вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 425
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
В Хага маникюра и то в български салон, а не в холандски е 35 евро.
За мигли се интересувам от слагане  косъм по косъм, а не 3D, цените са приемливи.

# 496
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да ви кажа цените в БГ за разкрасяване са направо мечта.

И предлагат много качествени услуги,от фризьори през нокти,филъри,козметични процедури.За цените,зависи кой колко пари има в джоба.
Специално за Щатите и там където ходя,хем са скъпчии,хем работата им е нищо впечатляващо. $50,за да ми подрежат връхчетата..ама молА ви се!

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 16:37 от Adoralova

# 497
  • ВАРНА
Свалих си миглите след две слагания и са 70% унищожени естествените ми.До тук съм с експериментите.
Предпочитам да дам сто лева за спирала отколкото да ходя без мигли

# 498
Свалих си миглите след две слагания и са 70% унищожени естествените ми.До тук съм с експериментите.
Предпочитам да дам сто лева за спирала отколкото да ходя без мигли
това се случва, когато специалистката не е никаква специалистка
Била съм много дълго време с мигли косъм по косъм и нямах увреждания на естествените ми мигли (но и момичето при което ходех, работеше много прецизно и качествено)

# 499
И на мен ми е странно за унищожените мигли...
Аз съм с мигли косъм по косъм от около 9 месеца и като ми правят поддръжка момичетата винаги се впечатляват колко дълги и гъсти са ми естествените - което ме навежда на мисълта, че те няма как да са се увредили. Ходила съм при 4 различни момичета (но редовно само при две, от които съм най-доволна), така че не вярвам просто да ми правят комплименти, за да продължавам да ходя при тях за мигли...
Всъщност на мен ми прави впечатление, че губя доста по-малко мигли от преди, защото го няма всекидневното търкане на спирали, моливи, очни линии и т.н., при което задължително преди се разделях с поне 1-2 миглички ВСЕКИ ДЕН. Сега с тези мигли не си докосвам очите, просто никаква механична сила или дразнение не им оказвам и много рядко забелязвам да има някоя паднала.

# 500
Аз съм записала в ES beauty, много добри отзиви,та да видим. На момичето на рецепцията изглеждаха много красиво и естествено. Писна ми от тези 3D, направо ми схлупват очите, а пък без мигли съм като болна Grinning
Каква сума ви казаха за изграждането ? На мен  ми определиха една сума от 130 лв за слагане и ми се струва доста Grinning

# 501
  • София
И аз давах 130 за слагане и 80 подръжка,когато бях с мигли.

# 502
Ще ходя в сряда и ще видим. Но ми казаха 50 лв поддръжка.

# 503
Мнения за  vintage dolls?

# 504
Не. Паднаха ми за 1 седмица.

# 505
# 506
Аз съм много доволна от Lashtag - на 4-5 седмици ходя на поддръжка. Simple Smile

# 507
Бях много доволна от Lashtag .

# 508
Аз съм смесено за Lashtag. Паднаха ми пак за около 2 седмици, но пък не са слепени.
Най-много ми издържат при Mili в Надежда, но там ми е много далече, а и понякога ми ги слепва.
Сега ще пробвам Es beauty и ще кажа Simple Smile

# 509
Здравейте, с 3D мигли съм, като на едното ми око доста опадаха. Искам да си направя малко почивка имате ли идея как мога да си ги махна?

Общи условия

Активация на акаунт