Намаления 2012 (4)

• 102 602
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Спунк,
виж на сайта им ориентировъчно, въпреки че ние като отидохме на място имаше по-голямо разнообразие   (ние ски яке търсихме и не гледах ролери).  Лятото си купих ролери Hudora от там, бяха около 70лв. и са страхотни.

# 301
В Мадъркеър има 70%-3 блузи за 18лв;зимни якета от 30 до 45 лв;панталони около 22лв

# 302
  • с/у ОколоМръсТното
http://www.sportdepot.bg/products/turizam-turistichesko-oborudva … heski-obuvki-deca
Още нищо не са намалили Спорт Депо... Ма то и вън си е яка зима  Tired

В Бенетон в The MALL и в МОЛ-Сердика намалението e 60%. Момчешките жилетки с намалението са към 30-40лв. Блузките им са 16-7, до 25 лв. Ма не ми се нравят. Няма и хубави ризки.
В Тера Нова на Пиротска има не лоши намаления  Grinning

# 303
Финални са намаленията вече. Останали са малко бройки, но пък за сметка на това на наистина смешни цени.

Във Фокса - детските чорапогащници/чорапи са 1+1 безплатно. Ако са  два чорапогащници в комплект, отново имаш право на един безплатен. Излизат 3 броя за 10 лв. Само едно уточнение, много са умалени и не отговарят на написаните години, ние взехме за 5-6 годишни Simple Smile.

# 304
Във фокса има ли намалени бебешки дрешки? Интересуват ме по-плътните блузки и суитчъри за бебоци  Money

# 305
Във фокса има ли намалени бебешки дрешки? Интересуват ме по-плътните блузки и суитчъри за бебоци  Money

Да, има плътни блузки и суитчъри Simple Smile - около 12-14 лв. ли бяха, не обърнах внимание.

# 306
Самсара    bouquet  Hug 

# 307
Зная, че в СпортДепо има намаления, но ако някой е ходил и е обърнал внимание на цените на ролерите, моля да сподели.
Споделям: Има увеличение, защото ролери които купих на дъщеря ми след НГ за 79, сега са 99...Но там винаги има разни промоции и явно трябва да се следи.

# 308
  • София
Mimitootvr, в сайта ли сравни или ги видя в магазина? Питам, защото ми казаха, че има намаление, което не е отбелязано на страницата им.

# 309
Даа, там погледнах. Но когато купих на щерката и в сайта бяха на същата цена (79), аз там първо ги харесах и после отидохме до магазина да ги пробва. Все пак разходи се и виж  Wink

# 310
  • sofia
Вчера минавах покрай магазина на Спорт Депо /на Сребърна/ и имаше реклама за 60% намаления, но не съм влизала, не мога да кажа реално как е

# 311
А от къде могат да се купят детски зимни хокейни кънки размер 31-35 номер? В Спорт Депо има само големи, а в Джъмбо изобщо няма.

# 312
В Etere по случай св.Валентин има 11 промоционални артикула/купих си рокля за 49лв/

# 313
По случай св.Валентин само на 14.02 в селектирани оптики има 50% намаление на очила Kwiat/има ги изброени на сайта на фирмата за различните градове/

# 314
arline,къде има магазин на ЕТЕРЕ в софия?

Общи условия

Активация на акаунт