Джей, ние избрахме манастира "Св. Св. Петър и Павел", заради имената на децата, Петър и Павел, на празника на Петър и Павел, 29.6., с който съвпада РД на Паф. Има и други църкви и манастири с това име, но този най-ми допадна като визия, отзиви, местоположение, нощувки и храна в близост. Просто имахме представа как и на какво място искаме да е събитието и това отговаряше 1:1.
В Бачковския кумувахме на сватба 2009, не съм впечатлена... лудница и претупваяне.
Роси, добре е Павел, щурее у дома. Ограничили сме му достъпа до компютъра, че вече сам си намества мишката и си пуска песнички. Тези дни дори яде без компютър. От вчера казва, че се казва Па(в)ка, а татко му Д(р)аго. Интересното е, че ние Павка не му викаме, но останалите хора се обръщат така към него и явно му е по-лесно за казване от Павел/Павче. Хайде да се стопля и да имаме дълги слънчеви разходки! Благодаря за поздравленията за волята, нооо имам още доста... Ще ги боря!
Харесва ми виждането на Джей и го споделям. За съжаление малко са тези свещеници. Сега в родния ми град има един, който ми вдъхва голямо доверие и семейството ни общува често с него, съответно и Павел ще.
Имаше и доста други подробности, но кой както си го харесва, така си го прави. Наистина най-важното е да се кръстят децата, другото са подробности.
. На себе си вика най-често бебе, а понякога и Ио. Много ми е смешно как разпознава сериала Двама мъже и половина, и понякога сам си прещраква и си го оставя и вика Мен, мен, мен
И точно с мама Ив вчера си говорехме, как наистина са в период на Няма и Не. Като му предложа нещо да направим, абсолютно винаги е на контра и казва Не или Ня (няма), но пък си имам хитринки да го накарам. Като му казвам че му се сърдя и той идва , целува ме и е готов да правим каквото трябва 
Благодаря на всички за препоръките
Аз пък търся някаква идея около която да обединя всички и да им е еднакво удобно, а и на мен да ми допадне и така ...

искам да попитам кое да взема? Или и двете?! Малко скъпо ще ми дойде
/
Голям напредък. Ние с акото сме ок, казва детето всеки път, ама пишкането ще има да се мокри докато разбере. Пие супер много вода и смяняма поне 4-5 памперса на денонощие, препълнени. Като се стопли ще викаме пипито и ние

Хареса ми повече от данданията, гостите и цялата суета покрай официалната ни сватба. Децата мислим да ги кръстим по същия начин - само ние и кръстниците. Бабите нямат нищо против, че няма да присъстват. Но както казаха и останалите, всеки трябва да си го направи както го чувства.