Великденски благотворителен базар Пазарджик, 2012

• 33 977
  • 678
  •   1
Отговори
# 120
Чудесни неща сте направили.Браво!
И аз действам, ама бааавно.С двете деца в къщи хич не ми спори работата.На заготовки са ми повечето неща.Ще показвам като имам нещо готово. Peace

# 121
и на мен нещо напоследък не ми спори  Tired
ще ми се пак като миналата година да започнем да се събираме кръжока  Grinning
друго е кат' са няколко човека - клюка ще споделиш, кафенце ще пиеш, ...пък и си спори повече  Grinning

# 122
А я вижте на мен как ми спори Wink

# 123
Момичета виждам, че пак сте подхванали да творите за един прекрасен базар. Тази година и аз имам повече свободно време и ще помогна с каквото мога.   bouquet

# 124
ИнаТ ,картичките са страхотни!

# 125
ИнаТ  Hug  страхотни са

zezata  Hug

# 126
  • Пазарджик
Гери, цветята са ти станали много сполучливи! Запали и мен и изгледах как се правят цветя от плат.
Инат, картичките са страхотни, тези с цветята стават за подаряване за всякакви поводи, ще си купя да имам за рожденни и именни дни.
Аз съм на кокошка 1, модела стана сполучлив, но се сглобяват малки части и става бавно, до края на седмицата ще я покажа. Измислих и едни малко пиленца, ще мина на тях после, че да станат повече бройки. Моето момиченце реши да спи само по 1 час след обяд или въобще да не спи през деня и се надпреварвам с часовника, ще включвам и баба й за помощник да я гледа.
Важното е кой каквото може да направи, имаме още време.
Желая ви много вдъхновение и спорна работа!

# 127
Доре  Hug
като за първи път ми станаха добре - аз съм доволна....имайки предвид, че от всичко най-мразя да шия  Crossing Arms , дори повече от гладенето  Tired

Много идеи за колиета, цветя, и гривни от ципове имам...но пусти ципове много скъпи - ще изчакам да видя дали с бракувани ще се уредя  Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=rOEojjkH7BA&feature=related

# 128
  • Buffyworld
Доре  Hug
като за първи път ми станаха добре - аз съм доволна....имайки предвид, че от всичко най-мразя да шия  Crossing Arms , дори повече от гладенето  Tired

Много идеи за колиета, цветя, и гривни от ципове имам...но пусти ципове много скъпи - ще изчакам да видя дали с бракувани ще се уредя  Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=rOEojjkH7BA&feature=related

Гери, на мен ми изписа, че страницата е недостъпна в момента и не можах за сега да видя цветята ти.

Събрах ти едно чувалче с празни ролки. Другата седмица след вторник само кажи кога и къде  да ти ги дам. Ако е в кабинката на тортата ще кажа, че са за теб  Peace

ИтаТ, страхотни картички. И аз ще си купя с удоволствие  Peace

# 129
Леле, ИнаТ, явно нямаш спиране, много красиви неща си натворила!
Гери, с тези ципове стават чудеса!
Доре, айде, чакаме кокошката Grinning
Жане, с двете деца ще е така, ама хубавото е, че тази година почнахме по-раничко!
Ще почакаме още малко и старите майсторки от миналата година да видят темата, ако не я видат ще им пишем с Ването на лични Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
зезатаааа, радвам се, че си тук! Твоите гоблени винаги много са ме радвали!

# 130
# 131
# 132
Жане, прекрасни са нещата, то красота, красота! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пирографиите са един път!

# 133
Момичета ,исках да питам ,трябват ли ви още ролки от домакинска и тоалетна хартия newsm78
Защото ги събирам ,но в това студено време няма как да ви ги предам Tired

# 134
Ей ме на Mr. Green Нали не си мислехте, че ще ви пропусна. Казвайте какво да правя - прежди има всякакви. Миналата година правих шапки, гердани, фиби и едно одеало ако не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт