Отговори
# 675
  • София
Обелих твърде много картофи за пържене и сега всички са се нахранили, а аз имам още доста нарязани. Мога ли да ги замръзя? Или да ги съхраня по друг начин?

# 676
Обелих твърде много картофи за пържене и сега всички са се нахранили, а аз имам още доста нарязани. Мога ли да ги замръзя? Или да ги съхраня по друг начин?

Свари ги и утре направи огретен или някаква запеканка......Или картофена салата със или без майонеза....

# 677
  • София
Свари ги и утре направи огретен или някаква запеканка......Или картофена салата със или без майонеза....
Те са обелени и нарязани като за пържене. Няма ли да се кашнат при варене? newsm78

# 678
Те са обелени и нарязани като за пържене. Няма ли да се кашнат при варене? newsm78
ами направи ги от тази вечер. направи запеканката.  утре ще си почиваш  Laughing

# 679
Здравейте, моя син иска да му направя ГЕВРЕЦИ ??!!

sem22, погледни тая рецепта за ГЕВРЕЧЕТА, хич не са лоши. Peace

# 680
Не...Само няма да ги преваряваш. Hug

# 681

Мастърче, направо му дай рецептата на момичето, и леко да са преварени, пак ще е вкусотия. С майка ми сме се влюбили в тая запеканчица. Heart Eyes    bouquet

# 682

Мастърче, направо му дай рецептата на момичето, и леко да са преварени, пак ще е вкусотия. С майка ми сме се влюбили в тая запеканчица. Heart Eyes    bouquet
   И моят син я обожава!  thumbsup

# 683
Ох, сега пък тия гевречета няма да ми излязат от главата  Whistling

# 684
Хехе.....Лабрексче,Селма......Благодаря момичета!

Здравейте, моя син иска да му направя ГЕВРЕЦИ ??!! Но не тези Софийските - твърдите с коричката; нито тези дето са поръсени отгоре със сусам. При отваряне на някакъв сайт прочел "ТУРСКИ ГЕВРЕЦИ" - ИМАЛО И СНИМКА.... отгоре били поръсени със захар кристал  и newsm78 изглеждали меки. Колкото и да се опитвах..... не можах да попадна на ТАКОВА ЧУДО. Моля ако някой има идея..... ще съм му задължена и благодарна. smile3525

Ох, сега пък тия гевречета няма да ми излязат от главата  Whistling

Ето момичета..... Hug Hug Hug Hug Hug

http://pep-4o.blogspot.com/2010/01/blog-post_31.html

# 685
Защооо,защооо, имай милост Simple Smile

# 686
Никаква милост тука сЪ яде..... Hug hahaha
Айде запрятай ръкавите и почвай..... #Silly

# 687
Търся помощ за бисквити, които не са ронливи, че ми писна да чистя трохи. Децата искат със шоколад, но приемам всякаква рецепта.

# 688
Никаква милост тука сЪ яде..... Hug hahaha
Айде запрятай ръкавите и почвай..... #Silly

вече съм в леглото...да го оставим за утре Simple Smile Но лигите си ми текат още по рецептата и снимките Simple Smile

# 689
Търся помощ за бисквити, които не са ронливи, че ми писна да чистя трохи. Децата искат със шоколад, но приемам всякаква рецепта.
лабрекс има страхотни млечни бисквитки  Peace, погледни в подписа и  Peace

Общи условия

Активация на акаунт