Отговори
# 660
Здравейте...

Благодаря за кафето и закуската.

Шуши, честита месечинка на Камен.

Зверче, а честит зъб, Лорчето остана само беззъба баба Simple Smile

Никола не може да седне сам, необходимо ли е на този етап?  ooooh!

Много лошо това време, затрупа ни и няма излизане.  Rolling Eyes Колата ми не се вижда, да я изкарам пък е абсурдно, а така да не ме свърта вкъщи...  

Ето и снимка от нашата Боянска зима...

После ще пиша, че нещо не мога да се организирам днес...

Цвети, къде си ?

# 661
Хеберлеа, уж е позитивно, но малкото което прочетох успя да ме разплаче!  Confused Като пускаш линкове за вредни неща, не ми се плаче чак толкова!

Хеленче, всичко което си преживяла си дава отражение. Важното е че сега си щастлива с детето и с човека до себе си!

Честити месечинки, на всички празнуващи днес!  Heart Eyes

Чин, не е необходимо. Всички деца развиват нови умения през различен етап от живота си!
Много хубава зима си имате. Тук вали, но малко и с Ивко чакаме да натрупа,че иска да правим снежен човек в двора.

# 662
Здравейте,
аз вече не си виждам колата отвън на паркинга  Rolling Eyes но наистина е много красиво  Heart Eyes

Този грип ми е много странен с тази температура... както и при Сашата, Марки непрекъснато поддържа температура, но не я усеща изобщо.  Rolling Eyes
Дано се оправят бързо всички болнички  Praynig  Hug
Ичка, благодаря за кафето, много неприятно с гърдата, дано се успокои бързо  Praynig  Hug
Честита месечинка на Камен   bouquet
Пеперудо, с малко закъснение, Честит рожден ден на порасналото ти момиче - много да е здрава и успешна в живота  bouquet
Мая и Пеперудата ме подсетиха... при възпитанието аз също съм на принципа, че трябва да има както прегръдки и целувки, така и твърдост... по този повод Марки преди известно време стигна до заключението, че аз съм била най-средната майка  Mr. Green ту лоша, ту добра, та накрая най-средната, ама не си ме давал за друга  Heart Eyes
Ей така един ден свеки, като ни видя да се прегръщаме, ни вика: "а бе, ту се прегръщате, ту се карате...не може така, или едното или другото", казах: "да, ама детето ми няма проблем да каже обичам те, или не ми харесва като ми говориш така" (за разлика от твоя син, дето му е адски трудно да си изчекне устата, да каже едно обичам те)  Rolling Eyes
И Сиана още няма зъби, не се изправя, не пълзи, а се търкаля по пода и така се придвижва, обаче има нов номер - вдига ръчичка и свива и разтваря пръстчета към нещо, което иска, или някой, който да я вземе  Heart Eyes Много се кефи и когато някой я държи за ръце изправена и тъпче на място.
Хелън, много тъжно ми стана  Hug със сигурност е дало отражение, най-малкото сега знаеш какво трябва да направиш за Алекс  Hug
Много ми хареса шейната, която показахте и до ден-два ще се сдобием и ние с нея да излизаме, че иначе не става.
Хубав снежен ден на всички   bouquet

# 663
Чин, и Йоана е беззъба още  Peace Много хубава снимка.

Аз изведох Йо пред входа за 20-тина мин някъде, но не беше очарована от вятъра. Иначе се радва на снега. Лошото е, че преди снега валя дъжд и отдолу е лед, страх ме е да ходя чак. Иначе снега е един сух, все едно натрошен стиропор вали.

Хелън  Hug

Хеберлея, отношенията ни с татко са горе долу така, както е описано. Сега сме на етапа, в който му липсваме.

Ирето, отказвам се от превъзпитаване за сега. Предпочетам май да си изживее детството заедно с Йоана  Grinning Няма да е щастлив, ако постоянно му казвам да не прави разни неща. Да се вдетенява, какво да го правя. Тази снимка във вашия двор ли е?

Тати, дано е добре Катето след удара.

МамаАни, разсмя ме с този най-средна майка  Joy

Йоана заспа, отивам да си правя разкрасителни процедури  Whistling

# 664
ichkata83 колко мг е? Моят беше 1200. Вечерта взех 2 таблетки през час, когато ми беше най-зле. Мисля че може до 4 на ден.
Бях чела че не може да се предозира - не се притеснявай.

# 665
Шунка - сигурна съм, че с Радост едва ли ще имаш проблеми! Просто се хванах за тази разпространена приказка, която съм забелязала обикновено се използва от майки, които определено не са обръщали достатъчно внимание на децата си като малки, считайки че те не разбират...(например майка ми и свекърва ми)

Хелън, Ани - съжалявам че съм ви разплакала...написаното докосна и моето сърце и доста си поплаках...не знам дали прочетохте всички откъсчета.
Хелън, миличката - много мъчно ми стана за теб и сестричката ти Hug...прииска ми се да те грегърна и ..заедно да си поплачем, макар че при мен нещата не бяха чак толкова зле..но и аз никога не чух думичките "браво" или "обичам те" - сега непрекъснато ги повтарям на дечицата си...знам, че не съм и няма да бъда перфектната майта, но искам да чувстват винаги обичта ми...

Публикувах линка и защото кореспондира на темата от вчера за това как се променя отношението на децата ни към нас в различните възрасти ...и че това е нормално.
Другите стихчета за възпитанието също са са много истински... особено ми хареса ето това:

Ако децата получават несправедливи упреци,
те се научават да презират...

Ако децата са заобиколени с враждебност,
те се научават да се бият...

Ако децата растат в страх,
те се научават да се тревожат...

Ако към децата изпитваш съжаление,
те се научават да се самосъжаляват...

Ако към децата се отнасяш с присмех,
те се научават да се срамуват...

Ако децата се измъчват от ревност,
те научават какво е завист...

Ако децата живеят с чувство за срам,
те се научават да се чувстват виновни...

~ . ~ . ~ но...

Ако проявяваш към децата толерантност,
те се научават да бъдат търпеливи...

Ако вдъхваш на децата кураж,
те се научават да бъдат уверени...

Ако децата получават похвала,
те научават какво е благодарност...

Ако децата срещат одобрение,
те се научават да харесват себе си...

Ако се отнасяш с децата с благосклонност,
те се научават да търсят любовта в света...

Ако децата получават признание,
те се научават да следват целите си...

Ако обграждаш децата с разбиране,
те се научават да бъдат щедри...

Ако децата живеят сред честност и почтеност,
те научават какво е истина и справедливост...

Ако децата живеят в сигурност,
те се научават да вярват в себе си и в хората...

Ако децата опознаят приятелството,
те научават, че светът е хубаво място за живеене...

Ако децата живеят в спокойствие,
те постигат хармонията на Духа...

Оги се превръща в бебе-терминатор: вече пълзи на всички посоки, даже напред.  WinkНо е много смешен, че се опитва едновременно да пълзи и да се изправя. Оставям го на земята до куп играчки. Гледа да се докопа до всичко и да си надигне дупето и да се изправи. От няколко дни и се подканя бръмчейки "айде де, де" ..голяма маймунка. Както се зарадвах, че вече мога да го оставям да си играе, така се хващам че започвам да му вися на главата да не се пребие...

ех, че красива снежна зима е навън

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 13:26 от heberlea

# 666
Хеберлеа, добре си поревах и аз, кулминацията беше на предпоследното стихче, когато погледнах към малкия, той се събудил милия, повдигнал леко глава и ме гледа така Shocked от шезлонга Crazy Много ми харесаха, довечера ще накарам и ММ да ги прочете.

Цитат
вече пълзи на всички посоки, даже напред
Joy

Деси, аз си го строявам, моят е много разпуснат  Mr. Green Да, това е двора, идва ми да се хвърля в снега заедно с бебо, ама после няма да мога да си го намеря Mr. Green

Шуши, мерси. Но не за мястото става въпрос, а за семейството, за това че съм с ММ и за малката изненада, която друсам в момента в скута си. Първо с ММ имахме много голям проблем с роднини, в един момент той се беше изнесъл от тях, аз от нас, без квартира Crazy, през много трудности минахме, за да сме заедно. Когато минахме през всичко и решихме да си правим бебе, се оказа, че не става толкова лесно, после дойде време да търсим медицинска помощ, но изпаднахме в дупка (финансова) и се отказахме. Всичко (освен финансовата дупка Mr. Green) мина и вече се чувствам цяла и щастлива Heart Eyes И все пак нищо не е забравено и нищо не е простено Naughty Не пропускам случай да намекна на свеки, че помня всички обиди Twisted Evil

# 667
Деси, аз споменах Лора, защото онзи ден коментирахме на срещата, че само Крис и Лора нямат зъби. (което ме навява на една идея- национална среща) Иначе знам, че в темичката има и други юначета без зъби Simple Smile

Мама Ани, средна майка...  hahaha По принцип на мъжете им е трудно да казват обичам те... много жалко.

