Галето си остана в градината - много й е хубаво там, госпожите са свестни, има много приятели.... 

Галето е 123 см и 23 кг. 

), не можах да го сменя за немски и изобщо такава набутвация на време излезе, че съжалявам чак. Иначе за немския, почваме тука по на баща й учебника думички и лесни изречения, имам и един картинен речник за деца на немски и английски - ще действаме и по него. Така, че докато сме тук зимата, трябва да се поориентираме в най-прости думички, там на място вече ще се учим. Ако всичко е наред и го харесат в завода (отива в Zerbst/Anhalt , близо е до Магдебург, в един завод за металопреработване, като ел.техник) и продължи напред, март-април отиваме. Да прекара пролетта и лятото там, смятам, че ще се понаучи на някакъв basic немски
А как процедират за първи клас - тръгва директно с германчетата, или първо е отделно? Защото тук една позната ми разправя за сестра си и нейното дете-първолаче - отначало е било в група с още 4-5 деца и им обръщали повече внимание и наблягат на немския, после ги събрали с другите деца. Как ги обучават на немски... Е, това ми е много тъмна Индия, но се надявам Дария да се справи. Самуил не го мисля - той е малък. И друго - как стои въпроса с яслите - иска ми се като отидем, да го пусна на ясла и да се опитам да работя и аз. Много ли са скъпи яслите/градините?
и е някъде 18 кг. Много била "тънка", както се изразява сама. Брат й яде и заради нея обаче

Колко му трябва на човек....поредната малка стъпчица към порастването.....Препоръчани теми