Отговори
# 405
LaughingСеднал пък ми се вижда малко по женски  newsm78

Ако това ще те успокои, Рая пишка права,  седнала не иска  Joy Не че използваме гърне, щом го види и почва неистов рев,  но  вечер я къпя в едно голямо,високо корито и сложа ли я там веднага свършва работата.
Нямам нерви да се занимавам с това гърне повече, то не бяха запознавания, криения.... на лято живот и здраве я оставям само по гащи и се надявам бързо да се усети "как стават нещата"  Laughing

Иначе и ние сме болни. Караме ангина (мисля че е херп), защото в  петък излязоха афти в устата. Ужасно я болят, уж мажа ама милата само вади език и плаче на сън.  Confused

PS: Честит празник и от нас!  bg

# 406
  • С-я
Честит правник на всички!
Имам чувството, че някое проклятие дебне над мен. Всеки път като пиша и нещо лошо се случва на детето. Кажа, че е е болно и то става по-болно. Направо не знам...
На всички болни пожелава бързо възстановяване и да вземат да приключат тези работи, че няма край.
За пишкането- много сме непостоянни, но го слагам да пикае седнал- не ми е женско, не виждам как бих му държала гърнето, за да пикае прав. че то ръце няма да ми останат Simple Smile
ми това засега, поздрави и повече хубави вести да има в темата

# 407
Лулу,Мама Мони,успокойте се,защото и моята мадама е такава. Единственото което вече правя и за което ми стигат нервите е Първо да отвлека вниманието с храна,котка и тн,и ако не стане-показвам здрава ръка и не отстъпвам,просто съм показала че номера при мен не минават,без лиготии. Обаче вкъщиииии-започна да вика Искам и Неискам,да си мъкне столове и да си се качва по мивки,секции и тогава ми е по-трудно да се справям с тези неща,защото вече не знам кое къде да вдигна,а пък котлоните и фурната няма как да ги преместя:). Но и аз приемам свежи идеиии.
За чуркането-моя опит с баткото беше да се научи седнал на гърнето,а когато вече си беше с гащи без памперси и начурквания,тогава навън по градинките започнах да го изчурквам прав и той си се научи сам да държи чурата и после почна и вкъщи на голямото гърне прав. И на мен не ми е женско да седят да чуркат.

# 408
Pepsi, Мaрчелка, Raffаella, Silvyy, Мария, polkidot, Мая - дано това да ви е последното разболяване за сезона !!!  Hug  Hug  Hug

Silvyy, тъкмо тези дни си мислех, че наближава и вашата среща с беб. Дано да мине леко и безпроблемно !!!  Hug

lulu25, мисля, че е нормално на тази възраст да възприемат по-бавно всяко ново нещо. Aз за да го заинтригувам, сядам с него и му разказвам, по начин разбираем за него, за какво става въпрос в клипчето или песничката. И така, след 2-3 пускания вече ги е запомнил и ги гледа с удоволствие. В момента гледаме клипчетата на "Сънчо". Гледам да го поунеса с тях следобяд, че не иска да спи, диването.  Wink
За ходенето навън - не знам дали има начин, може би пак да го баламосваш с някакви приказки , докато вървите и да му обещаваш нещо за поощрение при достигане на набелязаната цел... Ние си се придвижваме с кола или количка основно, пеша сме само за кратки разходки.  Hug

За пишкането - досега не се е изпишкал и един път седнал на гърне. Но пък като го мия в душ-кабината винаги пишка прав. Аз съм склонна след известно време да почна да го уча направо прав в нашата тоалетна да пишка.

Диди24, "ташунковците" си се виждат на ехограф със сигурност след 14-та седмица.  Peace Но това не е най-важното, разбира се, само да е здравичко.   Hug

# 409
  • Варна
Здравейте!

Честит 3-ти март! Със закъснение, но нямах никакви сили да пиша.

Почерпете се и за именния ден на Теди.

Ние си продължаваме с боледуването. Хубавото е, че от снощи и двамата нямаме вече Т. Аз си легнах с Т, но днес вече нямам. Теди накашля и тече бистър сопол, и моят нос е като река. Сутринта се събудих с ужасно главоболие, не успях да стана да го нахраня, чак към 10ч. събрах сили. Много е кофти да нямаш възможност да се грижиш за детенцето си. Както казваш Мария, ще се справя и сама, няма друг начин. Свекърите дойдоха днес да ни видят за 2 часа, през които Теди спа 1 час., донесоха ни храна, която може и да изхвърля, тъй като нямам никакъв апетит и 2 дни не съм яла. Но здраве да е, поне се сетиха да наминат. Simple Smile

polkidot, проклятието май не е само в/у теб.  Mr. Green

На всички болнички мъничета пожелавам бързо оздравяване.

# 410
  • Варна
Пепси, дано скоро се оправиш. Бих ти предложила помощ с гледането на Теди, но ме е страх да не се разболеят моите бандити. Че като слушам от теб и другите момичета този вирус е ужасен Sick За липсата на помощ истински ти съчувствам и аз изкарах една плевмония на крак ноември месец и въпреки че се дерях да кашлям и се чувствах изцедена, майка ми не дойде да гледа децата. Майка ми! Явно си е до човека. Дойде да ни види 2 пъти през седмицата (през която ми беше най-зле) за по 1-2 часа.  Whistling А ти си и с болно дете ooooh! Миличка търси си помощта, че никой не се сеща е днешно време. Rolling Eyes

Успех с преборването на вируса на всички мами и дечица  Hug

# 411
Пепси, прегръдка и от нас, и аз бих те посъветвала по-настоятелно да потърсиш помощ, колкото и да е гадно Sad А още по-добре вече всичко да е минало и да нямаш нужда от такава!

# 412
  • Варна
Здравейте!

Да не ме чува дявола, но днес вече сме по-добре и двамата. Моята хрема намаля, Теди накашля рядко. Ако всичко е наред и в сряда и лекарката каже, че е добре, мисля да се приберем при нашите. Моята майчица, ако беше добре, веднага щеше да дойде нищо, че е на 2 часа път, а свекърва ми на 30мин. Тя такова желание имаше да гледа внуче, но гадната болест не я пощади. Sad
Ако не бях снаха, ами дъщеря, щяхте да видите как се идва скорострелно, макар че не виждам каква е разликата м/у внучетата.
japanese, и една моя приятелка същото ми казва, търси си помощта, защото никой няма да дойде сам да ти я предложи. А добри думи и похвали не очаквай.
Пазете се, че много болни има.

# 413
Пепси   радвам се,че днес сте по добре.Не се ядосвай за свекървата моята също не идва като бяхме 3 седмици болни даже не се и обади.Навремето съм я викала с 300 зора да гледа баткото като беше болен после се ядосвам по цяла вечер с простотиите които правила през деня.Така поне няма да те ядосва. Hug

# 414
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Пепси, радвам се, че днес сте по-добре с Тедката. Дано и занапред е така. Стана ми много мъчно как сте били и двамата болнички точно на празника на юнака. И сами. Прегръщам ви макар и от разстояние.   Hug
и другите болнички, отчетете се, че сте добре.  Peace

Аз да ви се похваля. След като прочетох, че и Киди, и Мани са се преборили успешно с бибите, реших и аз да действам. Възползвах се, че мъжо беше в комондировка в София няколко дена и викам - сега е момента. Да ви кажа, не очаквах, че ще е толкова лесно. Изобщо не я търси тая пуста биба. Нашата кака я хвърли ритуално на едно кученце - бебе и Гери му стана кака   Laughing  Вечерта обясних още веднъж къде е бибата и защо, през нощта се буди, но с водичка оправих положението. На следващата вечер отново обясних и това беше. Сега ако се пробуди, пие водичка и веднага си ляга. Вече направихме 2 седмици. Бибите съм ги скрила, но се чудя дали направо да не ги изхвърля. Май е дошъл момента и на това.
Сега отново е неспокойна, има 12 зъба, ще излизат кучешките и всичко е набъбнало. Ръцете й са постоянно в устата, все нещо джвака...   ooooh!

Та така, това е новото около нас - казахме ЧАО  на бибата, но едва ли ще е толкова лесно с махането на памперса. Още малко и това ще е на дневен ред.  Simple Smile

# 415
  • Обетованата земя
Здравейте Simple Smile Бях няколко дни без лаптоп и не съм ви следила, ама вие не сте изписали много Simple Smile
Пепси, радвам се че сте по-добре, много гаден се е оказал вирусът! Било ти е много трудно, но ти си силна!  Hug Мен снощи взе нещо да ме гъделичка гърлото и носа, и се уплаших че ме почва и взех доста мерки, доколкото ми е позволено. 2 изцедени лимона с 2 с.л. мед, Инфлуцид, Шуслерова сол ном. 3, пчелно млечице, клеева тинктура (че и 30-40 капки изпих, дано не съм навредила на бебето  Confused ), 2 кивита, сребърна вода, ментови бонбони, топъл душ и на сутринта нищо ми нямаше. Дано се разминем.
 Силви, то не останало наистина. Стискам палци всичко да е наред, за разкритието не се притеснявай, аз с Иво един месец си ходех с 2 см разкритие, доколкото си спомням Simple Smile
Слънчо, за ташачетата незнам  Laughing докторката така ми каза, че още не били слезли от скротума и пишката можело да е нагоре, затова не била сигурна. Аз вече толкова свикнах с мисълта за момиче, че ако пак си сменят предположението вече ще се чувствам много объркана... Crossing Arms
 Гери, във ФБ видях, че сте били на Извора на Арбанаси на 03.03, за малко да се засечем там  Hug
 Вече временцето е много хубаво, и позволява волни игри с децата в градинките, и Иво днес от умора даже и втори път заспа  Mr. Green Само ме е страх да не го зарази някое дете и все гледам дали се духат сополки и се ослушвам за кашляне на децата  Whistling
 Имам още много да пиша, но възглваницата ме зове  Laughing Лека нощ!
Ванче, пропуснах да ви поздравя за бибата! Браво!!!

