Предстои ми лапароскопия - тема 6

• 100 970
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
Hrisik,   bouquet, пожелавам ти да гушнеш най-сладкото бебче на света!

# 196
Благодаря Simple Smile Да ти се върне съвсем скоро  Hug

# 197
Здравейте момичета,
На сестра ми й предстои лапароскопия. По съвет на следящия я гинеколог ще я прави в Шейново. Искам да ви попитам дали е задължителен избора на екип или може просто да отиде при някой, който е на смяна. Знам че там са 3-ма доктори, които праят лапароскопия и тримата са добри. За нея е без значение при кой ще е. Четох някъде обаче, че трябва да избере екип, защото не било спешна операция. Моля ако има такива, които не са плащали да се включат и да ме успокоят Hug
Хубав ден на всички  bouquet

# 198
momi4eta kolko izliza laparoskopiq po zdravna kasa i kade ste pravili??

# 199
^ Какво стана? Ходи ли при доктора си?
Една съфорумка тук беше писала, че се поема от здравната каса и си плащаш само престоя. Аз за изследванията не съм много сигурна  Thinking

# 200
  • София
Здравейте момичета,
На сестра ми й предстои лапароскопия. По съвет на следящия я гинеколог ще я прави в Шейново. Искам да ви попитам дали е задължителен избора на екип или може просто да отиде при някой, който е на смяна. Знам че там са 3-ма доктори, които праят лапароскопия и тримата са добри. За нея е без значение при кой ще е. Четох някъде обаче, че трябва да избере екип, защото не било спешна операция. Моля ако има такива, които не са плащали да се включат и да ме успокоят Hug

Здравей,

Не е задължително да плаща. Ние сме си плащали ( няколко момичета ) защото сме искали точно определен лекар да ни оперира, а не защото са ни принудили. Ако не иска няма да плаща. Ще си плати само престоя и ще я оперира лекар който е на смяна или няма толкова много пациенти.

# 201
  • София
momi4eta kolko izliza laparoskopiq po zdravna kasa i kade ste pravili??

Здравей,

МОЛЯ ТЕ ПИШИ НА БГ!!!! Самата операция се поема от ЗК, а ти само си плащаш за престоя в болницата.

# 202
днес ходих при друг гинеколог и ми каза 4е нямам нищо а на мен за лапароскопията ми казаха 400лв става въпрос за болница Доверие

# 203
  • София
Здравейте момичета,

Здравей,

Не е задължително да плаща. Ние сме си плащали ( няколко момичета ) защото сме искали точно определен лекар да ни оперира, а не защото са ни принудили. Ако не иска няма да плаща. Ще си плати само престоя и ще я оперира лекар който е на смяна или няма толкова много пациенти.
Няма такова нещо! В Шейново задължително се плаща за екип!

# 204
  • Добрич
Да кажа и аз, моята лапароскопия беше на 14.05. Диагноза - ендометриоза. Кистата беше премахната (10см). Сега имам болки, но не толкова на корема от разрезите, а в рамената и гръдния кош. И сега чакам след 2 седмици епикризата и ще започвам инжекции 6 месеца за потискане на цикъла Rolling Eyes
Много съм доволна от д-р Жеков от Окръжна болница, Варна. Сестрите също бяха много мили, с изключение на тези които бяха на смяна при изписването вчера... Naughty
Дадоха ми 30 дни болничен и сега ще си почивам, няма как.

# 205
  • София
Здравейте момичета,

Здравей,

Няма такова нещо! В Шейново задължително се плаща за екип!

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! Когато лежах в Шейново ( октомври 2011 г. ) момичетата в моята стая не си бяха платили за избор на еки!!! Аз си платих защото исках точно определен лекар да ме оперира.

# 206
абе това за избор на екип е толкова смешно.МОЛЯ ГОВОРЕТЕ В ЦИФРИ това трябва да го знаят другите моми4ета на които им предстои лапароскопия

# 207
  • София
абе това за избор на екип е толкова смешно.МОЛЯ ГОВОРЕТЕ В ЦИФРИ това трябва да го знаят другите моми4ета на които им предстои лапароскопия

Шейново ---> Избор на екип за лапароскопия -----> 700 лв. ( към октомври 2011 г. )

# 208
мерси Алекс ако може и други да се вклю4ат

# 209
Вита-->Избор на екип 900 лв-януари 2012

Общи условия

Активация на акаунт