"Дързост и красота"-тема 72:"Mushroom soup или гъбени емоции"

• 43 476
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Марси,това за водата и аз го чух!!! Докато не ни изтровят до крак няма да мирясат.....Ама ние не мрем лесно...Ще готвим с вино и ще пием бира.....А,да ги видя!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green cheers
Пък за филма.... ooooh!
Нямам нито думи,нито вдъхновение.....Боза!!!! Whistling Whistling Whistling

Чакайте да се появи Стефи и филма ще живне и то доста..... Тогава ще имаме много за обсъждане.

А между временно малко инфо : Феновете в САЩ искат всички Лоугън вън от сериала защото в момента й новите епизоди които се излъчват сега там са скука......... дават само Лоугън и техните драми. На феновете им се повръща от тях.
Инфото е вярна.Може да се провери.

# 691
Информация за само за интересуващи се от "Богати и жестоки"- близнакa на ДиК

Сериалът в САЩ е по-известен от ДиК. Но в БГ не бе набрал много почитатели заради лошото време на излъчване и защото не почва от начало. Но сега го дават от 20 ч. вечер и повтарят сутрин от 9.00 - доста по удобно време и може да замени турски сериал от 20 ч. Simple Smile
  БиЖ имаше общи герои с ДиК, които участваха и в двата сериала. Даваха го по БТВ Синема през 2011, но внезапно го спряха. Сега пак започват да го дават по-новия канал БТВ леди.  Ако нямате канала БТВ леди - може и по Интернет да се гледа ето от тук.    
  Епизод 1 от БиЖ вчера започна със сцени на чаровницата Амбър Simple Smile, в БиЖ живееща с един симпатяга Даниел. Така, че почитателите на Амброзия могат да я следят освен от 17 ч. в ДиК и всеки ден от 20 ч.  в БиЖ Simple Smile  
  Първата серия е записана и на запис /вижте на същия линк/. Например има го в записа от 6 часа до 14 часа - [BTV Lady] 2012.02.22 -Wednesday- (06-14) и за да го гледаш трябва да отидеш на 3-я час от записа (то някъде по средата). Записът сигурно е временен и ще го изтрият по-някое време...

# 692
Информация за само за интересуващи се от "Богати и жестоки"- близнакa на ДиК

Сериалът в САЩ е по-известен от ДиК. Но в БГ не бе набрал много почитатели заради лошото време на излъчване и защото не почва от начало. Но сега го дават от 20 ч. вечер и повтарят сутрин от 9.00 - доста по удобно време и може да замени турски сериал от 20 ч. Simple Smile
  БиЖ имаше общи герои с ДиК, които участваха и в двата сериала. Даваха го по БТВ Синема през 2011, но внезапно го спряха. Сега пак започват да го дават по-новия канал БТВ леди.  Ако нямате канала БТВ леди - може и по Интернет да се гледа ето от тук.    
  Епизод 1 от БиЖ вчера започна със сцени на чаровницата Амбър Simple Smile, в БиЖ живееща с един симпатяга Даниел. Така, че почитателите на Амброзия могат да я следят освен от 17 ч. в ДиК и всеки ден от 20 ч.  в БиЖ Simple Smile  
  Първата серия е записана и на запис /вижте на същия линк/. Например има го в записа от 6 часа до 14 часа - [BTV Lady] 2012.02.22 -Wednesday- (06-14) и за да го гледаш трябва да отидеш на 3-я час от записа (то някъде по средата). Записът сигурно е временен и ще го изтрият по-някое време...

В него участват още Шийла и Кирстен.

# 693
А между временно малко инфо : Феновете в САЩ искат всички Лоугън вън от сериала защото в момента й новите епизоди които се излъчват сега там са скука......... дават само Лоугън и техните драми. На феновете им се повръща от тях.

Процесът на отвращение на зрителите спрямо Лоугън не е от вчера, а още от 2007-2008, когато и трите сестрички вече бяха в играта и с времето се утвърдиха като 'триглав змей'. А мъжките допълнения около тях- Сторм, Рик и Стивън- допълнително донесоха точки към този имидж на семейството. Иначе навремето имаше много повече достойнство в това семейство, а сега няма и един свестен в него... И това го казвам след като в американските серии вече съм проследил как и на вид невинната Хоуп се превръща в абсолютна Лоугън. Но нейната игра обаче се развива без употребата на секс и донякъде затова не всеки може да види какво лукаво същество всъщност се крие под кожата на инак симпатичната девственница, пропагандираща някакво уж приличие пред света...

За съжаление е факт и друго- Брук има все повече и повече фенове по света, аз лично съм се убеждавал чрез не един чуждестранен форум. Все пак в най-новите серии Брадли Бел вече не я слага в ролята на секс тигрица, което и носи допълнителни точки, особено пред тези, които тепърва започват да гледат сериала. А и не знам дали и самият Бел вече не си вярва, че Брук е положителната, силна героиня в сериала, която цял живот се е борила за истинската любов, а сега дава кураж и на поколенията си да го правят. Колкото и да е абсурдно, от разни изказвания на ККЛ съм останал с впечатлението, че и тя самата зачита героинята си за главния, положителен герои в сериала. За една жена-героиня, изправила се пред много изпитания, които е преотдоляла със силата си... За каквато я зачитат и феновете й. Без коментар!

Встрани от тази неприятна тема- днес беше последната сцена с Аги. Скоро Ник просто ще спомене, че не им се е получило, но нея няма да я дават повече.

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 01:05 от SuperGeorgi

# 694

Процесът на отвращение на зрителите спрямо Лоугън не е от вчера, а още от 2007-2008, когато и трите сестрички вече бяха в играта и с времето се утвърдиха като 'триглав змей'. А мъжките допълнения около тях- Сторм, Рик и Стивън- допълнително донесоха точки към този имидж на семейството. Иначе навремето имаше много повече достойнство в това семейство, а сега няма и един свестен в него... И това го казвам след като в американските серии вече съм проследил как и на вид невинната Хоуп се превръща в абсолютна Лоугън. Но нейната игра обаче се развива без употребата на секс и донякъде затова не всеки може да види какво лукаво същество всъщност се крие под кожата на инак симпатичната девственница, пропагандираща някакво уж приличие пред света...

За съжаление е факт и друго- Брук има все повече и повече фенове по света, аз лично съм се убеждавал чрез не един чуждестранен форум. Все пак в най-новите серии Брадли Бел вече не я слага в ролята на секс тигрица, което и носи допълнителни точки, особено пред тези, които тепърва започват да гледат сериала. А и не знам дали и самият Бел вече не си вярва, че Брук е положителната, силна героиня в сериала, която цял живот се е борила за истинската любов, а сега дава кураж и на поколенията си да го правят. Колкото и да е абсурдно, от разни изказвания на ККЛ съм останал с впечатлението, че и тя самата зачита героинята си за главния, положителен герои в сериала. За една жена-героиня, изправила се пред много изпитания, които е преотдоляла със силата си... За каквато я зачитат и феновете й. Без коментар!

Встрани от тази неприятна тема- днес беше последната сцена с Аги. Скоро Ник просто ще спомене, че не им се е получило, но нея няма да я дават повече.

Да съгласна съм с теб. Но й като се замислиш то няма какво повече да я  развиват (тя е на 51).... единствено да се бърка в живота на Надка и да се ядосва на Стефи. Да сега й одобрявам поведението.Евала в новите епизоди се е спряла малко.Предполагам че й занапред ще е така. Все по малко ще дават старите вече.... идва ред на новото поколение. Следват Надка-Стефи!!!

П.С. Самолетната катастрофа на Томас и Брук не е в епизодите от 6160-6200 както бях писала, а се случва в 6052 епизод,

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 02:04 от emiliq.nikolova88

# 695
Цитат
За съжаление е факт и друго- Брук има все повече и повече фенове по света, аз лично съм се убеждавал чрез не един чуждестранен форум. Все пак в най-новите серии Брадли Бел вече не я слага в ролята на секс тигрица, което и носи допълнителни точки, особено пред тези, които тепърва започват да гледат сериала.
Ами, то е нормално , ако някой не е гледал филма от самото начало ,сега да възприема брук като една 60-годишна баба, с големи вече деца, с внуци, само дето плетката й липсва....    Mr. Green
То е и смешно , и жалко, сцените да се въртят все около междукрачието на брук....все пак е баба,бе...   Joy
Затова е напълно нормално и тя, и останалите актьори от началото,  да останат на заден план и да оставят младите да се носят от легло на легло и от мъж на мъж....
Вярно, може човек и на 70 да обича и да прави секс, ама все пак активната креватна гимнастика е за младите.
А тоя филм  от началото , и сега ,а и както чета и за в бъдеще, ще се върти все около креватните терзания на някого....затова нека са младите, поне не са смешни с напъните си толкова.    Laughing

# 696
  • somewhere near the sea
Хънтър е сменила профилната си снимка с тази:
             И още:

Тя кани на разговор в чата във ФБ всеки желаещ  от 12 - 14:00часа на 3 март, 2012. Ще има игра и специална награда за някого в чест на  25 годишния юбилей на "Д&К"!

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 13:43 от Marsia

# 697
  • somewhere near the sea

Брук и Хоуп призовават Амбър да признае, че не е бременна, за да не губят време. Амбър не желае. "Да го направим по трудния начин"-категоричен е Бил. Амбър отказва да направи тест като го обяснява, че се страхува да не  навреди на бебето.
Но Tawny идва и уверява всички, че тестът ще докаже, че Лиъм е бащата на детето.

По пътя към болницата, Tawny и Карл имат поредица от комични събития, защото трябва да влязат в  надпревара с часовника, за да променят резултатите от теста, преди да се разкрият истинските резултати. (я ме светнете: те откъде се познават?)

Томас се чувства внезапно  привлечен от Dayzee и започва да флиртува с нея. Стефани забелязва това.

Томас и Dayzee имат  разговор, в който си казват, че взаимно се харесват.

Карл пристига в лабораторията и отново среща пречки. Накрая е доволен, че е променил данните и ги слага в плик. На бюрото има няколко плика.  Влиза Тоуни и пита докторът кои точно резултати е взел. Отваря го.
Дейзи  пее песен.
Лиъм е загрижен за това какъв стрес причинява този тест на всички, но е уверен, че  не е баща на детето на Амбър. Всички са на тръни. Докторът влиза и държи в ръцете си плика. Амбър е наперена: "Хайде, отваряйте да научите това, което аз вече знам".

Сигурно и за Амбър това е последна възможност да има дете, имайки предвид напредналата ѝ възраст.

Някоя си Вилма Карталска е новият глас във филма. Дали това не е гласът на Брук и Амбър.

# 698
  • Край ''синьосиньото синьо море''

Някоя си Вилма Карталска е новият глас във филма. Дали това не е гласът на Брук и Амбър.
Точно тя е!!! ooooh!
Надявам се Весела Хаджиниколова ВРЕМЕННО да е напуснала.....
Гласът й е емблематичен за брук и тая новата колкото и да се старае.....хич я няма!!!! #Cussing out
Много ми бяха смешни....Цялата банда се строила У болницата и чака да линчува Амбър....Сякаш сам по себе си, всеки един от тях НИКОГА, ама НИКОГА, не е правил гадни врътки....Ама сега сбрали опълчение..... ooooh! Joy Mr. Green
брук т'ва ансамбълче,решено в кафяво и червено(няма по-противостоящи си цветове!!! Whistling) няма ли да го смени....Ми то се вмириса..... hahaha

# 699
ПРЕДСТОИ В ДЪРЗОСТ И КРАСОТА

Амбър е бременна от Лиъм

- Бил съветва Амбър да си намери адвокат. Лекарят обявява, че бебето е от Лиъм. Хоуп обвинява Амбър, че е натопила Лиъм. Бил се зарича да накаже Амбър за опита й да изнуди сина му.
- Хоуп съветва Лиъм да се подготви за ролята на баща, но той й напомня, че до раждането на бебето има още няколко месеца. Хоуп го уверява в любовта си и той й обещава, че няма да позволи на Амбър да ги раздели.
- Хоуп идва при Ридж и го моли да измисли заглавие за пролетната си кампания. Столът на Ридж е обърнат с гръб към нея и като се завърта, се оказва, че в него стои Стефи. Хоуп не се радва да я види и тя се прави на засегната, след което се оплаква, че близките й не са дошли да я посрещнат. Стефи забелязва, че Хоуп не е на себе си и й обещава да не сваля Лиъм и Оливър. Хоуп й казва за бременността на Амбър. Стефи не е изненадана, защото я познава добре. Тя е сигурна, че Бил ще стигне докрай, за да защити семейството си, и смята, че Амбър го е подценила.
- И Брук предупреждава Амбър да не подценява Бил. Амбър и казва, че той й е предложил пари, за да се отърве от бебето, но тя е отказала.
- Форестърови празнуват връщането на Стефи. Идва Брук и Стефи споменава за проблемите на Хоуп, но Брук държи лично да съобщи за бременността на Амбър. Томас я пита как е Лиъм и тя му казва, че не иска да има нищо общо с Амбър. Той обаче не вижда как ще го избегне.
- Оливър и Рик се мъчат да накарат Хоуп да се отпусне, защото фото сесията й не върви. Рик обявява почивка. Хоуп казва на Оливър, че Амбър е бременна от Лиъм и че тя държи той да се грижи за детето си. Оливър я пита дали осъзнава какво ще последва и тя му казва, че явно ще трябва да търпи Амбър. Оливър не вярва, че Лиъм е бил в безсъзнание, щом е правил секс. Хоуп настоява, че Амбър го е натопила, за да й отмъсти. Оливър я прегръща и обещава да я подкрепя. Тя му се оплаква, че не й върви с мъжете. Той я съветва да зареже Лиъм, но тя вярва, че той ще се справи с Амбър. Оливър я моли да му даде още един шанс и целува.
- Бил се среща с Ник в Малибу, за да подпише договора за покупката на имота. След като той тръгва, Амбър се промъква при Лиъм и се извинява, че му е съсипала живота. Хоуп влиза и я обвинява, че е взривила фургона, за да даде урок на Лиъм. Амбър твърди, че е невинна и го харесва. Хоуп й казва да го остави на мира. Амбър настоява, че бебето й е връзката между нея и Лиъм и че полицията я е оневинила за експлозията. Хоуп моли Лиъм да се събуди и мечтае да се отърват от Амбър, но не вижда начин.
Бил подписва договора за къщата в Малибу. Ник го пита как е Лиъм  и пак му напомня да обезопаси мястото над пропастта, защото преди половин година някаква жена е паднала и е загинала. Бил се чуди дали мъжът й я е блъснал. Ник му повтаря да вземе мерки. Бил застава на ръба и си представя как Амбър пада долу с писък.

СЛЕДВА: Томас и Маркъс се скарват за Дейзи

ТВ САГА                         

# 700
Цитат
... Tawny и Карл .... я ме светнете: те откъде се познават? ...
...Сигурно и за Амбър това е последна възможност да има дете, имайки предвид напредналата ѝ възраст...
Марси, като, че не са давали откъде се познават, а просто преди няколко епизода Тоуни се появи с нашия Карл и сюрпризира Амбър, че се е запознала с Карл. И каза, че той работел там, където си правят тестове семейство Спенсър и че той единствен  newsm78 отговаря за пробите. Е както обикновено в ДиК -  в този голям град - само противният Карл обработва резултатите за бременност. Бедни хора и лаборатории  hahaha  Така, че според мен се  намекна, че Тоуни трябва умишлено да го е намерила Карл, с цел да подменят резултатите от теста, преди да се разкрият истинските резултати.

А за Амбър не само, че е последна възможност, тя дори нямаше никаква възможност в предните години да забременява, но явно се случи ДиК чудото и сега не само, че забременя, ама и ето изнудва - толкова е стопроцентно сигурна, че ще има живородено бебе. Да видим на Карл или завеждащ лабораторията дали ще им направят нещо след този пореден гаф - след като ще се появи черно бебе? Я оставка или нещо такова да чакаме ли newsm78

# 701
  • somewhere near the sea
Когато направи предишната измама, Амбър имаше съмнения, че бебето ѝ може да е чернокожо. Сега обаче промискуитетът ще ѝ направи още по-лоша шега.  За нея не се ли знаеше, че се е омъжила за някакъв австралиец newsm78 Е, ми от него да е родила. Или по поръка на мама го е взела на възраст, която не вдига самолета Joy

# 702
Какво хубаво предстоящо,много добре структурирано,само зарад него влизам Crazy

"марси",а ти защо ни плашиш с тези грозни фотосесии на Квазимодото Sick
Дали ще има желаещи да разговарят с нея във фейсбук хъхъхъ hahaha
Ша са уплашат хората и няма да могат да заспАт #2gunfire
Това хем грозно,хем надуто Naughty

# 703
  • somewhere near the sea

Dayzee пита Томас защо я целуна и какво е предизвикало този внезапен интерес към нея. Отговаря ѝ, че е заради приноса ѝ към цялата кауза. Dayzee казва, че е благодарна на Стефани. Тя е имала причина да живее, а момичето- да вярва. Двете са се търсили, червеният шал ги е събрал...Томас е очарован.
В очакване на резултатите от теста за бащинство, Бил заплашва Амбър, че ако  се опитва да го изнудва за пари, може да се приземи в затвора.
Не всички заинтересовани страни са доволни, когато резултатите от теста най-накрая се разкриват. Според листа, който държи лекарят, бащата е Лиъм. Ироничната усмивка на Бил изстива...Но той не се отказва, поръчва на Джъстин да намери най-добрия генетик в града и да направят теста още веднъж.
Брук е съсипана, обръща се към Амбър: "Ти пак го направи....Как се понасяш?"
Tawny се опитва да утеши Амбър, която изразява съжаление, че е опустошила живота на толкова много хора. Препоръчва ѝ да мисли за бъдещето, те ще бъдат богати. "Те ме мразят, всички ме презират...да беше видяла как ме гледат."- Амбър е готова да реве.- Бебето ми ще живее в лъжа, още преди да се е родило." Според майка ѝ не е сигурно, че Лиъм няма да я погледне. Самият той е израснал без баща, така че не се знае.
Семейството се прибира при Бил. Той все още не вярва в резултата. Обещава на Лиъм, че Амбър вече няма да бъде трън в очите на семейството му. Хоуп и Лиъм не могат да повярват, че им се случва. Тя изтъква, че не могат да се правят, че нищо не се е случило.
Бил казва на сина си, че има изход- ще предложи на Амбър пари, за да махне бебето, той не може да се свърже с тази курва. Лиъм не е сигурен, че е склонен да приеме аборт, нито да изостави детето си.
Брук е разстроена- разказва на Кейти колко години Рик е страдал заради Амбър и нейните нескончаеми лъжи.
Tawny вече прави сметки колко и кога ще потекат парите. Амбър е тъжна, че ще бъде самотна майка.  "Аз ще съм тук да ти помагам-пъчи се майка ѝ. Това още повече натъжава Амбър.
Брук предупреждава Хоуп за това, че може да е възможно бъдещето на Лиъм завинаги да включва Амбър.
Лиъм споделя с Хоуп, че не е готов да бъде баща. Хоуп му казва, че е мечтаела двамата да имат бебе, но сега той ще има дете с Амбър.
Брук иска да каже нещо и на двамата. Не могат да се правят, че не се е случило. Но трябва да продължат. Целият живот е пред тях. И да, понякога в живота се правят жертви, колкото и да е трудно- има само едно нещо, което Лиъм може да направи.

Брук продължава, че дъщеря ѝ не може да има връзка с Лиъм без Амбър. Не се съмнява, че това е нейно дело, но те трябва да преценят накъде да вървят. "Казваш ми да скъсаме?"- слисва се Хоуп.
Тawny подскача напред-назад и се хили. Това още повече смазва дъщеря ѝ. Казва на майка си, че си имат работа с Бил, може би не знае, но той не е обикновен човек. Могат и двете да свършат в затвора, дори нещо по-лошо може да им се случи.
Брук продължава, че там, където е Амбър има само неприятности. Ако поделят попечителство, тя ще има думата. "Не е било така с мен и баща ми"- припомня й Хоуп. "Мислиш ли, че Лиъм ще бъде такъв баща?"- тези думи сякаш зашлевяват Хоуп.
Чувствайки, че майка ѝ е отговорна за настоящата несигурна ситуация, Амбър изпраща майка си извън града. Казва ѝ, че Бил ще надуши Карл, ще му плати и той ще признае. Тawny настръхва и започва да трепери. Обещава да  ѝ прати пари.
Бил се скарва с Брук за това, че съветва дъщеря си да скъса с Лиъм.  Думите на Брук, че засега Амбър печели го вбесяват допълнително: "Никой не може да направи това на детето ми!"
Лиъм уверява Хоуп, че  няма нужда да се притеснява за тяхната връзка и че нищо между тях не трябва да се променя.
Обещава да се погрижи за бебето. Но ще се грижи и за Хоуп. Тя е най-важна за него, тя е на първо място.
Амбър се вцепенява, когато Бил почуква на фургона. "Знаеш защо съм тук. Колко ще струва, Амбър?" Тя отказва да направи каквото и да предлага. Той злъчно казва, че още нищо не предлага, но тя трябва да знае какво ще стане ако си мисли, че играта с внучето ще го накара да се разтопи и размекне. Ако си мисли, че животът  ѝ във фургона е кошмар, нека се радва, защото тепърва има да види от него неща, от които фургонът ще  ѝ се струва блян.
Обажда се Ник, който казва на Кейти, че приятелят му продава къщата, която преди време двамата с Бил са харесали. Кейти отива в Малибу да я види.
Бил казва на Амбър, че щедро  ѝ дава възможност да постъпи правилно.  Лиъм ще има дете някой ден, но от жена, която обича, а не от изнудвачка от фургон, която се вмъква в леглото на припаднал мъж. Амбър е наперена. Заплашва, че ще каже на Лиъм как я е заплашвал. Ще каже и на таблоидите. Бил е пребледнял от гняв: "Нямаш представа с кого се забъркваш!"-процежда той.

"фенче", ти нали за предстоящото влизаш? Какво зяпаш снимки?

# 704
Аууу, каква трагедия била сътворила Амбър!-се изказа брукитУ!    Joy Joy Joy
Много къса памет има любимото бруки.Кък пък не помни колко дяца народи, за да хване мъжовете....  че и лъготи Рич като разпрана, че билъ бременна, пък и помен нямаше от бебе....и като го "хвана", бързо-бързо си сътвори един "спонтанен аборт" в банята....    hahaha
Ех,тъз бруки, беее, то бива плосък акъл, ама чак толкоз не бива бе......    Mr. Green

И не ми е ясно що постоянно повтаря на Хоуп как знаела каква била Амбър и видяла как съсипала живота на брат й Рик?    newsm78   Като в този период Хоуп дори не беше и проект.   Laughing  Когато Хоуп се роди и порасна до възраст да разбира от любовни отношения, то Рик отдааааавна беше забравил за Амбър.

Общи условия

Активация на акаунт