, ей сега ще прочета във Фрамар за всеки от тях и ще пратя смс на мъжо какво да ми вземе. Но сигурно ще е Стодал, след като и Евита за него писа, но за всеки случай ще прочета.Дори ние днес няма да излизаме, тук също е много ветровито, вчера в такова време изкарахме детето заради прословутия ми зъболекар и на горката пак й пламнаха бузките. Да ви се оплача: сложихме й едно шалче, плетенко и от него се изрина, явно при нас всичко що не е памук се превръща в проблем...
Днес милата ми сестричка има рожден ден и съм много сълзлива от сутринта, така ми липсва... Но съм замразила всички пътувания, че ми омръзна да си тероризирам детето. Пък то от сутринта само мрънка, нещо не е на кеф и не мога да разбера какъв й е зора. Ей сега заспа след едночасово недоволство, докато й разказвах как като порасне малко, ще отидем в нова къща и там ще си имаме приятели. Ще се срещнем пак с Емо на Тара, ще се запознаем с Рада и Андреа, с Андрей, Гошко и Елиза по люлински, с Вики по слатински, а лятото ще идем на сгляда с Борис и Иво, да видим кой брат ще ни хване окото повече
А живот и здраве някога ще можем да се срещнем лично и с Маленка. Като разказваше Q-T за братовчедите, така изглеждаха и Радина и Саричка онзи ден: усмихваха си се с клатушкащи се главички и си хортуваха нещо по бебешки...Ох, не ми обръщайте внимание, размекнала съм се много днес.
По повод захранването, решила съм, че ще систематизирам всичко в една екселска таблица, не мога аз в този хаос да се ориентирам иначе. Ако или когато ми остане време, се заемам. Пък ако се получи, ще я пратя, на който му трябва.
Еве, аз също много обичам орхидеи, имах няколко, дето ти казваш година и половина ми цъфтяха, и като се преместихме тук, всичките изсъхнаха. Колкото и да се опитвам да завъдя нови, не става: окапват им цветовете и изсъхват, а ги гледам по всички правила с огромна нежност и любов, ама нА: не им е хубаво нещо в това жилище явно. Пробвах ги и в хола и в спалнята: тц, и на двете места умират... А това беше единственото цвете, което не дразни нито моите, нито на Гошо алергиите. Сега ми е много сиротно и без тях...
Захващам се сега с четене, докато дребната спи, до по-късно...

ние от както сме родени сме на легенче,честно да ви кажа сега съжалявам че не съм постъпила така и с баткото,защото той все още неможе да се научи на гърне.казва си но пред свършен факт.алекс е имал само няколко наакани памперса,които се броят може би на едната ми ръка.знам че последния път беше когато излязохме ная разходка и се беше събудил нещое мрънкаше(тойявно ми е давал знак че му се ака)и като видя че няма да събувам памперса си освободи дупето
който според док е от АБ.засега няма да го спираме,но вкл прахчета ентерол 

!Хубав ден всички бебоци и мами!

И аз си го помислих, защото вчера на -3 градуса, вървях 15 минети навън само потениска и палто. единственото топло нещо, което имах беше един вълнен шал, който сложих на Емо в количката, че и той не беше много добре облечен. И се прибрах вкъщи направо вкочанена, ръцете и краката ме боляха от студ. И ми стана лошо 5 минути, след като се прибрах, та дано си права...

Благодаря, че си ни добавила и в списъка с бебчовци. За да е пълна информацията - терминът ми беше на 14.09.