Великденски благотворителен базар Пазарджик, 2012

• 33 954
  • 678
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, днес пуснах яйчицата. Може ли да ми пишете като пристигнат дали са стигнали здрави?

# 571
  • Buffyworld
Яна, довечера ще оставя Грамотите в кабинката. Казвам , че са за теб.  Hug

# 572
The sorceress , непременно ще пишем! Hug Hug Hug
Бъфи, да , за Яна на кабинката!

# 573
Здравей те момичета ,при вас е много натоварено но ще ви занимая с един въпрос. Мисля че до петък при мен ще пристигне и последната пратка за вас .Ще отида до Троян и от там ще ги изпратя от мое име но вътре ще са пакетите на момичетата от група ,,Сръчни ръце" във Facebook.Миналата година вие публикувахте снимки , нахално ли е ако помоля и сега да направите на всяко момиче по отделно  и после всички събрани в една със името на групата .Благодаря ви предварително .За следващата година ще ни се обадите по от рано за да се подготвим достойно и с много по хубави и по големи предмети  за да защитим името на групата .ЖЕЛАЯ ГОЛЯМ УСПЕХИ И НАКРАЯ НА БАЗАРА ДА ОСТАНАТ САМО ПРАЗНИ ЩАНДОВЕ.

# 574
Здравейте. За момичетата от Пловдив, ако някой желае да изпрати още нещо за базара в Пазарджик, понеделник можем да го занесем. Трабва да ми ги оставите до събота – 31 март, 16 часа. Ако някой иска координати да ми пише на лични.

# 575
  Моите нещица дали не са пристигнали? Сигурно са в пощата, по нея пратих колетчето. Обикновено идват за ден.

# 576
Доре  Hug Hug Hug прекрасен е  Heart Eyes

Горската, ще имаме предвид  Peace  bouquet Ние се стараем да снимаме всичко което пристига и да го надписваме от кого е - ако има и насочващи бележки с НИК-овете, ще ни е още по-лесно  Hug  bouquet

Елинор - вчера следобяд пристигна колет по пощата...Днес Верчето ще каже от кого е  Hug

# 577
  • Buffyworld
Яна, вчера ти оставих грамотите.  Hug

# 578
Момичета днес изпратих нещата си по Спиди. Моля ви пишете като пристигнат, дали ви харесват и има ли някакви повреди. Катя Митева се казвам.
Желая ви успех  bouquet

# 579
  • София
Здрасти.Дублирам постовете-пуснах ги днес по Спиди.За събота.(С мене пусная колета си и Н.михайлова-пак за събота)В моя колет има неща (квилинга) на WPAM,FURIA,както и на някои колежки.Това в отделния плик със ссините цветя е на МушмулиОстаналото е мое.Внимателно разопаковайте и проверете в кутиите.Казах да напишат чупливо,дано оцелле всичко.Успех.  bouquet

# 580
Момичета, колетите по Спиди най-рано в понеделник ще ги взема или неделя от Лили, тогава ще пиша какво е получено, от кого и ще снимам. Hug Hug Hug
Молбата ми е, както и нейната, е да се обединявате няколко жени и да пращате една обща пратка.  Стават доста и разкарването е голямо. Hug
Ася, взех ги, благодаря  bouquet

# 581
Получените до момента в кафето при мен пратки са от Мина, Елинор, Мария Станилова, Мария Горанова, Джуджавка и гоблени и бродирани картички от някой от Панагюрище, но понеже са предадени на ръка на колежката и тя не е запомнила името, за което се извинявам и призовавам ако някой се познае да се обади. Всичко е здраво и невероятно красиво! Благодарности още веднъж!  bouquet

# 582
Аз съм Мария Горанова  Hug Не се сетих да си напиша ник-а.  Laughing

# 583
# 584
ареВ от Панагюрище най-вероятно да е zezata Grinning

Общи условия

Активация на акаунт