Отговори
# 495
  • Варна
Тя, планирам ги за другата седмица

поразтърсих се из нет-а, пише, че докато се пекат не трябва да се отваря  фурната (аз не съм) и не трябвало да се ходи и тропа около нея (сигурно затова са спаднали  Mr. Green)

или не съм ги допекла, досега гледах снимки на еклери, отгоре имат коричка чак (пък аз исках да ги направя такива, каквито съм яла от едно място -  мекичко тесто и вкусен крем) Rolling Eyes

# 496
  • Варна

поразтърсих се из нет-а, пише, че докато се пекат не трябва да се отваря  фурната (аз не съм) и не трябвало да се ходи и тропа около нея (сигурно затова са спаднали  Mr. Green)

или не съм ги допекла, досега гледах снимки на еклери, отгоре имат коричка чак (пък аз исках да ги направя такива, каквито съм яла от едно място -  мекичко тесто и вкусен крем) Rolling Eyes
Хайде стига! Това сериозно ли? Или се майтапиш? Аз веднъж правих, станаха, но нищо специално не помня да пишеше за печенето в рецептата. newsm78

# 497

Киса, моите също са с коричка от печенето и се вдигат тройно,
Цитат
пека в  предварително загрята на 220* фурна до зачервяването им и двойно набъбване. Преди години отварях мъничко  фурната и чаках леко да изстинат, тогава изваждах тавата, но сега отварям и я вадя. Пълня  крема  с най-тънкия накрайник на шприца

а това че си ги яла меки - до 12 часа след пълненето им те омекват; от крема вътре.

Кой търсеше сладки с крема сирене? Ето едни едновремшни Корекомки на Илианка http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,778.msg28903.html#msg28903

# 498
Като ги напълниш с крем, ще омекнат, не се притеснявай. Grinning

# 499
Здравейте! Моя приятелка скоро има рожден ден и мисля да я изненадам с еклерова торта. От много време иска да я опита, а наблизо в града и нямаме голяма сладкарница, откъдето да купя или няма да е хубава... а и приготвена от мен, ще е по-специална.
Ще ми препоръчате ли рецепти с готови еклери. Намерих няколко в нета, но ми се иска да е нещо изпробвано, с гарантиран резултат. Благодаря предварително! Simple Smile

# 500
.......Ще ми препоръчате ли рецепти с готови еклери. Намерих няколко в нета, но ми се иска да е нещо изпробвано, с гарантиран резултат. Благодаря предварително! Simple Smile

Правя я по рецептата на Яничек, лесна е, не ми се е случило да не се получи. Мисля, че всеки би се справил, вкусна торта става. Само кремовете понякога сменям, но това е по желание. Peace

# 501
Здравейте! Искам да попитам нешо - вчера запържвах едно свинско, но половината го сготвих, другата половина оставих за днес. Сложих го в хладилника и сега виждам, че си пуснало соковете, които обаче са полусурови... Sick Дали е безопасно да го готвя, при условие, че не е било напълно готово като съм го запържвала. Понеже съм чувала, че при непълна обработка заповат процеси на ферментиране вътре в месото...Но след като е било в хладилник??
Благодаря предварително за отговора!

# 502
Здравейте! Искам да попитам нешо - вчера запържвах едно свинско, .......

Нищо му няма, сама пишеш, че е от вчера, готви си го спокойно! Peace

# 503
момичета и момче искам да спретна  Арменските сладки на Берина, но в рецептата няма захар - дали няма да станат безвкусни   newsm78

# 504
момичета и момче искам да спретна  Арменските сладки на Берина, но в рецептата няма захар - дали няма да станат безвкусни   newsm78

Belbey, чудесни са сладките точно по рецептата, нали вътре има сладко, после се овалват в пудра захар, тъкмо са си добре! Peace

# 505
Благодаря, labrex!

# 506
От къде мога да купя шоколадови "капки"  на по малки разфасивки? Искам да направя на домочадието бисквитки, а и в мъфините стоят много добре.В
Скрит текст:
Метро
има но са 2,5 кг. и ми идват много като количество и като цена -в момента.

# 507
  • под тепетата
Виж в aromas house - имат различни разфасовки и магазин.

# 508
Момичета...и Бонго  Laughing, имам 1 кутия компот от праскови (Лидъл) мисля че съм чела препоръка за направата на сладкиш някакъв с такъв, но не се сещам за кой сладкиш става дума. Хелп   bouquet

# 509
Виж в aromas house - имат различни разфасовки и магазин.

да, но 400 гр. е 10 лева  Peace

Общи условия

Активация на акаунт