Хламидия - тема 2!

• 93 577
  • 779
  •   1
Отговори
# 150
А също: дали резултата от изследването на кръв за хламидии в Нац. център по заразни и паразитни болести излиза в същия ден или се чака по-дълго newsm78 newsm78 newsm78
Да, излиза същия ден, до няколко часа.

# 151
  • София
Бихте ли ми казали изследването в Геника дали показва наличието само на нова инфекция или и хронична инфекция?
А също: дали резултата от изследването на кръв за хламидии в Нац. център по заразни и паразитни болести излиза в същия ден или се чака по-дълго newsm78 newsm78 newsm78

Пуска се Иг.А и Иг.Г от нивата им се съди каква е инфекцията / ако има такава/

# 152
  • София
Денис, аз съм ги изследвала и IgG, IgA i IgM - IgA излезе положително. Въпроса ми е, след лечението и отрицателен тест от Геника, кое от 3-те трябва да изследвам, за да разбера дали съм се излекувала- вероятно IGG I IGM newsm78 newsm78 newsm78

# 153

Само и единственно в Сряда!

# 154
Някой знае ли кава е цената да се изследват хламидии ИгА, ИгГ, ИгМ, в центъра по заразни болести на бул Столетов. и за колко дни излиза резултата

# 155
  • София
прави се само в сряда сутрин до 9.30- резултата излиза същия ден до 12ч. По 16 лв. е всяко от трите ИГ-та, но на мен ми взеха общо 37 лв- за трите, едното някак го минаха безплатно.....

# 156
прави се само в сряда сутрин до 9.30- резултата излиза същия ден до 12ч. По 16 лв. е всяко от трите ИГ-та, но на мен ми взеха общо 37 лв- за трите, едното някак го минаха безплатно.....

абсолютно точно!

# 157
Благодаря ти за информацията. Ще се тестваме по всички възможни начини. трябва да открием причините си за неуспеха сами след като лекарите не ги откриват

# 158
Ванче, а трябва ли да се записваме на този номер, който беше публикуван някъде по-назад, или направо може да отидем? Сутрин от 8 ли?

# 159
  • София
Направо на място може, то няма навалица. Аз към 8.30 отидох и ме приеха.
Само за предпочитане да е преди 02.08, че Д-р Теохарова не беше сигурна дали след това ще си продължи договора.

# 160
  • София
Ванче, а трябва ли да се записваме на този номер, който беше публикуван някъде по-назад, или направо може да отидем? Сутрин от 8 ли?
Ти пък къде си тръгнала там?

# 161
Ми аз бях писала назад, в Цибалаб ИгГ-то 2 пъти ми излиза гранично - 9, а в Кандиларов и Бодимед - отрицателно. Да питам как става това и да събера резултат от още една лаборатория, нали уж там са най-достоверни резултатите  Simple Smile

# 162
  • София
ИГА и ИГМ отрицателни ли ти бяха? А на мъжа ти?
Някога лекувала ли си хламидии преди?

# 163
Всичко друго отрицтелно, а на мъжа всичко му е отрицателно. Никога не сме се лекуввали от това...

# 164
  • София
Фефи, отиди на място и Д-р Теохарова ще ти обясни Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт