прави мигли ❗ На снимката, клиентката ми е с доста болезнено направени мигли... уж 3D ... а реално, доста твърди и некачествени косъм по косъм, омазани с тонове лепило... След 40минутно махане на миглите - със специален разтвор...ясно се вижда какво е остано от миглите и...освен на 90процента оредели, са и изрязвани до дъно с ножица😡🤔... клиентака ми искаше все пак гъсти мигли (до колкото е възможно) и направихме 3D мигли ❗❗❗ Тази ситуация, не е приятна за една жена, не позволявайте да стигнете до нея ❤😊🌹
На първата снимка са спластени и омазани с лепило мигли косъм по косъм, на последната са 3Д правени по технологията 3Д - ръчно съставяне на букетче от три иначе отделни косъма. Ходила съм на поддръжка за косъм по косъм при момичето, добра е, предлага истински услуги, тези "готовите 3Д" не са сред тях, дори обсъждахме такива случаи Simple Smile

Но, всеки си преценява както каза  Peace

# 242
  • Варна
Тея 3Д мигли не са ли същите , които предлагат в дрогерийните магазини за 7лв. ( Катрис ) и си ги лепиш върху твоите ??? Моите мигли "косъм по косъм" , козметичката вземаше от едно бурканче с хиляди единични миглички.

За жалост след първата подръжка на миглите ми много паднаха изведнъж и сега козметичката няма моят размер и съм като одърпано пиле.

# 243
Тея 3Д мигли не са ли същите , които предлагат в дрогерийните магазини за 7лв. ( Катрис ) и си ги лепиш върху твоите ??? Моите мигли "косъм по косъм" , козметичката вземаше от едно бурканче с хиляди единични миглички.

За жалост след първата подръжка на миглите ми много паднаха изведнъж и сега козметичката няма моят размер и съм като одърпано пиле.
Тези, които Ел и nad_tab показват, да, те са като тези от дрогериите. Така наречените снопчета. По-старата им версия са с голяма "точка" в началото, от скоро има и нов вариант без такава, а сега и такива, които се използват за имитиране на 3Д ефекта като тези от линковете показани по-назад (ако погледнеш обаче косъм от готовите уж 3Д и един ръчно направен такъв, се вижда разликата). От първите две можете да си поставяте и сами, като те се поставят в основата на миглите, някои и върху кожата си лепят, не се поставят на един косъм по един сноп, а просто се редят докато свърши клепача.

Мигли, поставяни по 3Д техниката, не можеш да си поставиш сам и не се закупуват готови, изглеждат много по-естествено от тези в дрогериите и от фалшивия им вариант, по-меки са и са по-щадящи от тях. Лепи се на всеки косъм по 3 или повече косъма, според зависи от желания ефект, не се поставят близко в самата основа на миглата, а милиметър по-нагоре, тъй като иначе се получава едно боцкане и дразнене, за което споменаха някои момичета.

# 244
За да не стане грешка подчертавам, че не съм слагала мигли в салона, чийто линк дадох.
Поставят ми ги точно по начина, които описа в последния пост.
Общо взето, трябва да се ходи при човек, на който може да се довериш, защото явно много салончета и големи салони само спекулират с 3Д !

# 245
Косъмчетата, които ти показваш, могат да се сложат само по подобие на косъм по косъм и 3Д. В крайна сметка ако резултата е задоволителен и се пести време, няма лошо салоните да предлагат и това, като услуга, но да го известяват и да казват разликите, да уточняват, че наподобява тази и тази техника, но не е същото. По-евтин вариант е, така че клиенти ще има.

Бяхте дали и линк към страницата на Елица Крайчева - тя казва, че снопчетата са изцяло нов метод, който не уврежда естествените мигли... Който е слагал знае, че снопчета има поне от около 10 години, както и че поставени с едномесечно/двумесечно лепило е пагубно за миглите.

# 246
  • Варна
Aз си махнах косъмчетата от миглите , че почнаха много да боцкат.С 50% по-малко мигли съм и се чувствам като гол охлюв в лицето.Като се гледам с натуралните си сякаш косъмът ми е по-тънък и безжизнен.

# 247
  • София
Здравейте! Hug
Започнах темата преди 4 години.За този период слагах няколко пъти мигли на снопчета и два пъти по
метода"косъм по косъм" и сега мога да кажа-Да,красви са,обожавам се с мигли,Но е прекалено за кратко Peace
 Не издържат във времето. PeaceДве седмици красота и после катастрофа.Моите мигли след това са много
по-редки,много по-къси Cry
Сега се замислям за серумите за мигли. newsm78
Бони Лаш има ли ефект? newsm78

# 248
Моля ви и аз да кажете за някъкав серум за мигли,който да действа. Твърдо съм решила да пробвам,но незнам с какво. Споделете опит Simple Smile

# 249
  • София
Според мен не си давайте парите за скъпи мазила, а си купете био масла, който са подходящи и за косата- кокосово, бадемово и т.н.

# 250
ами казват , че тези серуми са с временен ефект, а и са химия.
Моите като ми ги проскубаха ги възстанових с рициново масло, въпреки че не бях много редовна  видях ефекта

# 251
Orchid, а как слагаше рицинивото масло?
Аз в момента съм с мигли, слагани косъм по косъм. Имам ги от няколко месеца и съм много доволна. Чудя се обаче дали да не направя почивка месец два и тогава пак да си сложа newsm78

# 252
  • София
Orchid, а как слагаше рицинивото масло?
Аз в момента съм с мигли, слагани косъм по косъм. Имам ги от няколко месеца и съм много доволна. Чудя се обаче дали да не направя почивка месец два и тогава пак да си сложа newsm78

Няма никакъв смисъл от почивката, стига да не са тотално унищожени от некадърно поставяне, т.е. да са слепвани миглите с лепилото.
Най- лесно може да го проверите това като ги срешите.
До колкото знам, животът на една мигла 3 месеца, така че за да се обновят напълно и да има ефект от почивката ще е необходимо малко повече време от месец- два.
Ако има лек спад в гъстотата на миглите, то това е от естествения им цикъл на обновяване, както е с косата. Също така оказва и влияние, дали спите по очи или повече на едната страна, отколкото на другата, както е при мен. Спя повече на едната си страна и така на едното око ми изпадат по- бързо естествените заедно с изкуствените, отколкото на другото.
Пак ще кажа, че съм с мигли от есента на 2012г. Почивка не съм правила, защото не ми е необходимо.

# 253
Значи, няма да правя почивка и аз. Реша ги почти всяка сутрин и са си разделени мигла по мигла, нямам слепвания.
Аз спя по корем и в ъгълчетата понякога са ми доста смачкани сутрин. Опитвам се да ги пазя, но ми е трудно. Досега като ми е падала мигла, винаги е била естествената, все пак това е нормално и не ме притеснява. Харесвам си миглите и на гъстота, и на дължина Simple Smile

# 254
  • София
Момичета, споделете /може и на лични за да не е реклама/ къде си слагате мигли, аз 2 пъти съм слагала и няма и 10 дена след поставянето положението е плачевно

Общи условия

Активация на акаунт