Отговори
# 450
Мацки, с какво овкусявате броколи, сготвени на манджа или супа с др. зеленчуци?
Кои подправки са най-подходящи?

Предварително благодаря!

# 451
Аз вчера правих крем супа с броколи, картофи и спанак и използвах копър и малко черен пипер.

# 452
За броколите:
задушени с моркови и други зеленчуци - може със соев сос, а също много му подхождат бели сосове - сметана, сметана+горчица и разни други подобни сметана и заквасена и течна с топлинна обработка + сирена...

# 453
За броколите:
задушени с моркови и други зеленчуци - може със соев сос, а също много му подхождат бели сосове - сметана, сметана+горчица и разни други подобни сметана и заквасена и течна с топлинна обработка + сирена...
И накрая обилно поръсени с кашкавал. Mr. Green
Опс и масълце когато се задушават.

# 454
  • варна-на плажа
Дами,нуждая се от помощ.Как точно да изпека червеното цвекло във фурна,до сега винаги съм го варила,но четох в рецептите ви ,че ставало по добре печено? Rolling EyesНамерих нещо,но самата технология не. Praynig

# 455
Дами,нуждая се от помощ.Как точно да изпека червеното цвекло във фурна,до сега винаги съм го варила,но четох в рецептите ви ,че ставало по добре печено? Rolling EyesНамерих нещо,но самата технология не. Praynig

Измиваш, подсушаваш, завиваш във фолио и печеш в зависимост от големината 40-50-60 мин. Аз пека на 170-180 град, а баба печеше направо във фурната, както и картофите, без никакво фолио.

# 456
Дами лелееее  #2gunfire,нуждая се от помощ.Как точно да изпека червеното цвекло във фурна,до сега винаги съм го варила,но четох в рецептите ви ,че ставало по добре печено? Rolling EyesНамерих нещо,но самата технология не. Praynig
може и под капак - йенска тава с капак  и не го завиваш с фолио.

# 457
http://trydiani.blogspot.com/2009/10/blog-post_24.html

Ето една подсказка от Бонго от миналата седмица

# 458
Добро утро момичета и момче   bouquet
Мотае ми се във фризера едно агнешко месце, и понеже не сме му почитатели все го подутвам.Да ми дадете идеи как да се овкуси/ марнова , шпикова и т, н/ за да се обезмириси максимално , и евентуално някаква подходяща гарнитурка  Grinning
Мерси   bouquet

# 459
Помагайте:

този тутманик
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458863.msg13647279#msg13647279
 миналата седмица ми стана супер, а сега - направо е невъзможно да го изпека - стана глетав има само корички и отвътре е суров - какво мога да направя, за да тго спася?

# 460
Добро утро момичета и момче   bouquet
Мотае ми се във фризера едно агнешко месце, и понеже не сме му почитатели все го подутвам.Да ми дадете идеи как да се овкуси/ марнова , шпикова и т, н/ за да се обезмириси максимално , и евентуално някаква подходяща гарнитурка  Grinning
Мерси   bouquet
на какво ти мирише бре ? май си втълпявате.  Joy метни го насам да му видя сметката.

# 461
  • Варна
искам да ви питам къде сгреших: пекох еклери на вентилатор, по рецепта трябваше след изключването на фурната да се оставят вътре за ок.5 мин и тогава да се извадят.

еклерите се надигнаха много добре, изключих градусите, обаче оставих вентиратора да работи - дали заради това нещо извадих сплескани подметки?  newsm78

# 462
Лабрекс и останалите - помагайте, че след малко отива на кучетата...

# 463
Искам да направя баница, която е завита на руло : http://dariknews.bg/uploads/news_images/200905/photo_verybig_354470.jpg

ОБАЧЕ правя баницата без сирене, защото аз не ям сирене. Като забъркам сместа и става много течно и няма как да завия корите. Sad

Моля ви да ме наумите как да я забъркам, че да се получи хубава баница

Все не ми се получават баниците. Сега я наредих и я метнах,дано стане Sad

# 464
Лабрекс и останалите - помагайте, че след малко отива на кучетата...
изяжте коричките поне. а останалото на кучетата - и те душа носят.  Joy
следващият път направи двойна доза. да има повечко за вас

Общи условия

Активация на акаунт