"Дързост и красота"-тема 72:"Mushroom soup или гъбени емоции"

• 43 479
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Мерси много!  Grinning

# 661
За такива като мен, които са на работа и по тази причина не могат да гледат сериала, и тъй като Марси не е успяла да пусне разказа за петъчната серия, моля някой да разкаже надве-натри какво се случи в петък?
Благодаря предварително!   bouquet

# 662
Здравей.  Blush Стефани се съгласи Памела да се омъжи за Стивън, но го предупреди, че ако я нарани враждата мецду Форестър и Лоугън ще започне отново. Дона се подготви за сватбата си с Джъстин, но епизода свърши, когато бяха се събрали всички и свещеника ги попита дали са готови. Тоуни каза на Амбър да отиде при Лиъм и да му каже, че е бременна от него, но когато Амбър му съобщи новината, че ще става баща, той и Хоуп й се изсмяха и й казаха, че не й вярват и че ще искат да се направи ДНК- изследване. После Амбър отиде при Оливър и му каза и на него, че е бременна, но не знае от кого е бебето и му каза да си мълчи за това, че двамата са били лщбовници. Каза му, че тестът със сигурност ще докаже, че Лиъм е бащата и когато това стане, Хоуп ще го зареже и ще се върне при Оливър, но ако разбере, че е спал с Амбър...  Naughty  Това е.  Hug

# 663
Благодаря много, Charles_Brady!

# 664
За нищо, Tormozilka.  Grinning

# 665
  • somewhere near the sea

Стефани се съгласява с искането на Брук да сложат край на войната на  Logan срещу Forrester за доброто на всички.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
Независимо че оставя миналото да бъде минало, Стефани прави на Стивън строго предупреждение да внимава за лечението на Пам.                                                                                                                                                                                                                   
Donna посещава Ерик, за да сподели с него добрата новина за женитбата  ѝ с Джъстин. Казва му, че ще пази специални спомени от брака им.  Но тръгване му подарява  бутилка с мед.                                                       
Докато Хоуп се опитва да намери слабо място в историята на Амбър, тя отново повтаря,че е бременна от Лиам.

Амбър признава на Оливър, че е бременна, но го уверява, че той не е бащата. Въпреки това Оливър е неспокоен. Развиква ѝ се, че само го е използвала. Сякаш не го чува, Амбър му поисква 1000 долара. Оливър е потресен от безочието ѝ.

Амбър го предупреждава, че Лиъм и Хоуп най-вероятно ще го разпитват за връзката му с нея.                                                                                                                                                                                                                           
Преди сватбата Дона, Брук и Кейти си спомнят за  майка си и брат си, които ще им липсват в този специален ден.                                                                                                                                                                                                                         
Бил търси всяка възможност, която да му позволи да разроши перата на много от гостите на сватбата, особено на Брук.

# 666
Еее,неее....   Joy Joy Joy Joy
Сега пък Тейлър й била виновна на брукаситка....тя внушила на сина си, че е влюбен в баба брук...     Joy Joy Joy Joy Joy
Пък кой пърха като пеперудка около него всеки ден, пък го гали, пък го четка, пък го хвали.....     и хоп, Тейлър е виновната!     Joy
То че на брук все някой друг й е виновен, се знае от ден Първи на филма, ама това вече е .....     rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

А с това пушене вече ми лазят по нервите....!!!   smile3511    Баба Джаки все едно говори на 5-годишно дете, а не на 50-годишен дърт мъж!

"Ако премахнем пушенето , няма да говорим за рак.Убеден съм в това!" ....
Интересно ,Стефани от какво се разболя, след като никога не е  пушила...???    newsm78

# 667
  • somewhere near the sea

Сватбата започва. Маркъс окуражава баща си. Брук избира да говори за семейството.(как не- тя е "спец") Отново споменава майка си и брат си. Следват Кейти и Стивън, които си казват дежурните думички, този път по-пестеливо. Дона не спира да реве.(от радост)
Оливър не е съгласен да лъже, за да си върне Хоуп. Приканва я да се маха. Амбър е нахална и не се предава лесно.

Тъй като цялото семейство се събира за да отпразнуват сватбата на Дона и Джъстин, Маркъс е особено щастлив да види родителите си заедно. Обявяват ги за съпруг и съпруга-те отговарятс "да" преди да свърши въпросът: "Вземаш ли за Съпруг...."

За да  не се разбере, че Оливър може да е потенциален баща на бебето, Амбър се опитва да го убеди да си мълчи, че е спал с нея. Отново му обрисува прекрасното бъдеще и как може да е героят в тази история или поредното момче, което я предаде.

Наясно с измамата на Амбър, Оливър се съгласява с искането ѝ с надеждата един ден да спечели  Хоуп.

Тъкмо Амбър излиза и Лиъм и Хоуп идват, за да говорят с него.
Те споделят  подозренията си с Oliver, че е възможно той да е баща на бебето на Амбър.  Оливър троснато отговаря, че знаят отговора.

Джъстин говори с Маркъс относно възможността да носи неговото име.
На Маркъс е много трудно, че трябва да се раздели с Дейзи, защото ще отива да работи в Париж.
Пам предлага лимонови сладки на Дона и си умира от смях, че тя панически отказва. "Аз ще ти ставам мащеха"-казва тя. "Да, затова умираш да ми опечеш питка и да я търкулнеш в гората"-троснато отговаря Дона.
Лиъм се кълне на Хоуп, че трябва да му вярва, защото той никога не е харесвал Амбър и дори и в несвяст не би могъл да прави секс с нея.

