Предстои ми лапароскопия - тема 6

• 100 971
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Аз съм пила Xprep преди лапарото.Но не ми е правена клизма на другия ден.Вярвай ми, след Xprepa е абсолютно излишна  Laughing Няма нищо страшно в този препарат, отиваш до тоалетна няколко пъти и буквално червата ти се слепват.На мен ми подейства след 2-3 часа, по спомен.Пие се предния ден преди операцията, а не в самия ден.

# 481
Момичета, извинявайте, че така нахлувам! В понеделник  ми направиха лапароскопия. Резултатът е добър: две проходими тръби, изрязали са ми две малки кистички. Но доста трудно беше излизането от упойката. Повръщах и същия ден и вчера. кръвното ми беше доста паднало. Днес ми е трети ден, но все още се чувствам леко замаяна и отпаднала, с леко гадене. Нормално ли е това, някой от вас чувствал ли се е така на 3-ти ден от операцията? Благодаря ви предварително!

# 482
А за колко време горе долу отминава действието му?

# 483
 white duck, браво на теб че си се справила вече с лапарото, но като прочетох, как трудно си се справила с упойката, направо се шашнах още толкова Cryмен от тази упойка най-много ме е страх, но дано се справя, аз съм в понеделник.Бързо въстановяване ти желая!
Момичета колко време трае самата лапароскопия, дълга ли е, а и упойката с маска ли се слага или венозно?

# 484
  • София
Пате, радвам се за добрите новини!  Simple Smile Много зависи как е дозирана упойката, така че не се плаши. Ще отмине до няколко дни.
Елица, индивидуално е. Моята операция е продължила почти 5 часа, а нямах после никакъв дискомфорт от упойката. Много леко беше всичко.

ЗА Х-препа, да кажа, че за да има ефект трябва да пиете много вода след него.

# 485
Благодаря ви! Просто се притеснявам да не би нещо да не е вред. Моята операция е продължила по-малко от половин час.

# 486
При мен има за махане само една миома с р-ри 4.2/4.7см., но знае ли човек дали няма да излезе и нещо друго, но въпреки това се надявам да е по-кратка процедурата

# 487
elica_2007, времетраенето на една лапароскпоия зависи от конкретния случай.Относно упойката - венозна е.А вече как ще ти понесе е отделен въпрос.Моята лапароскпия е продължила около 4 часа, но след излизане от упойка нямах никакви проблеми.Не мога да кажа при теб за колко време ще отмине действието на X-prepa.

# 488
При мен упойката беше с маска, нямах никакви проблеми заради нея. Но пък момичето до мен не реагира никак добре и имаше проблеми.
Очистителното наистина се пие предния ден, не е много приятно и определено не би било готино, ако не си си вкъщи.
Самата операция при мен не знам колко е продължила, може би около час, но това си е строго индивидуално.
Успех и всичко ще е наред Simple Smile!

# 489
  • Варна
Добре де, какво пускат през системата? Защото аз имах и маска и система, мислех, че през маската просто пускат кислород Confused Два пъти са ме упоявали и все е било така.

# 490
  • планетата Земя
Добре де, какво пускат през системата?

Упойка.Мен така ме упоиха-венозно.След това може да ми слагали и кислородна маска.

Sisley,сигурна ли си,че само с маска са те упоили.С гас упояват за кратки интервенции.Или първо гас,после венозната упойка

# 491
  • София
Добре де, какво пускат през системата? Защото аз имах и маска и система, мислех, че през маската просто пускат кислород Confused Два пъти са ме упоявали и все е било така.
Вероятно са те приспали с маска и после с ти пуснали венозно. Няма как да е лапаро само с райски газ. Трябва мускулите да са напълно отпуснати.

# 492
При мен първо ми пуснаха венозна упойка, после са ми сложили маска и тръба/без да усетя/. Аз много лошо приех упойката. Явно е до организъм. Сега ме притеснява кървенето. До вчера беше кафеникаво. Днес има малки съсиречета и е червеникаво. Но не е като цикъл. Чух се с д-р Славчев и каза, че е нормално. Аз се притеснявам, защото са ми махнати само две малки кистички и основно е било диагностично. При вас как е било?

# 493
Аз все пак не разбрах какво точно те притеснява Rolling Eyes
На мен са ми махали ендомериозна киста, която обаче се пука в корема и оттам ми правят лаваж (промивка на коремната кухина) и 2 малки кисти в другия яйчник.Та бях с дренаж първия ден.

# 494
Притеснява ме кървенето. Мисля си, че е логично от червено да минава към кафяво, а не обратното.

Общи условия

Активация на акаунт