Предстои ми лапароскопия - тема 6

• 100 987
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз не бих казала, че лапарото е по-страшно от цветна снимка, а дава много ясна представа за нещата.
Според мен два месеца опити стигат след снимката. Няма смисъл да се губи време.

# 466
Аз също смятам, че 2-3 месеца след ЦС са достатъчни. В крайна сметка 3г  опити не е малко време, че да чакаме още. Нашата работа стана май развитие в застой  Simple Smile

# 467
може ли да се отложи лапароскопия заради фоликулярна киста : ((

# 468
Защо да се отлага? Rolling Eyes На мен ми махнаха 2 фоликулярни кисти едновременно с ендометриозната.Не виждам проблем.

# 469
боже аня ... благодаря ти  ...  Hug

вчера просто забравих да питам моя си док точно това ... а малко по рано сутринта през такъв психо трилър бях минала

отидох до едно аг ... с надеждата да ми препоръча и направи каквото е нужно преди лапарото(имах направление и исках да го използвам)  ... а тя като почна ... (щях едновременно да падна от стола за прегледи и да избягам както си бях без гащи!!!) - о не, тези гъбички, един месец лечение , като ви гледам и хормоните ви не са както трябва ... с това окосмяване, и накрая и през ехографа като минах - кистозен яйчник, два месеца минимум противозачатъчни и тогава щяла да почне "лечението" на тръбите  #Crazy

с две думи, това в което се съмнявах се потвърди - гъбички, а всичко останало - от едното ухо през другото ... естествено след моментален консулт с моя си док.

Hug благодаря още веднъж аня   bouquet

# 470
  • София
Delusion, как прецениха, че имаш гъбички без да ти пуснат микробиология?
Хормоните изобщо не пречат на лапароскопията, а пък за кистите е по-добре да се видят чрез лапарото.
Затова не ги харесвам такива "АГ-та" ooooh! ooooh! ooooh!

# 471
ванка ...

в случая аз малко съм си виновна, защото преди ЦС имах АБ по схема, в деня на ЦС една таблетка кандизол, и на следващия една глобулка (не и помня името) ... обаче аз забравих глобулката , и естествено гъбичките не ми се разминаха

просто се надявах аг-то да ми пусне МБ, все пак ми остават около 15 дена до лапаро ... но не би

лек ден : )

# 472
Здравейте, на мен ми предстои лапаро в понеделник на 03/12/12.Проблемът е че МЦ не ми е свършил.Почти спря,а от вчера пак се започна.Дали ще е проблем,ако не спре до понеделник?

P.S. Имам вече едно лапаро миналата година и възстановяването ми беше трудно.Почти седмица не можех да стана от леглото.Всичко ме болеше, а от газа не можех да дишам спокойно.Изкарах си 1 месец болничен.Сега мисля пак да си взема болничен и да си почивам.

# 473
На мен лапарото ,които са ми правени бяха в първите чисти дни след МЦ. Но едно от тях беше по спешност ,поради извънматочна бременност и тогава си бях с слабо кървене непрекъснато 20дни ,което спря след като отстраниха дясната тръба .Но при теб няма спешен случей,може и да те отложат с няколко дни до първите чисти дни. Но най-добре питай доки.
Да,възстановяването и при мен беше при първите две лапаро,нормално за около 10дни ,но при последното и аз бях много зле от газа,който вкарват. Влачих се цял месец с болки и ужасно подуване абе въобще дискомфорта беше ужасен.
Успех!

# 474
Здравейте предстои ми лапаро за махане на миома на 10/12/12 в Тина Киркова  някои от вас ако има опит от тази болница или с такъв вид лапаро нека да сподели, че ми е много притеснено (особено от упойката ме е най-много страх)Cry

# 475
И аз вече имам час за лапаро (миома и прекъсване на тръби) 13.12.12 .Пада се четвъртък и не знам кога ще ме изпишат. Може ли да е чак в понеделник?

# 476
eva_dox, съмнявам се да те изпишат чак в понеделник, особено ако се възстановяваш добре.
Обикновено престоят е един ден и на следващия те изписват.
elica_2007, нямаш ниакъв повод за притеснения.Нито от упойката, нито от самата операция.
Всичко ще бъде наред.След това ще видиш, че е точно така.

# 477
 Aня благодаря ти за успокоението, но наистина ме е много страх освен двете раждания по нормален път не съм била в болница и не съм преживявала никакви интервенции и се направо ми се реве Cry

# 478
  • планетата Земя
Здравейте предстои ми лапаро за махане на миома на 10/12/12 в Тина Киркова  някои от вас ако има опит от тази болница или с такъв вид лапаро нека да сподели, че ми е много притеснено (особено от упойката ме е най-много страх)Cry

Нямаш причина за притеснение.Разбира се няма как да спреш да се притесняваш докато не мине лапарото.Бързо ще се възстановиш и бързо ще те изпишат

# 479
Здравейте вчера доки ми каза в неделя т.е. деня преди операцията да изпия X-prep с 3 литра вода, за да се изчистя вместо клизма,то и клизма ще има но на другата сутрин.Та се чудех някой от вас пил ли е такова очистително знаете ли след колко време почва да действа,той каза да го изпия в 14ч., а в 16ч. трябва да съм в болницата и ще пътувам през това време и може ефекта да ме хване по пътя Чудех се дали става да не ям целия ден преди операцията и да го изпия сутринта за посигурно?

Общи условия

Активация на акаунт