Намаления 2012 (4)

• 102 344
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София-Младост
от сайта на NEXT: Скъпи приятели на 20.01.2012 г. (петък) ще проведем игра с ВСИЧКИ наши клиенти посетили магазина ни! Всеки един клиент ще бъде от страната на печелившите, ще има възможност да спечели -10%, -15%, -20%, върху вече намалените ни артикули! Наградата ще може да бъде използвана до 25.01.2012. г.
А кой е сайта на NEXT, защото аз тарсих, но не го намирам на български
Става въпрос за посещение на място в магазина им в МОЛ-а

# 106
  • Варна
момичета какви са намаленията в карфур в момента?

# 107
  • У дома !
От кога ще започне "хубавото" намаление в Зара и  от кога ще е финалното в Манго,някакви идеи?

От днес в МАНГО е финалното намаление до -70%
днес в Манго на Витошка намалението беше 50%,нямаше нищо на 70%,ти за кой магазин пишеш?

# 108

Знаете ли до кога ще продължи намалението в Зара и какъв е максималния процент, който правят? Има ли вероятност да стигне до - 70%?

# 109
  • София
От кога ще започне "хубавото" намаление в Зара и  от кога ще е финалното в Манго,някакви идеи?

От днес в МАНГО е финалното намаление до -70%
днес в Манго на Витошка намалението беше 50%,нямаше нищо на 70%,ти за кой магазин пишеш?
Това излезе във Фейсбук страницата им онзи ден.Пишеше,че важи и за България.

# 110
  • Варна
момичета какви са намаленията в карфур в момента?

Същите като от преди 1 месец,намаление на дрехи,бельо и обувки - 50%. Peace

# 111
  • на последния етаж
До Levi's някой разхождал ли се е?

# 112
Вчера бях в Манго, МОЛ Сердика.
Купих си тениска, намалена 70% и риза, намалена 50%.

В ЗАРА имаше жилетки, намалени от 119лв. на 29лв., но не бих дала дори и 9лв. Peace

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 09:19 от Фран Джонсън

# 113

В ЗАРА имаше жилетки, намалени от 119лв. на 29лв., но не бих дала дори и 9лв. Peace

И на мен са ми много парцаливи специално дамските неща!  Peace

# 114
Извинявам се за офф-топика, но тук сме се събрали, за да коментираме намаленията в проценти и да обменяме информация, а не мнения на кой какво му изглежда 'парцаливо" или кой за какво би или не би дал 9 лв...  Crazy
Не е ли така?   Hug

# 115
Извинявам се за офф-топика, но тук сме се събрали, за да коментираме намаленията в проценти и да обменяме информация, а не мнения на кой какво му изглежда 'парцаливо" или кой за какво би или не би дал 9 лв...  Crazy
Не е ли така?   Hug

Имено! Обсъжда се И качеството на намалените стоки! Но да не влизам в излишна полемика!
А ако поста ми не е на място и не е по темата нека модератор да си каже тежката дума!  Peace

# 116
Не е ли така?   Hug

Малко издребняваш  Wink

Аз днес също бях в Дъ мол и нищо не си купих по същата причина - парчолаци  Laughing

Последно има ли Манго там?  Thinking

# 117
  • Sofia
То това тук да не е фондова борса да си говорим само в % Mr. Green. Нали затова е форума - за да се обменят и мнения!
За един може да е парцаливо - за друг да е върха, но не пречи да си кажем, а за Зара, напълно вярвам, там какви парцалки съм виждала само, по-големи и от тези в Калиопе и Терранова  Joy

# 118
Последно има ли Манго там?  Thinking

Извинявам се. Става въпрос за МОЛ Сердика. Embarassed

# 119
В Некст си изтеглих листче с 15 % отстъпка. Мъж ми и една др. мама- същите. Взех дънки от 16лв. за баткото, имаше хубави и по 20лв. На малчо за 19лв, както и едно боди ризка за 17лв. Върху цялата сметка получих тези 15 % отстъпка. Доволна съм! Имаше прилични ризки, блузи и дънки за 5-6г. и 10-11г., ама на нас др. не ни трябваше  Sunglasses
Иначе от вчера и днес в Сердика и дъ мол почти приключват с намаленията- много постно тази година.

Общи условия

Активация на акаунт