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 12:20 от didi24

# 416
Ние бяхме 5 дни в болница с Рая, днес ни изписаха от Инфекциозна на домашен стационар. Постъпихме с обезводнена Рая - два дни по-рано се започна с повръщане, после висока Т и разстройство. Преляха й три банки в рамките на 24 часа. После се започна великото акане. Такова нещо не бях виждала. Тъкмо изчистим дупето и пак. На втория ден имаше 20 изхождания. И понеже не можеше да става заради системите, почиствах с кърпички. Оттам й се подсече дупето, от което детето при всяко пишкане или акане изпадаше в истерия, спасихме положението с някакво кремче, което сестрите ми дадоха. Беше кошмар. Там се разболях и аз от същия вирус, а междувременно същият ден се разболя и Теа, която я гледаха на смени бабите и мъжа ми, който пък прехвърчаше при мен да ми помага за Рая, защото не можех да стоя права. Не ми се описва цялото преживяване в повече подробности. Все още сме зле всички, аз дойдох при майка ми с Рая, Теа е при другата баба, стоим разделени, за да не го повтори някой. Дано утре се съберем вече цялото семейство. А като капак на 3ти Теа имаше и имен ден... абе кофти история.

Момичета, пазете децата. Вирусът е ужасен.
Желая на всички ЗДРАВЕ!!!

# 417
  • Варна
мартеаа, ужасен кошмар сте преживели! Дано скоро всичко да е само минало! Прегръдки за всички ви от нас!  Hug Честит имен ден на каката на патерички! Да си носи името със здраве и усмивка!   bouquet
За разстройсто пак да кажа(дано на никой не му се налага, но все пак) чай от изсушена кора от нар. В болнични условия и при толкова тежко положение не знам, но за домашни при нормално разстройство действа безотказно на малки и големи.
Поли, пиши как сте вие?

Всички болнички - бързо оздравяване!  Hug

# 418
  • Варна
Здравейте!

мартеа, преживяното и от вас е ужасно. Напълно те разбирам, какво е дечицата да са болни и ти заедно с тях. Явно върлуват много вируси, всички около нас дечица са болни. Бързо възстановяване на всички ви!

Много ме е яд, че бяхме болни и ние на именния му ден. Тук на Еко парка също правят кушии и съм убедена, че много щяха да му харесат конете. Всичко, което става за яздене се язди, включително и аз  Joy, и се вика Диииииий...

Благодаря Ви момичета за подкрепата! Дори и виртуална ми повдига духа.  Hug

Диди, тъкмо се чудех, къде изчезна тези дни.  Hug А как се радвам за розовите гащи.  stork-girl
И като каза игри, днес докато бяхме навън на една площадка, Теди се заигра с една топка, после я заряза. И едно момченце я взе да си играят с баба си. Моят глезльо, отива да му я вземе, обаче детето не я дава и Теди идва при мен и реве, голям ревльо.  Joy При нас не е така топло, направо замръзнах аз, но пък навън е прекрасно за носа ми.

vany6a, честито ви "ЧАО биба"!

Denito, щях да споделям за мазилото. Има ефект, но още си го смуче, оставям го сега докато е болен. Но скоро пак ще започнем, мажа го сутрин след като закуси и на обяд заспива дори без пръста, а следобяд не се и сеща да го смуче.

Я кажете, с какво се занимават децата ви вкъщи. Сега докато бяхме болни, Теди съвсем не иска да си играе с нищо, а само да гледа Маша и Мечока от сутрин до вечер, дали на ТВ, на телефона или на компютъра няма значение. Това леко ме влудява.  Crazy Днес се опитвах да го занимая с книжки, пъзел, конструктор, но без успех.

# 419
  • Обетованата земя

И като каза игри, днес докато бяхме навън на една площадка, Теди се заигра с една топка, после я заряза. И едно момченце я взе да си играят с баба си. Моят глезльо, отива да му я вземе, обаче детето не я дава и Теди идва при мен и реве, голям ревльо.  Joy
  Laughing Иво пък по принцип си даваше играчките, обаче от вчера го забелязах, като му вземат нещо и гледа с почуда, щото вкъщи всичко е за него и вика Не, не, не, не! обаче бързо се отказва да се бори и понякога и той ме гледа тъжно  hahaha Аз го оставям да се оправя, ама обикновено другите родители взимат играчката и я дават. Голям смях са малките.  Laughing
 Честит имен ден със закснение на всички Тедита! Да са ви живи и здрави!  Hug
Мартеа, преживели сте голям ужас, нека всичко вече е зад гърба ви и да не се случва. Дано отминават вече тия смотани вируси!

Общи условия

Активация на акаунт