Намаления 2012 (4)

• 102 466
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Даная май не са много по намаленията, последно като ходих имаше промоция на якета - 39 лв. или нещо такова.

Колкото до ботушите, миналата година имах сухи и топли крака благодарение на едно просто моделче от Дайхман (въобще не беше и скъпо). И си драпах смело из снега... Ох, толкова да мразя да ми се вледеняват пръстите... ама какво ви обяснявам и аз  Laughing

Логично и тази година се бях засилила към Дайхман, но просто не открих този тип подметка и подплата, които имаха миналогодишните ми. Т.е. всички ми се сториха тънички и... есенни.

А иначе въпросните се обелиха много брутално към края на сезона. Буквално им се олющи горния слой кожа. Толкова псувах  Laughing Но какво да се прави, колкото и да хи хвалих по-горе, не бяха перфектния чифт ботуши  Laughing

# 196
  • Sofia
cikoni, за теб ботушки не знам, но ако търсиш непропускливи за дете, точно и аз исках да ти пиша за Дайхман.
Взимала съм и Геох и какво ли не, естествени кожи, специално обработени и т.н. за по 80- за по 180лв. пълен провал, изцяло гумени също не са ми алтернатива, защото запарват. За първи път около Коледа взех от Дайхман нещо, което прилича на момчешка  бота тип апреска и се води водонепропускливо, около 50 лв., бях много скептична, обаче са супер, за първи път крачетата му са сухи и топли- има различни моделчета и за момчета и за момичета с надпис на кутиите -weatherproof.

# 197
Водонепропускливи ботушки бих препоръчала от спортсдирект. Имат ли надпис waterproof не пропускат. И да нямат такъв надпис, ако са кожени или пише на тях, че са за сняг също не пропускат  Peace Аз от тази зима почнах да пазарувам оттам и съм много доволна.

Моят мъж пък си е купувал такива туристически обувки от туристически магазин ("скалата" ли беше или "стената"  newsm78). Там са скъпички, но ако се оплачеш че обувките ти пропускат ги накисват в леген с вода и ако пропуснат ти ги сменят  Peace

За дайхман също съм чувала, че няма проблеми да върнеш обувки, ако пропускат. Трябва само да си пазиш касовата бележка. Много го уважавам този магазин само заради това, жалко че са ми далеч.
Изобщо скъпи маркови обувки, които пропуснат веднага бих ги върнала

# 198
  • София
за ботуши искам да похваля марката olang - италиански са , много топли и не пропускат - първо взех на малката си дъщеря , после и за мен . Намалението им е малко (20 %), но според мен и без това не са кой знае колко скъпи . Уф, дано не ме обвинят в реклама, но пък аз наистина съм много доволна  Peace Няма да пиша сайта по тази причина , който търси - намира  Wink

# 199
  • София, България
в подфорум На пазар не трият сайтове, явно тук не се счита за реклама,така че го дай

# 200
  • София
ок - http://www.strim-co.com/ ето от тук могат да се видят модели и магазините Peace

# 201
  • В най - голямото село
Благодаря за предложенията момичета. Вчера бяхме в Дейчман и дъщеря ми не си хареса нищо. Но, сега тези Оланг ме заинтригуваха. Днес ще минем през Сердика (видях, че и там имат магазин) и дано си избере.

# 202
  • зад парка
Ако някой се интересува от намаления на хранителни продукти, перилни препарати, веро и т.н., на едро- в Метро до 8.2.2012 г. Ето подробностите:

http://www.metro.bg/pages/1102.aspx?0&mm=12038&cd=1&kd=10&pg=1

# 203
   Момичета , нищо не казвате за Карфур и очакваните намаления от 70% ! Simple Smile

# 204
Днес видях новата брошура. Дрехи, обувки и бельо са отново на 50%.

# 205
Няма да има 70% в Карфур, най-вероятно. Sad

# 206
  • София
МИнах през карфур, нито има по-голямо намаление, нито е останало нещо интересно, купих си комплект от 3 гащи за 6лв  Joy

иначе съм разочарована, седят си същите цени и никъде нищо не е с финално намаление.

# 207
Момичета и аз да попитам нещо за Карфур: има ли потници (за под риза) за големи или са само за деца, че не съм се заглеждала?

Ей сега гледах в брошурата тук: http://promooferti.com/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%83%D1%80-%D0% … 0%B5%D0%B2%D1%80/ обаче не виждам бельо.

# 208
Хоп пак от мен, в крайна сметка взех ботуши от Дайхман (но от велур). Ще докладвам как се държат в студа и снега Simple Smile Комбинирах и с импрегниращ спрей, който се каня да си взема от известно време. Днес се присетих, когато една колежка ми го похвали.

Иначе нищо интересно не мярнах в Сердика. В Александра има симпатични блузи/рокли за по 15/20 лв. В Пийкокс има три чифта бикини/прашки/боксерки за 10 лв., ако някой го интересува  Hug

# 209
Аууу, за този спрей хубаво не мога да се изкажа. Не върши работа върху велурени и платнени обувки, сори.

Общи условия

Активация на акаунт