Намаления 2012 (4)

• 102 392
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Извинявам се за офф-топика, но тук сме се събрали, за да коментираме намаленията в проценти и да обменяме информация, а не мнения на кой какво му изглежда 'парцаливо" или кой за какво би или не би дал 9 лв...  Crazy
Не е ли така?   Hug

Не! Не е така.

Иначе от вчера и днес в Сердика и дъ мол почти приключват с намаленията- много постно тази година.

Сериозно? Това инфо от къде?

# 121
В Playlife  намалението става ли повече от 50% или да не се ослушвам повече?

# 122
Иначе от вчера и днес в Сердика и дъ мол почти приключват с намаленията- много постно тази година.
Ами вчера бях в Сердика, днес в карфурския мол- търсех си една проста бяла тениска за отдолу, навсякъде са обрали намалените неща в някакви кътчета и са изкарали нови колекции. И аз очаквах да има над 50 %, обаче нещо е опоскано и доста слабо...Влизах в ЗАРА, Бенетон, Овиес, Манго, Калиопе, МиС, Есприт (там пък почти нищо няма на 50 %, няма такива стисни  Mr. Green ), Промод, дори в Некст в по- голямата част е Нова Колекция. Това по наблюдения, нямам някакво вътрешно инфо  Peace

# 123
  • София
Ами вчера бях в Сердика, днес в карфурския мол- търсех си една проста бяла тениска за отдолу, навсякъде са обрали намалените неща в някакви кътчета и са изкарали нови колекции. И аз очаквах да има над 50 %, обаче нещо е опоскано и доста слабо...Влизах в ЗАРА, Бенетон, Овиес, Манго, Калиопе, МиС, Есприт (там пък почти нищо няма на 50 %, няма такива стисни  Mr. Green ), Промод, дори в Некст в по- голямата част е Нова Колекция. Това по наблюдения, нямам някакво вътрешно инфо  Peace

Аз си купих проста бяла блузка с дълъг ръкав за отдолу от new yorker за 10лв.
А иначе чакам финална разпродажба в магазините, ама нещо...

# 124
Моите наблюдения са същите. А специално за намаленията на Зара, Бершка, Страдивариус, Пул енд Беър, на витрините им пише, че намаленията са до 26 януари. Дали след това ще приберат непродадените намалени неща или ще пуснат още едно намаление ... не зная...  Rolling Eyes

Да се оплача от Reserved. Нещо много скъпички ми се виждат техните неща, а пък изглеждат доста парцаливи. Повечето им топове са около 20 лв. Жилетките около 25 лв +, докато на повечето места жилетките са по 20 лв.

На витрината на Манго пък имаше всичко на -50, 60, 70%, без ДО отпред, а имат едни потници намалени от 19 лв на 13 лв. Накупих към 10 потника и тенисчици де. Съвсем изчистени са, едноцветни, 90% памук. Идеални са за носене под блузки, жилетки Simple Smile

А, я кажете откъде да си взема чорапи на сносни цени? Много ми свиди да давам по 2-3 лв на чифт чорап нещо...  Mr. Green Преди време си бях взела от Метро, пет в пакет, за около 5 лева, цветнички - лилави, сиви цикламени, светло розови, светло сини. Доста дълго време ми изкараха. Даже имам още, но бройката им намаля нещо.  Mr. Green

И последно, палтата и якетата в Зара си останаха прекалено скъпи! Crossing Arms

# 125
Цъфс благодаря  Hug

Аз днес вероятно ще ходя до мол Сердика и ще дикладвам после за нещо заслжаващо си   Grinning

На витрината на Манго пък имаше всичко на -50, 60, 70%, без ДО отпред, а имат едни потници намалени от 19 лв на 13 лв. Накупих към 10 потника и тенисчици де. Съвсем изчистени са, едноцветни, 90% памук. Идеални са за носене под блузки, жилетки Simple Smile

И аз много ги тача техните изчистени потници и тениски...на намаления Simple Smile За цената си са супер трико.

От обувки и боти не съм доволна аз тази година - нищо не мога да харесам, ако някой сподели за качествени боти/обувки без тези масовките, много ще съм благодарна  Peace

Трябва да видя Пепината и Корида, но ги няма в моловете, а в този студ не ми се обикаля  cold
А инфо за Капаска - като асортимент?

# 126
А инфо за Капаска - като асортимент?
Аз писах вече, че почти всички стоки бяха намалени преди няколко дни. Миналата година яко се изръсих за един панталон, а сега го видях на половин цена. Crossing Arms
Днес ще намина пак.

# 127
  • Beyond the Frontiers
Аз се пробвах с Манго вчера - нито дънки, нито риза, нито пола, нито пуловер - нищо не харесах. Те са прибрали всичко, което харесвах Cry
В Бенетон също нищо интересно, прибрах една риза, да не съм съвсем без нищо Rolling Eyes
За утешение пуснах една поръчка от Ларедута Twisted Evil

# 128
  • София
Как е положението в Норт фейс? Пуснаха ли някакво намаление?

# 129
...търсех си една проста бяла тениска за отдолу...
Аз си купих проста бяла блузка с дълъг ръкав за отдолу от new yorker за 10лв.
А иначе чакам финална разпродажба в магазините, ама нещо...
Търсех бяла, с къс ръкав и кръгло деколте, почти до шията, но и голям номер...Трудна задача...Смешното е, че харесах Зарските, дето пише SALE, но те пък не се продават в чист вид. А ми се видя на гърба на единия манекен, че има етикет  Thinking Е, накрая намерих в МиС, на най- измисления щендер. В Дайхман преди имаше бебешки маратончици, сега- нищо не е останало от изгодните.

# 130
  • София
В Ecco има 30 % намаление.Но някои номера от детското липсват.

# 131
От CALLIOPE си купих тъй дълго търсеният спортен панталон/тип долнище/ намален от 39лв. на 19 лв.
Много приятна материя. Peace

# 132
Спомняте ли си кога и дали е имало по-значими разпродажби в Humanic миналата година? Чудя се дали има смисъл да чакам. Thinking

# 133
Миналата седмица бях в Стара Загора и минахме през Моловете и почти никакви намаления не видях, поне не реални, а имаше доста билбордове, за отстъпки!

# 134
В мол Сердика си продължават намаленията - по-големи намаления, по-малък избор.
Винаги вадят по -това време новите колекции, но намаленията си продължават.
В Бершка напр. питах - до края на февруари са им намаленията.
Имат между другото много симпатични ризи - от 15 до 30 лв. - от тези карираните, където сега са заляли всички магазини - явно са на мода, заедно със скини дънките. И като комбинация стоят много добре  Grinning

В Манго - по-ниски са цените на намалените дрехи, но са сбутани в единия карай на магазина и трябва си ровене за намалено съкровище.
В Зара е пълна скръб - аз рядко харесвам нещо от там за себе си.

Ако някой ги инрересува нещо конкретно да пита, мисля, че обиколих всички магазини/или почти този път Simple Smile

В Ести Лаудер имат промиция  - комплект от 3 продукта на цена 180 лв., като е изгодно, тъй като само единия крем е около 130-150. Момичето беше много мило и ми даде бурканчето мострички на  цялата рекламирана серия, според типа кожа.  КАза ми и че ще имат ден, на безплатни демонстрации, ще ми пратя смс и ще пиша, за който се интересува Simple Smile

Аз пак ще се оплача - никакви боти или обувки не успях да си харесам  Tired

В MAC правят ли намаления?

Общи условия

Активация на акаунт