вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 512
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
алергичната реакция към лепилото не е задължително да се появи веднага, обикновена става няколко месеца след първоначалното поставяне, особено ако момичето е сменило лепилото с по-евтино

# 436
  • София
И аз подкрепям горните мнения. Алергичната реакция може да се появи в следствие на натрупване на въздействието на цианоакрилата в организма. Или ако момичето наистина е сменило лепилото с по-евтино. Ще Ви е нужна почивка, по-дълга от две седмици. Поне няколко месеца ще са необходими, за да се изчисти организма от това състояние. Аз не бих препоръчвала и спирала в началото поне.

# 437
Ако си свикнала да се гледаш с мигли, може временно да опиташ с изкувствени ( от тия в кутийките, които слагаш сама)
Може да опиташ и при друга да сложиш. Междувременно мажи с Ривиталаш, моите се оправиха много бързо с него.

# 438
    Wiktoriq
,разбирам те Simple Smile Аз съм с мигли ат 1 година и очите ми са страшно чувствителни - до 3тата поддръжка не бях имала проблем,но след нея се подух страшно(блефарит). Не ги махнах - правих си промивка с лайка и за час два всичко премина. От тогава всеки път след поддръжка си се позачервяват и лекичко се подуват-но за ден преминава. След поддръжка се мажи с Макситрол мас за очи - малко количество на горния и долния клепач сутрин и вечер.( С него изобщо не ми се подуват!).Може да си вземеш и противовъзпалителни капки за очи да си слагаш един два пъти след поддръжката. А преварената вода с лайка прави чудеса. Simple Smile

# 439
    Wiktoriq
,разбирам те Simple Smile Аз съм с мигли ат 1 година и очите ми са страшно чувствителни - до 3тата поддръжка не бях имала проблем,но след нея се подух страшно(блефарит). Не ги махнах - правих си промивка с лайка и за час два всичко премина. От тогава всеки път след поддръжка си се позачервяват и лекичко се подуват-но за ден преминава. След поддръжка се мажи с Макситрол мас за очи - малко количество на горния и долния клепач сутрин и вечер.( С него изобщо не ми се подуват!).Може да си вземеш и противовъзпалителни капки за очи да си слагаш един два пъти след поддръжката. А преварената вода с лайка прави чудеса. Simple Smile

Много ти благодаря за съветите и разбирането ще опитам с лайката тази вечер още .Надявам се да се оправят ,защото наистина изобщо не искам да ги махам Sad

# 440
Надявам се да ти помогне,смело си прави промивки на отворено око - нищо няма да им стане на мигличките. Simple Smile
А за Макситрол-а,задължително си го вземи за след всяка поддръжка и няма да имаш проблеми. 😊

# 441
  • София
На мен след 4-тата година ми се появи алергията. В деня след поставянето ми се подуваха клепачите. Казах на козметичката и тя смени лепилото с противоалергично, след което не съм имала такива проблеми.

# 442
Здравейте!
В началото на септември ми престои сватба и по този повод искам да си сложа мигли “косъм по косъм” .До сега съм пробвала два пъти да си слагам,но все не попадах на некачествени материали и миглите ми падаха след няколко дни . Моля да ми препоръчате салон в София ,където работят качествено и на нормални цени.Благодаря!

# 443
LashTag - кв. Гоце Делчев. Simple Smile
Пробвай 3D,по-издържливи са.

# 444
Здравейте, днес сложих 3Д мигли. Супер странно  ми е и ми е много изнервящо, че ги виждам като са ми отворени очите. За колко време свиквахте с миглите и с това да ги "виждате" Grinning

# 445
  • София
Здравейте, днес сложих 3Д мигли. Супер странно  ми е и ми е много изнервящо, че ги виждам като са ми отворени очите. За колко време свиквахте с миглите и с това да ги "виждате" Grinning

Мисля, че 1-2 дни ще са ти достатъчни.

Аз пък ходих на "ламиниране" на мигли. Мн съм доволна от резултата, при този метод също не ми трябва спирала.

# 446
И аз го проучвам активно последните дни, но не мога да се спра на салон. Някой правил ламиниране във Варна, може ли да препоръча място? Предпочитам да е в централните части, но ако си заслужава може да се разходя до кварталите.

# 447
  • София
Имам позната във Варна, която прави и ламиниране на мигли и е доста старателна. Makeup and Lashes by MKamcheva - така се казва страничката ѝ във фейсбук.

# 448
Благодаря, ще я разгледам.

# 449
Заинтригувахте ме с това ламиниране,ще проуча,макар за себе си да бях решила да подновя с норка.

Колкото до това със свикването,в началото ми беше странно,защото от къси мигли,се оказваш с двойно по-дълги кукленски такива,но пък ефект - уау.Най-неудобно ми беше за сутришната грижа на лицето.

Общи условия

Активация на акаунт