Хайде Юлче със шейната да превземем планината

• 38 023
  • 737
  •   2
Отговори
# 240
Я гледай ти какво ставало тук! Wink Василена и Миии, прекрасни новини! Лека и безпроблемна бременност ви пожелавам, и на финала здрави и пухкави бебчета   bouquet На останалите бебеправещи - успех и дано се похвалите много скоро!
Avchelinia, то при теб вече му се вижда края! Дано всичко мине по възможно най-добрият начин за теб и бебето  Peace

# 241
Честито на бъдещите мами Miii и Vasilena P smile3525.Пожелавам ви една лека и безпроблемна бременност,а след това едни много здрави и сладки бебчета.

# 242
  • София
Ехееее, честито и на двете бъдещи мами. Лека и безпроблемна бременност. Kosty на теб стиснати палци, да ни зарадваш и ти скоро.

Alena мерси че сподели, много интересни неща са измислили хората. Само си мисля за тези легла дето падат от тавана, ако се развали автоматиката къде ще спи човек Thinking Grinning. Много ми хареса първата кръгла маса, а табуретката дето те следва в библиотеката е трепач.

Може ли да кажете какви са симптомите на върлуващия сега грип. Малката е с температура 39,5 от снощи без нищо друго, няма хрема, сополи, не кашля. Успявам да сваля до 37,5 и после пак на горе, ужас. Утре сме при педи, но не ми се вярва да е от зъби(може ли от зъби такава висока темп. и толкова време)

# 243
  • в 1001-та нощ
преди време бях чела, че в Япония е много масово, но сега видях и на живо

някои от масите много ме впечатлиха също, много функционално  Peace

# 244
Ах, какви хубави вести.  Grinning

Miii, VasilenaP леко и спокойно бременеене и здрави бебчета наесен.   bouquet
Avchelinia леко раждане и здраво бебе. Как така не си в болница, предвид гест. диабет?

Алена, много хубави идеи наистина.

Къдравото, моят Росен преди половин месец изкара нещо такова. Те всичките ги водят ОВИ. Три денонощия беше с висока Т, която спадаше само за час-два и после пак се качваше. И много червено гърло.
Оправяйте се бързо.

# 245
Такива симптомите и на Розеолата,ако не сте я карали-висока Т около 3 дни,след което избива обрив и всичко приключва.Ако не е това,толкова висока Т се вдига от гърло,уши и/или бъбречна инфекция Peace

Василена,честито и на теб.Лека и безпроблемна до финала  bouquet

# 246

Може ли да кажете какви са симптомите на върлуващия сега грип. Малката е с температура 39,5 от снощи без нищо друго, няма хрема, сополи, не кашля. Успявам да сваля до 37,5 и после пак на горе, ужас. Утре сме при педи, но не ми се вярва да е от зъби(може ли от зъби такава висока темп. и толкова време)
      Болки в ставите и мускулите по цялото тяло,лека кашлица и болки в гърлото,Т през първите дни.
      После кашлицата изчезва и се появява хрема.

Дано не е този грип при вас,че се кара доста тежко....  Sad

Василенка,честито и на теб!много се зарадвах на новината!  Heart Eyes  bouquet

# 247
  • При моите мъже...
 Hug много сте мили

Кости, при нас стана като спрях да мисля постоянно за това и спрях да смятам кога какво се случва с мен. Дано скоро се похвалиш и ти Hug

Големия дзвер и той все сополив и с гърлобол. Не мога да го закрепя тази зима изобщо:(
Ама с тази ясла какво ли очаквам... Таман се оправи сега от бронхита, който кара и от вчера е с разтройство Crazy Дано само не докара някоя шарка, че аз не съм ги карала повечето, а сега не е най-добрия момент за това  Praynig

Лека вечер на всички!

# 248
  • Burgas
Честито Miii и Василена

Това е страхотна новина, супер е че сте готови да гледате две малки деца.

По повод на шарката, майка ми се обади вчера и каза, че е контактна с деца с шарка. Но не мисля, да ограничавам срещите и с малкия. Ако ще я кара, да я кара докато е мъничък и да приключваме, поне така си мисля.  Проблема при нас е ,че таткото не е карал никаква шарка и той лепне ли я ще е голяма мъка Laughing

# 249
Но не мисля, да ограничавам срещите и с малкия. Ако ще я кара, да я кара докато е мъничък и да приключваме, поне така си мисля. 
    Най-добре!  thumbsup
    (аз се радвам ,че Юлия вече я мина и я забрави "благодарение" на батко си  Laughing )
    А тати ще се оправи,а може и да не се разболее пък!  Wink

# 250
Варицелата и аз предпочитам да я изкарат като малки,но....... ConfusedИвон подмина вече 4-ри карантини и 2 пъти беше контактна с болни.Е,до сега не се увенчахме с успех,ще видим пролетта дали ще ни огрее newsm78

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 21:21 от ***Ади***

# 251
Здравейте момичета! Как я карате в това студено и мразовито време на вън. Тук духа ужасен вятър и не става изобщо да излизаме навън. Вече не мога да измисля никакви игри.
Къдравото, дано се оправите скоро. Нашия татко е в болничен и на антибиотик. Много е зле, сега очаквам Крис да прихване и ще стане просто страхотно.

Момичета, получихте ли си обезщетението от НОИ за януари? Аз винаги поне до 5-ти го получавах и се чудя какво се случва, да няма някакви промени в плащанията.  Не е свързано с плащането на осигуровките и Д1 от фирмата, вече проверих. Всички плащания си вървят както досега.

# 252
Страхотни новини в темичката Честито Miii и Василена,много лека и безпроблемна бременност ви желая Hug
Кости,с каката забременях от раз,а с малката.... ooooh! измъчих се от мисли ,чакане и притеснение,не беше чак толкова времето около 4 месеца я "правихме" Laughing обаче на мен ми се видяха години...
Цитат
Момичета, получихте ли си обезщетението от НОИ за януари?
И аз днес проверих още ги няма ,най-вероятно в четвъртък ще ги пуснат.

# 253
  • Пловдив
Моите парички са ги превели преди 2-3 часа, но аз вървя с един месец назад, тоест обещетението ми е за декември.

# 254
  • Stavanger, Norway
Честито на Мии и Василена   bouquet Лека бременност ви желя и на двете  Heart Eyes

Ние сме добре. Борим се с влагата, която избива в новото ни жилище и сигурно като се стопли ще го сменяме, че такова нещо не бях виждала досега  ooooh! Нали пода е теракот и няма стопляне, а покрай стените направо стават локви  Shocked Чак хладилника ни започна да ръждясва  Crazy

Днес гледах и жилищните кредити как са, но....аз на такива хора не смятам да се връзвам  #2gunfire Какво е туй нещо - вземаш 30 000  - връщаш 65 000  #Cussing out Да си ги държат. Аз тези пари ако ги спестявам, след 30 години ще купим ново жилище на синковеца  Thinking Не че мога да ги спестя де, ама хипотетично  Mr. Green

Това е при нас. Хайде - лек ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт