Енергоремонт.
/откъм разболяването.Някаква варицела се върти в градината та да видим,само аз и Мони вкъщи не сме карали.За говоренето също нямам притеснения откъм изговор,само от едно-не СПИРА...ама не спира да говори,постоянно.Във къщи аз съм най мълчаливата,всички други са като латерни,не че нещо,ама си търсят и слушател 
Истинска принцеса!
Дано да е само "зимна". Та ето една снимка и на Елинка, че по-бързо да летят страниците!
Два дни беше с много висока темп., която сваляхме с хексалгин
Цяла седмица си е у дома и все още кашля
Записахме я в тази клиника, за да не висим с болните пред кабинета на педи: http://velaclinic.com/2011/12/dimitar-filipov-za-denonoshtna-det … poliklinika-vela/ Абонаментът е по 35 лв.на месец, независимо от броя деца в семейството. Имат и в Пловдив и ни е удобно. Сега има промоция - първият месец е безплатен. 

Дори залъгалката плюе и не заспива без да съм до нея .... ползва мен за залъгалка. Вече ще става на 7 месеца, а и вода от шише не иска., Не знае какво да прави бибероната - хахаха Охххххххххх 
А не е честно ... Макар че нямам намерения скоро да спра да я кърмя дреба.

Искай пари за реклама във фейса 
Първата седмица даже трепереше да и давам. После опитах с 2 лъжички морков - изплю го, разболя се, спрях всичко и сега и картофа не иска. Цица та цица
Нощем по 3-4 пъти се буди, захапва в полусън, дърпа малко и така заспива 

Така чета, че начесто се прави. Аз захраних моето с плодове заради запек. Плющяха й ушите помня, но пък после оказа голяма съпротива при захранване с каши и зелен4уцу.
7 месеца не ми се виждат късно за захранване на кърмаче, все ще й дойде музата в един момент. 

Препоръчани теми