Сядам да чета... не, първо ще изгладя и ще правя пюре на Нико... 

, много е сладък Людмил

И това добре че синО си е лежал до мен кротко час и половина, в 8 го храних легнала до него и после като се събудих
Всяка сутрин си обещавам, че вечерта ще си легна по-рано, но все нещо има за правене. Снощи до 12 не мога да го накарам да легне дятиту.

особено като си помисля и двамата да ми се тръшнат... Ваче - браво на вас, че вече се оправяте! Я дай идея с какво да го спра тоз вирус? Какъв сироп за кашлица ви изписаха на вас? Мами с боледуващи наскоро дечица пишете и вие?

На мен кошмарът ми е някой да е болен. 
да си спи , където е заспал - демек в количката. Само я добутахме в спалнята. Спа като къпан , в 5 и нещо помрънка,но пак е заспал и в 7:30 чак...Което си е направо уау. 

, няма да излизаме, че то и шейна нямаме, а пред блока е ужасТ, няма кой пред входа да изрине дори.
Надявам се Бела да се размине, давай имуностимулатори... тя не е малка за такива неща, нали? (честно казано съжалявам, че не можаха да те оборят в темата за рапичното масло, искаше ми се да мога да им вярвам...)
аз не виждам на такова малко бебе как ще му задържиш ръкавици. Никола се побърква...
На тоз етап се радвай, че спи, че като гледам как всички са подивяли е не спят.... 
Хайде весело изкарване на срещата днес
... и ние имахме тежка нощ и мисля да поспя през деня ако мога.
Добре дошла и поклон за ранното раждане 
че и аз май ше ида хаха 

Само първите месеци цедях за стимулация,но е много натоварващо,поне за мен де. 
Не му личат и е страхотен.
Много се радвам,че има още бебчета на 14.06. Честити месечинки на всички сладури,които днес порастват да са живи и здрави и много да радват мама и тате
Хеберлеа и ние се лекуваме с капки синекод 4*10капки,калциев глюконат.витамин ц ампули по 2мл един път дневно,осцилококцинум беше 3*1опаковка,вече е по 1 на ден и капки за нос и хубаво почистване на нослето от секрети.И ние една седмица се лекуваме и се надявам скоро да се оправя,че ми е много мъчно как кашля милото.Аз скоро се сдобих с книжка и джип(доста по-удобен е от кола,поне на мен де) и малко ме е страх,но си карам няма как иначе трябва да чакам все някой да дойде да ни вземе,а не е оферта.Може ли да ми кажете правите ли някакви упражнения на малките за пълзене,малкия още нито пълзи нито прави крачки,а и нямаме проходилка,тоест имаме,но не е при нас понеже трябва да разчистим малко люлки шезлонги,че няма място за проходилката.Готвите ли на малките или им купувате пюрета? Аз за сега му ги купувам по препоръка на педиатърката,казва че са по-малко алергенни.Очакваме първото зъбче всеки момент вижда се вече
Относно спането малкия си поспива доста и не се оплаквам,той ако не си легне е много кисел,спи по 2 пъти на ден за по 1-2 часа зависи,дали няма да го събуди някой съсед като тропне или колко му се спи разбира се,вечер си ляга към 21:00 и става един път за хранене и пак си заспива до към 7(понякога по-рано,понякога по-късно).Ама аз си го взимам на спалнята и той като е до мен си играе,гледа се в огледалото нас леглото и не мрънка или заспива пак с мен