А н и, ама и ти едни сънища сънуваш...  Crazy

Хеберлеа, много хубаво казано...

Нико стана в 10, но още не е лягал, а аз имам да чета... не съм и закусвала ooooh!
Забравих и какво исках да напиша..

# 668
Хаберлеа,прочетох го цялото.Мерси,въпреки,че си поревах подобаващо. Hug
Хеленче Hug
Пеперудич,честитРД на Ирена на патеричка.Да ти е жива,здрава и много успешна млада дама.
Ирето,много ме кефиш отвсякъде.Много искам да се запознаем и на живо вече.Направо евала  за разсъжденията и изказа ти ,въпреки сравнително крехката ти възраст Wink
Билянка,как е Румен.Опазихте ли Явор?
ММ днес се събуди с неразположение.Отиде на лекар и  педи е казала,че има бронхит,който може и да е следствие на грип.Не е сигурна,но заради това сега съм сама и мм отиде при майка си за ден-два.За всеки случай.Малко ми е самотно,ноо.. Sad

# 669
  • софия
Момичета бебка има 38,1 температура измерена в дупето, махам 5 деления значи 37, 6, има температра нали Sad

# 670
ЦВЕТИ, ако Мона е с добър тонус, пробвай пак след 1 час, какъв е термометърът? Как сте със зъбките?

ХЕЛЪН, толкова ми стана мъчно,  Hug Heart Eyes

АНИ2, оздравявай вече Naughty Heart Eyes

Честито зъбче на Криско!

ТАТИ, дано на Катето да й няма нищо!

ДЕСКА, фантастично се изказваш, много готини сравнения  bouquet

ИЧКА, дано вече си по-добре!

Честита месечинка на Камен!

# 671
Ирето, искам и аз да се хвърля в снега. Свикрай и идвам. Пък после ще търсим бебетата някъде затрупани  Laughing Иначе браво, че сте преодоляли трудностите. На свеки няма какво да й напомняш, няма да те разбере. Поне моята е така. И да обяснявам, само се пеня за оня дет духа. Като си мълча и се правя на глуха съм по-щастлива.

Чин  Hug Аз не за друго, просто го споменах, че да не се чувства Лорка самичка в беззъбието си.

Силве, заради бронхита ли отиде при майка си мъжа ти? Може би така е по-добре де, че да не зарази Матейка. Дано минава бързо.

Болничките, как сте? Бързо оправяне на всички.

Кити, благодаря ти  Hug Как сте с Дара?

Опс и аз съм пропуснала месечинката на Камен. Да е жив и здрав.

Цвети, май има Т Мона  Sad Ако обаче преди това е бесняла много, не го вземай в предвид. Някъде бях чела, че детето не трябва да е току що станало от сън или да е била много активна. Ох дано няма нищо.

# 672
  • софия
Кити, Деска, живачен е термометъра, беше станала от сън, ама тя цял ден ми е топла и аз все не смеех да измеря, доки е била първа освен да званя не знам дали да давам нещо, при Дани до 38 не давам ама при бебе знам ли.Иначе нищо видимо и няма, но аз и батко и не сме много читави Sad

# 673
ЦВЕТИ, по-добре я виж дали ще тръгне да качва- давай повечко течности, по принцип докторите съветват да не се дава нищо до 38, аз на Дара обаче съм й давала, защото за нея това е висока температура- нормално в около 35.6.

# 674
Цвети, изчакай поне час и както Кити ти е казала дай й водичка примерно. И на Йоана й се е случвало да е по-топла, но като дам вода и се оправя.

Кити, майка ми е с такава ниска Т. Тя ако вдигне 36.6 и е болна. Баща ми пък по едно време си ходеше постоянно с Т 37. Иди и разбери после кое е нормално и кое не.

Общи условия

Активация на акаунт