"Дързост и красота"-тема 72:"Mushroom soup или гъбени емоции"

• 43 477
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Ооф, с тия социални теми вече....първо с бездомниците, сега с пушенето и рака....Първо докарват хората до там, после филми правят за пропаганда.
Може ли да помоля, като минат ,някой да пише, че да почна пак да гледам?    Praynig
То и без това нищо интересно не става.....
След колко серии е "секса"  между бруклата и Томас?

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 10:17 от Анонимен

# 676
  • somewhere near the sea

Кейти идва в офиса на Томас, любопитна да научи новини и Брук разказва колко неудобно се чувства заради недоразуменията с Томас. "Сигурно ти е олекнало"- казва Кейти. Тези думи ги чува Ридж и пита какво да ѝ олеква. Налага се Кейти да излъже, че са говорили за сватбата на Дона. После излиза, а двамата се награбват. Ридж казва, че много му е липсвала, когато е била в Париж. "Затова ли ме преследваш дори под душа?-пита тя.- Какво ли бих правила без теб?" Ридж обещава, че винаги ще са заедно. (за мен тези обещания са предвестник на буря)

Джаки се оплаква на Стефани, че синът ѝ не може да се владее и да не пуши пури.
Ник получава указания от д-р Люис за промяна на начина му на живот, за да си осигури здравословно бъдеще.

Когато Джаки умолява   Стефани да говори с Ник, на нея ѝ идва  идея как да достигне до сърцето му.

След реплика, казана от Съмър на Брук, Ridge се нуждае от обяснение.  Тя увърта...Казва, че отишла до сауната и там заварила Съмър  с Томас. Ридж се смее-"Следващото, което ще го науча ще е как да прелъстява в самолет". Усмивката на Брук изстива. Брук продължава с разсъжденията- станало му е странно, че Томас върти момичетата, но му е споделил, че има много специална жена в живота му. Брук бърза да намести мислите му- "Може да е Съмър...или Мадисън..." "Или някоя друга..."- умува Ридж. Той продължава, че трябва синът му да си намери жена като нея. "Защо си му говорил всички тези неща?"-нервна е Брук.Отговаря, че е заради сватбата на Дона и Джъстин и Дона.
(Следват обяснения и обещания и отново размяна на слюнчен материал.)

6000 епизод, излъчен в понеделник 7/02/2011

"Дързост и красота" чества своя 6000 епизод и го посвещават на борбата срещу тютюнопушенето.

Стефани кани няколко реални пациенти с рак на белия дроб в дома си, за да се срещнат с Ник в опит да го убедят, че  трябва да се откаже от тютюнопушенето.

# 677
Ооф, с тия социални теми вече....първо с бездомниците, сега с пушенето и рака....Първо докарват хората до там, после филми правят за пропаганда.
Може ли да помоля, като минат ,някой да пише, че да почна пак да гледам?    Praynig
То и без това нищо интересно не става.....
След колко серии е секса между бруклата и Томас?

Към 6160-6200 епизод. В този интервал. Те не правят секс а само малко се поцелуват (ама малко) Joy
Ще има още да ги гледаме поне 20 - 30 епизода....но не постоянно разбирасе. Направих едно изчисление че епизодът който ще се излъчи тази вечер в САЩ при нас ще се излъчи чак през юни-юли тази година.

И малко интересни факти с които се запознах наскоро : Истинските години на Рич са 60, на Брукчето 51, а на Тейлър 50. Преди Ник да стане актьор е бил певец и има много албуми зад гърба си.
Както Брукинка така й Тейлър имат по един брак зад гърба си, като първите им бракове са приключили преди 1990 год. В момента са щастливо женени за вторите си съпрузи, като й от двата брака те имат деца. Преди да се снима в ДиК Тейлър е била много известен модел в САЩ.

Надка е имала няколко епизодични роли в различни сериали - един от тях е "Как се запознах с майка ви" , участвала е само в един филм и той е излъчван в България, казва се "Тежеста на короната" , като ролята й е второстепенна и честно да ви кажа играта й в ДиК и във въпросния филм по нищо не се различава - меланхолично,скучно, досадно и безизразно...... изобщо без грам чувство....като гледах филма се чудех какво прави изобщо там - Надка не е добра актриса.....както  Стефи, Тейлър, Брук........дори Донка е по-добра актриса от нея.

# 678
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Ох, писна ми да чета да пишете за този секс. Брук и Томас не правят секс наистина, а сънуват, че го правят, след като изяждат плодовете и заспиват. Има клипчета в Youtube, но няма секс.

# 679
Ох, писна ми да чета да пишете за този секс. Брук и Томас не правят секс наистина, а сънуват, че го правят, след като изяждат плодовете и заспиват. Има клипчета в Youtube, но няма секс.

Нали й аз това казвам. Не съм фен на Брукчето но наистина не правят секс.

# 680
За Катрин Кели Ланг знам, че повторно се е омъжила.  Peace

# 681
Да, така си е. Само не мога да разбера защо всички се нахвърлят върху Брук, като се вижда много ясно, че Томас е този, който я сънува, си я фантазира, я целува и нищо не му правят. Дори в кратките клипчета в Youtube, всички пак са срещу горката Брук.  Cry

# 682
Да, така си е. Само не мога да разбера защо всички се нахвърлят върху Брук, като се вижда много ясно, че Томас е този, който я сънува, си я фантазира, я целува......
Защото брук е тази, която съблазнява, провокира ....
Томас , първо е млад , второ е мъж.А кой млад мъж не би се поддал на сексуалната провокация на жена?Особено ако е и хубавка?
Ако брукито си натискаше парцалите и си стоеше до дедо Рич, вместо да се увърта и пърха с мигли около Томас,  хич и на никой нямаше да му мине през акъла да я обвинява.

