Великденски благотворителен базар Пазарджик, 2012

• 33 947
  • 678
  •   1
Отговори
# 585
Момичета по спиди не пращайте пратките експресни защото цената на пратката излиза толкова че не се същам каква цена трябва да сложим на едно яйце за да има смисъл от цялата процедура.

# 586
Не са ме питали, нито аз съм казвала каква да бъде пратката, нито че е спешно, сега като прочетох поста на Стихийно бедствие реших да си погледна бележката и пише експресна  Confused, за първи път изпращам нещо по куриер. Момичета казвайте ги тези неща предварително да знаем. Явно служителите си ги слагат на по скъпата услуга.
Сега имам угризения Embarassed

# 587
ne se pritesnqway ne e koy znae kakwo,pisha i drugite da znaqt

# 588
  • София
Ние с н.михайлова по презумция ги пуснахме обикновенни-нас ни питаха,иначе и на мене ми е за първи пъти си затрих товарителниците,та с пратката за Бургас имаше разни перипетии Embarassed

# 589
Получих колети от Светлана Дъбенска и  Катя Митева.
Пиша защото знам че се притесняват момичетата как и в какво състояние е пристигнало.
Като ги предам на Яна тя ще снима и ще пише подробности, аз тази година съм само курьер, съжалявам че не мога с кой знае какво да помогна, ама Крум проходи и в момента в къщи..... оф ще ви пусна снимка по късно Mr. Green

# 590
Да, аз съм от Панагюрище и са мои картичките и гобленчетата!   bouquet

# 591
Здравейте ,днес пратих пратката  по Спиди  обикновена,ще пристигне  на 02 04 ,дано не е късно.Успех в продажбите.

# 592
Получих колети от Светлана Дъбенска и  Катя Митева.
Пиша защото знам че се притесняват момичетата как и в какво състояние е пристигнало.
Като ги предам на Яна тя ще снима и ще пише подробности, аз тази година съм само курьер, съжалявам че не мога с кой знае какво да помогна, ама Крум проходи и в момента в къщи..... оф ще ви пусна снимка по късно Mr. Green
Курирере, и аз като един препредател на твоята молба, та изпуснах най-важното - за експресните поръчки Heart Eyes Нали съм литератор ooooh!
Момичета, такива красоти идват при нас, че думи нямам  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Лили, честито ти ходещо детенце! Hug

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 19:32 от Даскалица Кукундрелова

# 593
  • София
Накой да има връзка с Бургас-има някаква драма със Спиди?

# 594
Каква драма, с нещо можем ли да помогнем Hug

# 595
Днес Лили ми донесе пратки от - lluna + mu6muli, Н. Михайлова, Елис, Бонели, Св. Дъбенска, Раковина. Момичета, от все сърце се радвам на нещата, които сте сътворили!
Раковина, твоите неща, тъй като не бях виждала, просто ми взеха дъха! Hug Hug Hug Hug
lluna, в кашона имаше квилинг красоти - картички, поставчици за яйца, декупаж, те  са от WPAM,FURIA и колежки, нали така Hug

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 19:22 от Даскалица Кукундрелова

# 596
 newsm68 чакам с нетърпение снимки

днес пристигна по ЛЕО ЕКСПРЕС от Емилия  З******ова - декупаж. (не пиша цялото име, защото не съм получила разрешение  Blush  )
 Ама какъв декупаж...лелеее невероятни са - незная коя от вас е Емилия, но  newsm20 невероятни са!
след малко ще кача снимки   bouquet

# 597
ето линк към втория албум с част от пристигналите неща!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150635051143610.4076 … 10150699367023610

Раковина  newsm20 newsm20 newsm20  нямам думи   bouquet

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 21:00 от mother-of-pearlS

# 598
Гери, декупажа е на zdravkova /това е ника и/ Hug

# 599
Получен пакет и от Гергана Георгиева с много интересни аксесоари, благодарности!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт