вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 400
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте, с 3D мигли съм, като на едното ми око доста опадаха. Искам да си направя малко почивка имате ли идея как мога да си ги махна?

Здравейте, не ги махайте сама в никакъв случай! Най-добре посетете специалист, който да ги махне с подходящия продукт.

# 511
Аз съм смесено за Lashtag. Паднаха ми пак за около 2 седмици, но пък не са слепени.
Най-много ми издържат при Mili в Надежда, но там ми е много далече, а и понякога ми ги слепва.
Сега ще пробвам Es beauty и ще кажа Simple Smile
А нали се препоръчва поддръжката да е на 2 3 седмици. Не е ли нормално да са по-изпопадали?
Не съм компетентна ,само питам 🤔

# 512
Поддръжката е много относителна и зависи колко падат твоите мигли, когато преди бях с косъм по косъм, можех пре спокойно да ходя на 4 седмици на поддръжка, тъй като моите мигли почти не падат..

# 513
Здравейте, понеже никога не съм си слагала, но го обмислям напоследък тъй като ми омръзва да слагам и свалям ежедневно спирала , бихте ли споделили вашето мнение и опит и дали сте доволни ако сте ги пробвали? През колко време ходите на поддръжка , неудобно ли е , разкривяват ли ви се в различни посоки и струва ли си според вас? И също така може да ми препоръчате салон в Пловдив от който сте доволни Hug

# 514
Изключително съм доволна. Сутрин слагам само малко руж и гланц за устни и съм готова. Това беше най-доброто нещо, което направих за себе си. Ходя на поддръжка всеки месец. В София съм иначе бих ти дала координати на момичето при което ходя.

# 515
А падат ли доста косъмчета от вашите мигли при поддръжка? И също така на колко време се прави, месец?
Аз също го обмислям от мноого време защото напоследък ми дразни спиралата , а и на мен ми омръзва всяка сутрин да го правя.

# 516
Аз съм с 3D мигли от близо 3 години, с почивки от по месец. Стига да са сложени професионално, изкуствените мигли е добре да не са тежки и дебели, няма никакъв проблем. Ходя на поддръжка през месец (дори малко повече). Когато мигличките са леки, падането е доста по-малко, не се увреждат истинските и всичко е наред. Това, което се случвам при мен от дългото носене е, че естествените ми мигли са станали по- къси, но след почивка те пак порастват до нормалната им дължина. Препоръчвам с 2 ръце Simple Smile. От София съм и аз, та не мога да дам мнение за някой професионалист в Пловдив.
А ако миглите Ви са естествено дълги, може да си направите процедурата с перманентно извиване. Пак изглежда много красиво. Издържа (пак при добра работа) към 6 месеца Simple Smile

# 517
Ефекта трае от 2 до 3 месеца, в зависимост за колко време организмът подменя миглите. 

# 518
Здравейте, мили дами!
Търся си 3 модела за безплатно поставяне на миглички косъм по косъм във Варна!При интерес може да ми пишете на тел. 0893 517-530 whatsapp Simple Smile  Мария

# 519
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това перманентно извиване не изисква ли натурално дълги мигли?

# 520
Не е задължително. Извивката се избира за всеки персонално, според даденостите  му.

# 521
Вчера ми махнаха миглите косъм по косъм, защото много ми сълзяха очите и стана нетърпимо това лютене. Носих ги 2 месеца. Бях подготвена, че след като съм сложила тези, моите мигли ще ми се сторят ужасни, но положението е ужасно. Дори спирала не можах да сложа. Сякаш са с отрязани върхове, стърчат напред. Надявам се да поотраснат малко. Не мога да си обясня защо се е получило така.

# 522
  • София
Вчера ми махнаха миглите косъм по косъм, защото много ми сълзяха очите и стана нетърпимо това лютене. Носих ги 2 месеца. Бях подготвена, че след като съм сложила тези, моите мигли ще ми се сторят ужасни, но положението е ужасно. Дори спирала не можах да сложа. Сякаш са с отрязани върхове, стърчат напред. Надявам се да поотраснат малко. Не мога да си обясня защо се е получило така.

Ако са ви били сложени и в последствие махнати, както трябва, миглите ви няма да изглеждат по начина, по който ги описвате. И ако материалите са качествени не би трябвало да имате лютене толкова дълго време. Не ходете повече на същото място и най-добре споделете къде сте била, за да не се случи същото и с други. Миглите ви ще се възстановят, но трябва време. Ако искате да ускорите процеса, можете да ги мажете със стимулиращите продукти за мигли, които са на пазара.

# 523
  • София

Ако са ви били сложени и в последствие махнати, както трябва, миглите ви няма да изглеждат по начина, по който ги описвате. И ако материалите са качествени не би трябвало да имате лютене толкова дълго време. Не ходете повече на същото място и най-добре споделете къде сте била, за да не се случи същото и с други. Миглите ви ще се възстановят, но трябва време. Ако искате да ускорите процеса, можете да ги мажете със стимулиращите продукти за мигли, които са на пазара.

+1.
Или просто с рициново или бадемово масло.

# 524
Относно лютенето-аз правих страхотни алергии и не е било, защото съм била при непрофесионалисти.

Общи условия

Активация на акаунт