Когато остават насаме, Брук  доверява на Кейти за Томас, че я целунал на връщане от Париж.

Кейти настоява Брук да се откаже от табу кампанията, за да спаси брака си. Според нея е много повече, отколкото Томас иска да признае. На мнение е и че трябва да каже на Ридж, защото не тя, а Томас е минал границата. Брук казва, че не може, защото Ридж ще го изтълкува превратно.

Стефани е изненадващо чувствителна към Ерик и новината, че Дона  се омъжва повторно. Той я уверява, че  е точно там, където иска да бъде и е благодарен да има още един шанс с нея.                                            

Томас казва на Ridge, че има специална жена в живота си.
Брук се обажда на Томас, че идва в офиса му, за да говорят. Ридж се смее: "Специалният човек ли беше?" Томас го избутва набързо.
Ник среща трудности, свързани с лечението. Нервен е и се скарва с Оуен.
Джаки е притеснена за сина си и иска да му помогне. Казва му, че се нуждае от помощ.
Брук идва в офиса на Томас и намира бележка от него: "Среща в сауната"- Томас. Нервно смачква бележката, но въпреки това отива- намира го там със Самър. Той казва, че бележката не е била за нея- "Спокойно, Брук, аз не съм под хипнозата ти. А ти добре ли си?" Брук се чувства неловко...

Докато беше женен за Бриджит, той ги беше отказал без голям проблем. Пропуши, когато разбра за бебето. Можеха да намерят някой друг, който е бил наистина пристрастен. Сега го правят такъв страдалец, едва ли не в абстиненция.

# 668
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Това четене на цитати от брошури на Свет.здр.орг. е тъпо и намирисва на сценаристко ''убий време''......Ракът и цигарите все повече се отдалечават като първи дружки.....
Прадядо ми умря на 97 от старост с цигара от вестник и листа тютюн...до последно.....
Майка ми почина на 63 от инсулт за 3 дни без да е пипвала цигара през живота си......
Така че съм за това ...."Комуто каквото е писано в ДЕБЕЛАТА книга''.......... Naughty Naughty 

Дедо Стефчу пак на ринга с ново-ДЪРТО либе под ручка...... Mr. Green  Joy

# 669
На мен пък ми писна да гледам вечните драми на Надката и Лиамчо  smile3511
 Жалкото е че оттук нататък все с техните драми ще ни занимават    smile3515

"Розовата многострадална принцеска" и г-н Лигльо както ги наричат феновете на ДиК в САЩ.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy 

# 670
Хихихи, Брук трепери да не я отсвири Рич Mr. Green Много се кефя! Кога трябваше да мисли- не мисли, сега кърши ръце, ще се обяснявала с Том Embarassed А сега Б-феновете пак да разправят колко алтруистично, майчински, наивно и т.н. постъпва Риджовата госпожа. Щото да би мирно седяло, не би чудо видяло, а и с явната си неприязън към мисловната дейност, си докара сега пред-матова ситуация.
А Дона се е разкрасила, откакто не й слагат блед гланц за устни, с който приличаше на фолкаджийка.

# 671
Чарли, последният ти колаж на Ридж с двете дами е много изчистен и наистина е впечатляващ! Благодаря за тази красота! Брук е като ангел  сияен с тези одежди. Тейлър малко разваля картината с това си ровене под полата ... какво дири там newsm78, но пък иначе е хубава снимката й като цяло.

Да изясним един въпрос, че не ми стана много ясно: дали вече за всички се отнася това да не се публикуват снимки занапред в темата и се възприема да се слагат само линкове, за да им е удобно на хората извън БГ и по-бавно да се пълни темата или newsm78
Ако е така, то може би да се отбележи в следващата тема този момент, защото досега не беше така - и тук и в другите теми и ще дойдат нови и няма да знаят и все ще трябва да им се обяснява. А и още на 1 страница темата ни си започва с много красиви снимки, в старите теми си има доста снимков материал и няма да им е ясно на новите кога може снимки и кога не. Е предполагам че съвсем без снимки няма да е - може да заприлича темата на научна статия  Joy

# 672
Благодаря ти много, Сега.  Heart Eyes Радвам се, че ти е харесала снимката. Брук наистина е като ангел, а Тейлър няма да я коментирам, за да не си навличам гнева на феновете й, но си права: "Какво дири под роклята?"  Thinking Търсих навсякъде в нета в различни форуми нейни снимки, където да е в цял размер, но не намерих. Едвам успях да намеря тази. А Ридж много трудно ми беше да му намеря подходящи крака.  Mr. Green Него го взех от първия колаж, който направих с него, Брук и Стефани, но беше малък като формат, че го увеличавах с Photoshop-a. Крака му намерих от една снимка на един модел, само че той беше със сив панталон и с кецове, затова пак с Photoshop-a, ги затъмних. А полюлеите, масата и вазата с цветята също са от отделни снимки от нета. Вазата с букета я бях сложил и на постера с Хоуп, Оливър, Амбър и Лиъм, ако се сещат някои.  Wink
Аз ще лягам.

# 673
  • somewhere near the sea
Никой не е казал, че не трябва да се публикуват снимки. Но форумът си има правила, оповестени най-отпред.
Снимките, които Чарли публикува са поствани вече по много пъти в предишни теми, те не носят информация. Освен това има начини да се смаляват онлайн ако толкова ви гони носталгията по предишната визия на неотразимата ....

# 674
Много ме е яд, че днес не казаха, че това е 6000-ният епизод :@ За какво лъжат хората и дублират грешно :@

Общи условия

Активация на акаунт