Великденски благотворителен базар Пазарджик, 2012

• 33 940
  • 678
  •   1
Отговори
# 615
Баба Костенурка - това ще ми е новият ник... Аз довършвам сега нещата. Иска ми се да бяха по-изпипани и по-многобройни.  Blush Янче, дай краен срок до кога да ги метна в кабинката.

# 616

Само задочно, изпратих ви малко бродирани картички  Wink Нещата ги разглеждам във Фейсбук.

# 617
  • край Дунав
Момичета, спешно дайте адресче на лични, че не остана време! Sick

# 618
Баба Костенурка - това ще ми е новият ник... Аз довършвам сега нещата. Иска ми се да бяха по-изпипани и по-многобройни.  Blush Янче, дай краен срок до кога да ги метна в кабинката.
Крайният срок е направо на базара:) Петък сутрин Mr. Green
Ехо, Видин, ще ви го пишат адреса, аз не съм в този ресор bowuu

# 619
Хм, подозирах, че това ще кажеш. Сега ще помоля за точен час и сядам да ушия още малко неща "събота пред Великден", както казва мъжът ми.

# 620
Момичета, къде да оставя моите неща?
Обемисто е, мъжа ми ще ги докара и остави където кажете.

# 621
Момичета, къде да оставя моите неща?
Обемисто е, мъжа ми ще ги докара и остави където кажете.
Жане, ще ти пиша на лични Hug

# 622
Хм, подозирах, че това ще кажеш. Сега ще помоля за точен час и сядам да ушия още малко неща "събота пред Великден", както казва мъжът ми.
от 8 до 10 часа Hug петък, а и да ги донесеш по-късничко, ще запълниш  с твоите красоти някоя появила се дупка на масата  от продадени сувенири и много ще ти се зарадваме Hug

# 623
Здравей те момичета ,при вас е много натоварено но ще ви занимая с един въпрос. Мисля че до петък при мен ще пристигне и последната пратка за вас .Ще отида до Троян и от там ще ги изпратя от мое име но вътре ще са пакетите на момичетата от група ,,Сръчни ръце" във Facebook.Миналата година вие публикувахте снимки , нахално ли е ако помоля и сега да направите на всяко момиче по отделно  и после всички събрани в една със името на групата .Благодаря ви предварително .За следващата година ще ни се обадите по от рано за да се подготвим достойно и с много по хубави и по големи предмети  за да защитим името на групата .ЖЕЛАЯ ГОЛЯМ УСПЕХИ И НАКРАЯ НА БАЗАРА ДА ОСТАНАТ САМО ПРАЗНИ ЩАНДОВЕ.

Горската   bouquet  bouquet  bouquet
пристигнаха при нас, красотите които сте сътворили!
Аз съм впечатлена какво разнообразие на креативност и колко красиви неща сте ни изпратили.
Разбрах, че отделните пикове, са дело на различни майсторки   bouquet
сега сортирам снимките и ще се постарая да спазя реда и имената..дано не объркам нещо  Blush

невероятни неща са, а и ти си невероятна  Hug  bouquet  БАГОДАРИМ ти!  Hug bouquet

поздрави на момичетата, които са се включили и отзовали..  bouquet Hug

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150706045788610.4182 … 063609&type=1

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 23:25 от mother-of-pearlS

# 624
Здравей те да поясня Калинките са на Стефка Николова И Теодора Иванова е от Балчик

# 625
Почти сме на финала!
Редихме, опаковахме, групирахме всички красоти!
Толкова положителна енергия ми вдъхна всяко нещо, сътворено с толкова любов и вяра, че отива за добра кауза!
Момичета, поклон пред всички вас! Отделили сте си от времето, вложили сте емоция , пари, фантазия, за да зарадвате хората от Пазарджик. Всяко ваше творение, изработено с толкова любов, ще краси нечий дом и ще му се радват много хора!

bouquet  bouquet  bouquet

# 626
  • Пазарджик
Почти сме на финала!
Редихме, опаковахме, групирахме всички красоти!
Толкова положителна енергия ми вдъхна всяко нещо, сътворено с толкова любов и вяра, че отива за добра кауза!
Момичета, поклон пред всички вас! Отделили сте си от времето, вложили сте емоция , пари, фантазия, за да зарадвате хората от Пазарджик. Всяко ваше творение, изработено с толкова любов, ще краси нечий дом и ще му се радват много хора!

bouquet  bouquet  bouquet

Поклон пред добрите ви сърца!

newsm51 newsm51 newsm51

# 627
  • Buffyworld
Момичета, страхотни сте !!!  Hug Hug Hug

# 628
Да ви кажа ,аз си върша мойта работа - разгласявам навсякъде за базара Mr. Green
Доста мамчета ще се отзоват,леко съм шокирана от реакцията на други,но общо взето хората иамт положителна нагласа.
Гледам и времето ще е хубаво ,дано да не завали дъждец....
Аз ще ви посетя в събота ,защото в петък синът ми има рожден ден и няма да имам свободна минута.
Успех ви пожелавам !

# 629
Успех на базара,Весели празници и от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт