Отговори
# 675
ДЕСКА, аз отдавна забелязах това и даже го коментирах тук, надявам се с възрастта да се нормализира Т й, т.е да е около 36.2 Praynig Praynig Praynig- по принцип, на потящите се хора Т е по-ниска, а Дара много се поти, затова се бях изпренадила с тоз рахит навремето, ама и двамата доктори казват, че всичко е наред Praynig Praynig Praynig

# 676
Цвети, изчакай малко, измери пак и ако е висока, можеш да дадеш Панадол. За мен това не е висока температура, а доктора на Нико ми е казвал ако е под 38 градуса- само течности.

Силве, нали щеше да идва майка ти?

# 677
ЧИН, (и останалите мами на трудно изхождащи се мъници) открих едно пюре на babylove- сливи с круша- вълшебно е, горещо го препоръчвам!

# 678
И при нас натрупа и с Иван излязохме в двора да правим снежен човек. Но снега наистина не става за моделиране и се получи снежен дух! После Ивко много хубаво се овъргаля в снега. Но добре го бях екипирала.

Хеберлея, прочетох почти всички, но не целите!  Wink

# 679
Що така, chin, ми пишеш поучителни лични съобщения, а пък не желаеш да получаваш такива  Laughing! Не ми отговаряй, задръж си отговора! Поздрави на Борислава Жекова от мен. Ще й е интересно какви ги пишеш за нея.

# 680
Що така, chin, ми пишеш поучителни лични съобщения, а пък не желаеш да получаваш такива  Laughing! Не ми отговаряй, задръж си отговора! Поздрави на Борислава Жекова от мен. Ще й е интересно какви ги пишеш за нея.
несъмнено, можеш да я информираш ако желаеш..
Все пак мисля, че е много невъзпитано да се включваш в отчетна тема, на която не ти е мястото... а ако толкова държиш, ще си отворя ЛС за теб, че да можеш още да бълваш...

# 681
Цвети ,дано Мона е добре и това да не е наистина температура!
Момичета ,които правите домашни пюрета -кажете ми спанак с какво ,освен с картофи,правите newsm78

# 682
Стига бе, мила cnin, ми праща словоизлияния на лични.

# 683
  • София
Ето и снимка от нашата Боянска зима...

Много ви е хубава Боянската зима!  Hug Hug Hug

Цвети, ти колко пъти мери на Мона Т?
37,6 не е кой знае каква Т. Следи да не вдигне над 38. Знаеш, че децата бързо вдигат. Можеш лесно да следиш като й пипаш ръцете. Крайнизите рязко изстиват в момента, в който Т се покачва. Поне такива са моите наблюдения. Така че горе=долу можеш да се ориентираш. Ако вдигне над 38 давай лекарства. Знаеш, че можеш да редуваш през 4 часа Панадол и Нурофен. Айде, стискам палци за Мона.. Може пък да е позатоплена от съня, затова мери пак.

МамоАни, как е Марки? Дано не вдига повече Т, или поне да не е висока  Hug

Kalifornia, не разбрах, проблем ли имаш някакъв? Ако имаш, изяснявай го на лични, не тук!  Naughty

# 684
словоизлияния? - можеш да провериш значението на думата в тълковния речник.

Ичка, понякога слагам и морков, защото спанака малко разхлабва, но при Нико това не е проблем, знаеш.

# 685
Ичка,може и спанак с ориз,ама да го вариш докато се развари( ако пасираш де).Можеш да сложиш морковче,лук мъничко.Добре ме подсети и аз да направя  Hug
Цвети,дано Мона няма Т  Praynig Наистина,дай й вода,ако след това не е охладняла на пипане,значи може би има Т.
МамаАни,Ани2 оправяте ли се вече?
Ехх,гледам ви снимките и ви завиждам колко е бяло...тук само напръска леко и това беше.

# 686
Привет на всички в това снежно време...от една страна като погледна през прозореца ми става едно красиво и уютно, НО от друга страна като гледам прогнозата и предстоящите студове.... ooooh!

Честита месечинка на Камен, да  е все така сладко и спокойно детенце  baloni

Хеберлеа - много сладки неща пише......и мен най ме трогва предпоследното... Heart Eyes Въпреки че и друг път съм го чела,всеки път настръхвам и се просълзявам....много е мило Simple Smile

Цвети - стискам палци на Мона да не се разболява  Hug

Лека вечер на всички...

# 687
Чин,щеше да идва,но аз й казах да не рискува и тя да се зарази евентуално.След ден-два може да дойде,живот и здраве. Praynig
Сега разбирате ли защо не трябва да се пишат лични неща в темата.За съжаление не сме си само ние тука.Постоянно на балкона има по 2-3ма "гости".Ако имаше как да се контролира това,нямаше да е зле. newsm78
Цвети,не знам какво да те посъветвам.Матея не е вдигала досега. Hug

# 688
Цвети, дано да е била загрята от съня Praynig Мери ли пак? Аз бих звъннала да питам доки преди да дам

Силви Hug И аз много искам да се запозная с всички ви, може би някой ден ще успея да дойда на някоя среща. А иначе идеята за национална среща е супер, може би пролетта ще измислим нещо, което да е удобно за всички Party Дано вие не сте се заразили, бързо ще мине и ще си дойде МТ при вас Hug

Мони, как върви захранването, хапва ли Борката?

Цитат
Ирето, искам и аз да се хвърля в снега. Свикрай и идвам. Пък после ще търсим бебетата някъде затрупани   Laughing
  Laughing Laughing Laughing  Hug

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 18:32 от иРеТо

# 689
Благодаря за загрижеността за Катето, тя е добре, следобеда си направихме обичайнта обиколка на Южния парк въпреки снеговалежа. То в парка чистят по-добре, отколкото по улиците Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт