"Дързост и красота"-тема 72:"Mushroom soup или гъбени емоции"

• 43 475
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Брук се влюбва в Ридж от първия път, в който го вижда. За нея той е всичко, той е нейната голяма любов на живота й, и го обича истински.  Grinning

ЗАЩОТО Е ФОРЕСТЪР...

# 721
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Обича го заради него самия, а не заради името и мястото му в обществото.  Naughty  Който в каквото иска да вярва.

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 18:19 от Charles_Brady

# 722
Обича ги заради него самия, а не заради името и мястото му в обществото.  Naughty  Който в каквото иска да вярва.

Именно  Peace Аз вярвам в обратното, а и действията й го показват и доказват

# 723
Обича ги заради него самия, а не заради името и мястото му в обществото.  Naughty  Който в каквото иска да вярва.

Ами аз вярвам в нейните собствени думи в най-първите епизоди на сериала (ако си ги гледал), когато с майка си беше у Форестърови да сервира на тяхно парти. Как оглеждаше къщата им може да се сравни само с гладния поглед на някое просяче, разглеждащо например Версай. А когато майка й напомни, че не са дошли да се "мешат" с Форестърови, а да сервират, брук си каза на себе си замечтано нещо за синовете и мъжа на Стефани.
В по-стара тема бях постнала линк с видео от този момент, където беше просто очеизвадно, че бедната брук ламти за богатството, блясъка и славата на Форестър като специално споменава Ерик и синовете на Стефани.
Ще се опитам да намеря пак линка, за да освежа паметта на някои участници в темата.  Laughing

# 724
Недей да са хАбиш с търсене на линкове.
Каквото и да намериш,няма да ни промениш мнението #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper

# 725
  • somewhere near the sea
Сирни заговезни - Денят на прошката!
Човек идва на този свят, белязан с наследството от първородния грях. Вървейки по жизнения си път, ние, грешните Човеци, се нараняваме взаимно - волно или неволно:- грешим в детството...- грещим в младостта ...- грешим в зрелостта ... Грешим и прощаваме...Грешим и ни прощават...

Какво в същност е прошката?
- проява на любов, когато майката прощава? ...
- проява на великодушие, когато победителят прощава?...
- проява на доверие, когато приятелят прощава?...

Сила или слабост е прошката?

Прошката е силата на самия Живот. Да можеш да дадеш прошка, е силата да надраснеш себе си. Да откажеш да дадеш прошка, е слабостта на бедната душа, която не познава обич, доверие, великодушие...

В православния календар има един ден в годината, в който чрез акта на Любовта всички сме равни пред Бог. Този ден е Денят на прошката. Не го пропущайте!

В този смисъл- прощавайте. Простено да ви е!

# 726
"марси",този текст какво аджАба общо има с Брук,та го пущаш в тази тема Sick
Но ще се възползувам от случая и ще кажа,че тУЙ е много глупав ден за тая прошка Sick
Голяма досада Sick
Днес ми надуха.............ушити от всички медии с тая прошка ooooh!
Не всеки заслужава прошка Naughty Naughty
И...освен тУЙ.... Naughty  прошката има смисъл,само га ти идва изотвътре Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

# 727
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Прощавам ви!!!Простете ми!!!
Марси,хубаво си го написала.....(Днес няма серия и дано спама да ни е ПРОСТЕН!!!)
Не мисля обаче, че прошката трябва да се дава така БАДЕВА....Тя трябва да се поиска,да се заслужи след покаяние и признаване на грешката...Иначе си БУДАЛА,който си прекършва чувствата,тръгва срещу себе си,дори се унижава,но ПРОЩАВА....
За да получиш прошка първо се ПОКАЙ....Кажи ''Сгреших,прости ми!'' Три думички....
  Но ако си накривиш шапката и си въобразиш, че с времето вината ти ще се размие и нараненият човек ще ти прости ей,тъй от само себе си....Ами няма да стане!!!!!!
Така, че според мен този ден трябва да е "Ден на ПОКАЯНИЕ и прошка''....
Подписът ми е почти в този смисъл....Хареса ми със своята НЕВЪЗМОЖНОСТ.....За съжаление за 55г. не срещнах приятел,чиято грешка да не простя,а да забравя...УВИ!!!!!!

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 20:20 от susy

# 728
  • somewhere near the sea
"фенче", какви въпроси ми задаваш? Това във връзка със синьото ли е, за което единствено влизаш?
На тебе само Брук ти е в главата? Огледай се, не живей в сериала... Naughty

Надявам се да не изпишете до утре темата. Смятам тогава да пусна нова тема. Умувайте за заглавие дотогава.

# 729
За съжаление за 55г. не срещнах приятел,чиято грешка да не простя,а да забравя...УВИ
И аз Naughty ЗатУЙ казвам,че щом не може да се заборави,значи няма смисъл да се прощава Naughty Naughty Naughty Naughty
Ето например Джуклата е направила все непростими грешки Naughty Naughty Naughty Naughty
Не заслужава прошка и пощада тази жена Naughty

# 730
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Аз за друго говорех,Фен,ама ти пак ..Джуклата,та Джуклата....ПРОСТЕНО да ти е!...... Mr. Green Peace

# 731
  • somewhere near the sea
Новини за актьорите:

Джоана Джонсън (Карън) се завръща във вторник, 27 март с дъщеря си, Каролин Спенсър, кръстена на покойната леля си. Играна от Linsey Годфри, Каролин е студентка по дизайн, която вземат на работа във "Forrester Creations". Стефани кани племенницата на Бил да живее в нейната къща за гости.

Договорът на Джак Вагнер за ролята му на Ник Marone не е продължен. Не е известно все още дали той ще напусне шоуто или ще се явява  понякога.

След 8 години в B & B, договорът на Лесли-Ан Даун (Джаки) не бе подновен от Брадли Бел.

Ашли Джоунс ще се появи като Бриджит във вторник и сряда, 28 февруари и 29.

Брандън Beemer (Оуен) и Зак Конрой (Оливър) са с прекратени договори, но ще продължават да се появяват в B & B от време на време.

Филис Дилър ще направи посещение в B & B : двудневен престой през март като чалнатата приятелка на Сали, гримьорката Гладис. Тя участва в няколко епизода между 1995 и 2004.

Патрик Дъфи (Стивън Logan) ще бъде извън сериала за известно време, тъй като  се снима в римейк на"Далас"  за TNT.

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 16:17 от Marsia

# 732
тУЙ ще е интерсно с римейкa,бих го гледАл Naughty
Мъ коя е тая тв TNT ooooh!
Дали някУЙ аджАба се сеща за съдбътъ на Боби в Далас?Май тъй се казваше?
Защо ми се чини,че пукнА в една кола,която избухна Thinking

# 733
  • somewhere near the sea

TNT е канал като ABC, Diva, CBS.....
А това намерих из нашите източници:

"Далас", култовият сериал от 80-те години на миналия век, се завръща на малкия екран през 2012 г. с част от оригиналния актьорски състав, съобщи АФП.

В новите 10 серии ще участват отново 79-годишният Лари Хагман в ролята на Джей Ар, 70-годишната Линда Грей в ролята на съпругата му Сю Елън и Патрик Дъфи като добрия Боби.

Новият сезон ще бъде излъчен по канал TNT . Той ще запази големите конфликти между героите - "ожесточеното съперничество и борбата за власт в династията на петролни магнати и животновъди".

Сценарист е Синтия Сайдър, създала "Кралете на мамбото" с Антонио Бандерас.

"Далас" е един от най-успешните сериали в историята на телевизията. Той се излъчваше в най-гледаното време от 1978 до 1991 г. Сериалът залага на напрежението в края на епизодите и на неочакваните обрати.

БТА

Тук също съобщават за новите епизоди.

А Пам дали ще излезе и тя? Или той и нея ще изостави?

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 16:21 от Marsia

# 734
Утре ли ще е новото интро или в сряда?

Общи условия

Активация на акаунт