Намам време да дрънкам повече глупости, че трябва да приспивам бебе на ръце
Топли
за всички
Евитка, като каза килца аз така съм се изпила в лице ,че комшийката ме пита от колко дни не съм спала .А малчо си спи даже е по спокоен ,но следобедните часове стават ад.Спирам за това да пиша .

.Нямаме топла вода щото с тея полярни температури колектора ни замръзна
и сега се връщам в средновековието с тенджерите ,бързоварите и прочие.На всичкото отгоре съм мръснааааааа,аххххх как мразя да съм мръсна и да ми е мръсноооо ужас
.На всичкото отгоре днес така се отплеснах в захранването че нагуших бебока ,тя отваря уста и аз пъхам ли пъхам.Сега чакам пъпки
.Сутринта пък натиках биберона в устата на 7 годишната ми дъщеря
-леле голям заплес съм и всичкото това защото съм мръсна.Сега срам несрам ще ходя в една приятелка да се окъпя.Имам и въпрос към вас бебетата ви обръщат ли се от корем по гръб?
а дали толкова страдам 

, ужас, не съм го гледала , но настръхнах. 
Едва го укротих.

Но мисля че поне месец след като свикнат да се въртят от гръб на корем, когато си затвърдят това умение...тогава започва следващото 

Според мен обаче и е малко 

Преди малко получих обаждане, в което ме увериха, че документите ми са при тях и ще ми бъдат изплатени по най-бързия начин с извинения за забавянето. Ето че заплахите ми с министерства, президентсва и телевизии имаха ефект
И понеже ми се извиниха, няма да пиша жалба, защото постъпиха културно. Сега остава да си чакам парите.
По същия начин след това удари един дълъг сън
Като цяло обаче не й е най-приятното занимание. По корем вече се задържа по-дълго време, но трябва и аз да съм там 

много е неспокойна и вечер.Дано да минава , че както сме и по цял ден вътре още по ужасно.