Звездни компромати - тема 125

• 49 329
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
# 346
# 347
За феновете на Мара - довечера ще е в "Шоуто на Слави" .

# 348
  • До сърцето...
Родителите на Антония и тя самата какво общо имат с Русия? Някой знае ли?  newsm78

Доколкото знам, никой от тях не е свързан с Русия.

Цитат
Инж. Ана Петрова е майка на Антония Петрова, която спечели титлата "Мис България 2009". Тя завежда рекламата на пернишкия всекидневник "Съперник". Бащата на миската е директор на вестника и общински съветник. Антония прилича изключително на майка си, всички казват, че й е одрала кожата.

# 349
За феновете на Мара - довечера ще е в "Шоуто на Слави" .

Може ли да се пропусне такова нещо  Crazy

# 350
  • София

Ха ха, така ме развесели с тази снимка Joy

# 351
всекидневник "Съперник". Бащата на миската е директор на вестника и общински съветник. Антония прилича изключително на майка си, всички казват, че й е одрала кожата
уф, прочетох "СКъперник"
Според мен майката е по-симпатична от дъщеря си.не мисля, че си приличат чак толкова.

# 352
  • София
Родителите на Антония и тя самата какво общо имат с Русия? Някой знае ли?  newsm78

Цитат
Инж. Ана Петрова е майка на Антония Петрова, която спечели титлата "Мис България 2009". Тя завежда рекламата на пернишкия всекидневник "Съперник". Бащата на миската е директор на вестника и общински съветник. Антония прилича изключително на майка си, всички казват, че й е одрала кожата.

Гаджето на Антония не беше ли руснак? Този, който я беше "отвлякъл".

# 353

Цитат

Гаджето на Антония не беше ли руснак? Този, който я беше "отвлякъл".
Да.

# 354
# 355
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ирина Сарачинова за Харпърс Базар:

# 356
# 357
хехееее отдавна обсъден компромат

# 358
# 359

Общи условия

Активация на акаунт