# 683
  • somewhere near the sea
Чарли, ти много избирателно гледаш май ooooh! Забрави ли  как, когато Ридж се оплака на Ник за случката, веднага беше посъветван да дръпне жена си от линията, защото ще я изгуби- не е трудно да поддадеш на Брук. "Знаем си я"- свойски заключи тогава Ник.
Не след дълго се събраха всички от семейството, минали през обятията на "горката" и дружно, освен Ридж споделиха, че съществува възможност нещо да се случи.
Тогава защо ти писна? Те, изпатилите  хора го казват...

И на мен ми писна постоянно да се реве за една сексуална хищница и да се изкарва жертва. Нали е умна, бе? Защо прави едни и същи грешки всеки път?

И на края: като ти е писнало.....има начин, бе душа smile3535
Но стига с това "писна ми, писна ми..." И в темата, и на белия свят сме по-дълго от теб, видели сме повечко, пък и сме дами най-сетне- бъди кавалер, не придобивай маниера на един друг потребител Naughty Peace

# 684
 Laughing Брук намери бележката "Ела в сауната" и веднага хукна  Laughing
така, както викаше на Томас "Излез веднага", така той можеше да я награби вътре, тя много добре го е знаела това, защо иначе би я викал в сауната  Laughing могат да си приказват и на паркинга:)
ех тази Брукаситка, неуморима е  Laughing

# 685
  • somewhere near the sea
Ами тя по инерция, като кучето на Павлов: като чуе "сауна" и хуква презглава  animal037....нали това е работния ѝ кабинет с Ридж и останалите.  kissАми докато си говори с Томас горката, защо не помисли, че може да дойде Ридж. smile3556 smile3527

# 686
  • София, България
Ох, тая тема я изпуснах, ама не мога да не кажа колко ми писна от тая пропаганда против Ник. Разбирам идеята им да провокират обществото, но прекаляват вече  #Cussing out

# 687
бруклата какво толкова се възмущава от Амбър, нима нейните похвати да са по-различни?  Mr. Green

# 688
  • somewhere near the sea
Дори и след като изслушва емоционалните истории на оцелелите от рак на белия дроб, Ник все още е в труден момент в борбата с неговите копнежи по пурите.
 Аги разбира за петното на белите дробове на Ник и настоява да се откаже от цигарите. Успокоява ги, че не е зависим. Те искат да изхвърлят цигарите, но той не им позволява. Започват отново: "Ти можеш...." и т. н.
Брук се среща с Бил, защото е загрижена за отношенията на Хоуп и Лиъм. Оказва се, че Бил не знае за претенциите на Амбър.
Лиъм все още таи надежда, че Амбър е излъгала за бременността си и че всичко ще се оправи.
Хоуп отива във фургона на Амбър и настоява да докаже, че  е бременна. Донесла е тест и настоява да бъде направен пред нея. В началото Амбър отказва, за да я подразни, но това дава погрешни изводи на Хоуп, която мисли, че всичко е било лъжа. Амбър отива в банята с теста.

Бил пита Брук дали не смята, че Лиъм ще нарани Хоуп. Тя казва, че не иска нищо да стои между тях. Бил отговаря, че точно това не може да си го представи.
Абър донася теста, който е положителен. Хоуп е съсипана. Обажда се по телефона на Лиъм и му казва, че Амбър не лъже.
Бил идва в офиса и забелязва, че синът му е разсеян. Лиъм неохотно признава  за твърдението на Амбър, че  носи неговото дете. Бил му вярва- трудно се прави секс ако си в безсъзнание. Убеден е, че Амбър го е планирала, за да вземе пари.
Въпреки  съперничество им, Амбър се опитва да увери Хоуп, че бебето не трябва да слага край на връзката ѝ с Лиъм. Всичко в живота ѝ е прекрасно.
Стефани заварва Томас да се целува със Съмър. Разпитва го за любовния му живот, отбелязва, че прилича на баща си и след това го моли за услуга- да направи тениски за служителите в кафенето на Дейзи. Той сяда веднага.
Хоуп споделя с майка си за това къде е ходила. Брук се ядосва, решава да отиде там. Хоуп иска да тръгне с нея, защото не иска Амбър да говори, че майка ѝ води нейните битки. Когато отиват там, Амбър ѝ се подиграва: "Знаех, че ще отърчиш при мама". След това произнася саркастична реч пред Брук като завършва с въпрос дали е пропуснала нещо.
Бил и Лиъм пристигат там също и изискват Амбър да направи истински тест за бащинство.
Томас споделя със Стефани, че иска както баща си да срещне някоя като Брук, която ще бъде негова съдба.
Амбър е на тръни- предстои ѝ изпитание.

Ох, досадно smile3515 smile3511... Отивам да си налея едно вино, че ме фанаа нервите. Сузи, водата на Варна не става за готвене и пиене, така че- наздраве!

# 689
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Марси,това за водата и аз го чух!!! Докато не ни изтровят до крак няма да мирясат.....Ама ние не мрем лесно...Ще готвим с вино и ще пием бира.....А,да ги видя!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green cheers
Пък за филма.... ooooh!
Нямам нито думи,нито вдъхновение.....Боза!!!! Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт