Великденски благотворителен базар Пазарджик, 2012

• 34 340
  • 678
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро!
Момичета какво ще кажете за книжка за оцветяване за децата и малки, и големи на всякаква тематика включително и великденска, може ли някой да ги подвърже, аз ще направя разпечатката.

# 46
Теди, мисля че една година правихме подобни книжки... Thinking
но не помня - дали ги продадохме... Thinking
колкото повече разнообразие предложим - толкова по различен контрагент от клиенти ще се спре  Grinning

# 47

невероятен тоалет за малки госпожички - дори само шапката е идейна  Heart Eyes

# 48
  • Buffyworld
Гери, много е сладурско  Hug

Бели яйца има и в Била .....

# 49
  • Пазарджик
Привет момичета  Hug аз ще видя колко кутии от яйца ще мога да събера но мога да оставя някоя др седмица та ви свърши работа.Ако има общи сбирки за изработване на неща пишете ме и мен само кажете къде и кога.Иначе с изработването на неща съм малко с две леви но ако ми се каже направи това или онова съм ок.

# 50
Петя, ще те имаме предвид - ако ти е удобно събирай ги кутиите от яйца - и след 10- февруари ще почнем да се събираме...тогава ще ни трябват ...

# 51
Оглеждах се, оглеждах се за тая темичка и накрая пак ме изненадахте в гръб. Wink

Имам голямо желание да направя някои Тилда сувенирчета от по-дребните - ягодки, зайчета, патета, кокошчици, цветенца. Ще пробвам да ушия и едни ръкохватки-патенца. Миналата година нещата, които предложих бяха тип китайска манифактура. Blush Тази година  планирам да са по-разнообразни. А дано станат и по-хубави.

Ето и от мен две неща за вдъхновение:

http://www.domestifluff.com/2008/10/how-to-make-pom-pom-flowers/

http://www.marthastewart.com/how-to/thread-wrapped-easter-eggs#slide_0

http://krasart.com/2011/05/09/%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0% … 0%B9%D1%86%D0%B0/

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 00:00 от mama Barba

# 52
 Добро утро,вече пораснали,сърцати девойки!

Когато видях тези моркови

ми хрумна идеята,че може да помолим да ни дадат изрезки от плат в някой шивашки цех,парчета плат винаги остават,които обикновено се изхвърлят,но пък имат подходящ размер за нашите моркови.Сетих се,че такъв цех за спални чаршафи има има в бившия "битов комбинат" имат магазин близо до "росицата" златарския магазин.Та мисълта ми е,ако някой има възможност да попита за изрезки плат в този магазин,себестойността на морковите ни ще бъде страхотна.Аз също ще ушия от тях,ако осигурите плат.

Мисли многоцветни днес ви желая.

# 53
Момичетатази сутрин ровейки  в нета се натъкнах на друга идея, тъй като знам че има доста момичета и жени които шият гоблени в Пазарджик, да направим комплектовки на тях или поне схеми с ключ. Какво ще кажете? Thinking

# 54
  • Пазарджик
Здравейте момичета Simple Smile Сигурна съм, че базарът и тази година ще е страхотен Simple Smile До сега съм била само купувач, но се записвам в темичката за да ви следя и ако мога да помогна с нещо Peace

# 55
Мама Барба  Hug  пробвах се една година с тези яйца увити с конец - изглежда лесно , но.....аз не се справих...повече от едно не успях да навия  и толкова грозно се получи, че послед го боядисах отгоре  Blush  Иначе са много ефектни , но не и за моите несръчни ръце  Blush

Една   , ще видя дали мога някакъв плат да осигуря...ако не от там...от друго място - поне ще опитам  Hug

Тед, аз въобще незнам за какви схеми с ключ  говориш  Blush  Но знаеш през годините гоблени на масите ни е имало от тебе, от Виви и от още една мама, на която и забравих името (да ме извини   bouquet  ).

И като лаик ще кажа. че винаги първо са се купували на Богородица, "едни ръце в молитва", на Иисус, и въобще с религиозен мотив....въпреки че кат се замисля НИКОГА не ни е иставал НЕпродаден гоблен  Thinking

nanyna , добре дошла в групичката  Hug  bouquet

# 56
Мама Барба, каква китайска манифактура, та ти все изпращаш страхотни неща!
Една, тези моркови са уникални! Hug Hug
Теди, ти имаш предвид да направиш схеми за гоблени ли Heart Eyes
Гери, Мери Попинс беше другата гобленарка.

# 57
Обяснявам под комплектовка какво се разбира - http://images22.snimka.bg/004873802.jpg?r=0 това е схема, а ключа е какви конци трябват.   

# 58
ако съм те разбрала правилно Теди, предлагаш да се направят комплекти със схеми за гоблеми + конци - и така да го продаваме? - идеята ти е страхотна  Hug
само трябва да се водим, цените да са по-ниски от тези в магазините   bouquet

п.с. ако не се лъжа и този кон сме го продавали, като готов гоблен...  Thinking

# 59
Идеята за гоблените мисля,че е добра .Доста жени шият и ще си купят ако им харесат схемите,дори мога да пратя няколко гобленарки да ги видят ако има на базара.

Общи условия

Активация на акаунт