Хламидия - тема 2!

• 93 578
  • 779
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Азиа, в Локус за мъжа се изследва спермален материал, изпращаш проба в контейнер!

# 136
  • София/Дружба
много благодаря  Hug
все още не съм показала резултатите на лекаря, излязоха преди 2-3 часа, утре сутрин ще отида да ги покажа и се надявам на адекватно лечение

Ще чакам да споделиш какво е казал лекаря

Обадих се днес и лекарката ми каза като ми наближи цикъла да отида да ми даде рецепта, защото това което ще ми изпише трябва да го пия докато съм в цикъл. Да имаш идея какво може да ми изпише? Добре че няма да чакам много - другата седмица трябва да ми дойде Simple Smile

# 137
  • София
антибиотика се почва по време на цикъла.

# 138
  • София/Дружба
Ако може някой компетентен да помогне - моя резултат за нова инфекция е почти положителен (граничен резултат), а на партньора ми е отрицателен. Възможно ли е? В една и съща лаборатория е правен теста (кръвен).

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 21:46 от solley

# 139
  • София
Ако може някой компетентен да помогне - моя резултат за нова инфекция е почти положителен (граничен резултат), а на партньора ми е отрицателен. Възможно ли е? В една и съща лаборатория е правен теста (кръвен).
Възможно е - дай да видим тези резултати, по:
дати - вид Иг. и стойности - рефер. граници

# 140
  • София/Дружба
Възможно е - дай да видим тези резултати, по:
дати - вид Иг. и стойности - рефер. граници
моя резултат го има на предната страница, неговият изглежда по същия начин, но и на двете места е negative

# 141
  • София
Здравейте момичета, моля запознатите да споделят как става записването на час в Центъра по заразни и паразитни болести- колко време предварително? Бих искала да се консултирам с Док. Теохарова? Там правят ли се кръвни изследвания?

# 142
Аз ще ти кажа.  Hug
Изследвания за хламидия са кръвни - да, и се правят само в сряда.
Когато аз ходих Док. Теохарова ми каза че ще се пенсионира.
Аз се обадих предварително, но повярвай ми това не е нужно. Няма мнг хора.
Успех.
Важен е резултата според мен! Дано няма нищо при теб!

# 143
Здравейте момичета, моля запознатите да споделят как става записването на час в Центъра по заразни и паразитни болести- колко време предварително? Бих искала да се консултирам с Док. Теохарова? Там правят ли се кръвни изследвания?
ivankaka, телефона на др. Теохарова може да го намериш в нета. Моя мъж миналата година ходи при нея, хламидии изследват само в сряда(поне тогава беше така). Няма нужда много отрано да си записваш час, тя е много готина, няма да те върне.

# 144
  • София
Blagodarq vi.a ima li razlika mejdu kruvnite izsledvaniq tam i v drugite laboratorii- nali pak izsledvatIgG,IGM i IGa?izvinete za latinicata,ama pisha ot tel:-)

# 145
Не, няма разлика. Изследват същите 3 - IgM, iGA i IgG. Просто на тяхната лаборатория може да се вярва повече отколкото на останалите български лаборатории.

# 146
Защо в центъра по заразни и паразитни болести? Аз ходих там преди една година и ги питах за халмидии ,токсоплазмоза и листеиоза ,цитомегаловирус и ми отговориха че могат да ми направят само изследване за токсоплазмоза и листериоза  и аз това и направих но за останалите да си занеса кръв във центъра по виросология. В ЦЗПБ  не изследват кръв за вируси,така ми отговориха .!

# 147
Нац. център по заразни и паразитни болести, лаборатория "Рикетсии и хламидии"
София бул. Ген. Столетов 44А, , Д-р Теохарова тел. 02/ 931 07 13

това е адреса. И май да - това си е центъра по виросология  Peace

# 148
Да адреса е същия  Peaceнаписах това защото се намират на различни места. А центъра по паразитология е на Янко Сакъзов. Едните гледат за паразити а другите за вируси.

# 149
  • София
Бихте ли ми казали изследването в Геника дали показва наличието само на нова инфекция или и хронична инфекция?
А също: дали резултата от изследването на кръв за хламидии в Нац. център по заразни и паразитни болести излиза в същия ден или се чака по-дълго newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт