Британците, британците! - тема 44

• 17 461
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Па, вързвам се Mr. Green. Днес ми е ден за дискусии Laughing

# 121
  • Варна
С чиста съвест мога да кажа: Морнииин'!

Геина радост честитена - чек!
Шерлок Къмбърбарачев изгледан - чек!
Лентяйстване цял ден - чек!
Гол Дик - не чек  Confused

# 122
smile3532 smile3532 smile3532

# 123
  • Варна
Не мога да разбера таз' подигравка с хорското нещастие. Нима съм дала повод за глумление?!
Натъжено-наскърбена потрътям крака към среща с Пенка от Сусурлево.
Вижте, дори теми ми посвещават вече. Превръщам се в класик на форумската самодейност.

А някои персони ми се подиграват  Crossing Arms

# 124
Охх, горкото совче, ти не знаеш колко щастлива всъщност си, че не си имала визуално диково откровение, кой знае, може и той да е от техничните hahaha hahaha hahaha
Къде тази тема, дай да видим колко си прочута Crazy

# 125
  • Варна
Ти сега недей ми разправя врели-некипели за Риковия дик. Предвид носа, пръстите и краката, Совчето много добре знае какво може да очаква под пъпа. Все пак в природата всичко е в пропорция  Sunglasses
 Мъ как? Вий не знайти за темата  Shocked Потресената съм от тази ваша злокобна неинформираност.
П.С. Чак на 4-та страница иде споменуване на светлото ми име
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=634319.0

# 126
Ааа, тази ли, преди малко я набарах, след като видях, че в Компроматите войната затихва Joy. Чета с интерес, и благодаря на всички небесни твари, че освен баба Славка имам и още една hahaha.

п.п. записах се, да я следя, очертава се хубаво косодърпане hahaha

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 02:01 от joy_r

# 127
  • София
Добро утро!
Гея, малко на патерица, но от сърце желая на малката да е жива и здрава и да ви носи много поводи за гордост и радост   bouquet!
Снощи заспах на Джони Инглиш 2  ooooh!.

# 128
# 129
  • София
Добро утро!

Снощи пак сънувах приключения... Обаче бяха толкова фантазни, че почти ги забравих. Най - интересното бее мястото. Уж бях в Париж, обаче беше маскиран като Мадрид, но в крайна сметка се оказа, че съм в Рим като седнах в хотела и си погледнах изгледа. Обаче интересното е, че бях с някакви момчетии, от които криех пиратки бомбички, пушка и картечница, които моля ви се се оказаха истински.Щото аз през целия си сън мислех, че са детски играчки и, че са само за създаване на шум по нова година...

# 130
Хелоу  и от мен  Laughing Ване да не ти пука , важното е да си епилирана  Mr. Green

# 131
Хелоу  и от мен  Laughing Ване да не ти пука , важното е да си епилирана  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

# 132
  • срещу двата комина :)))
хилоу, хилоу
аз отскочих по родните места и установух, че тук е друга България  Shocked толкова много сняг  ooooh!

# 133
Бумър, кой ти я вижда нея Joy

Смотлата е Isla Fisher жената на Sacha Baron Cohen  Mr. Green

# 134
Гу-гу, как сме в тази топла утрин Crazy Laughing?

Общи условия

Активация на акаунт