Намаления 2012 (4)

• 102 407
  • 736
  •   2
Отговори
# 135
В Parfois да знаете намалението колко % е? Преследвах ги за едни чанти от новата колекция до скоро, но явно няма изглед да получат...поне да намалят старите Mr. Green

# 136
В Parfois да знаете намалението колко % е? Преследвах ги за едни чанти от новата колекция до скоро, но явно няма изглед да получат...поне да намалят старите Mr. Green

Около 20-30 процента. Но намалените чанти бяха 4-5 модела общо.
Изкарали са нова колекция.

# 137
Алекс1, благодаря! Peace Доста малко са 20% и то на 5-6 модела Crazy Стисльовци! Laughing

# 138
Момичета, намаленията са към края си.
Минах на бегом през Бенетон в Мола на Стамболийски. Новата колекция се подреждаше усилено. Всичко намалено беше натрупано по щендери в средата на магазина.
 Аз купих набързо една дамска риза за 27лв и утре ще направя последен тур.

# 139
Като са го натрупали така, няма ли поне да ги намалят на 70%?

# 140
В Орсей има намаление до 70%–купих си шлифер за 30 лв и яке естествена кожа за 60 лв

# 141
В Марк енд Спенсър има рокли на 55лв/от 150/;а в Селио имаше мъжки кожени якета/само L/ под 100лв;в Nine West има хубави боти около 110лв.Това в the Mall

# 142
В Орсей има намаление до 70%–купих си шлифер за 30 лв и яке естествена кожа за 60 лв

Спомняш ли си дали е имало и намалени рокли? Simple Smile

# 143
Да,имаше и рокли,около 40-50 лева

# 144

Що се отнася до парцаливо и аз много пъти съм се чудила как може да има такива парцали на такива цени... #Crazy

# 145
От скоро чета темата и понеже в нея се обсъждат намаления предимно на облекло, то се извинявам, ако   въпросът ми не е за тук.
Но все пак да попитам: Искам да си купя дълбок тиган с капак на Тефал. Имате ли информация за промоция, намаления или пазаруване с точки в някои магазини или хипермаркети?

# 146
Много изгодни комплекти Тефал имаше в amazon.co.uk
Може да им хвърлиш един поглед, не знам дали още са в промоция.

Иначе по българските хипермаркети идват доста скъпичко, че и аз ги позаглеждам  Thinking

# 147
  • София, България
Да кажа аз какво открих - дисковете за Франклин в Патиланци са намалени на 4 лева (навсякъде другаде са по 7 лева). Знаете ли откога ги дебна да ги намалят някъде, но не. Така че много се изкефих - старички са, но детето още ги харесва, а и второто расте Simple Smile

# 148
  • София
Не знам, дали сте писали, но в Аристон С и Бобозандер има до 75% намаления. Минималното намаление е от 50 %  и все още има размери. Peace

# 149
  • Beyond the Frontiers
Не знам, дали сте писали, но в Аристон С и Бобозандер има до 75% намаления. Минималното намаление е от 50 %  и все още има размери. Peace

Колко струват грубо саката?

Общи условия

Активация на акаунт