Намаления 2012 (4)

• 102 428
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Момичета здравейте ,спешно се нуждая от координати на магазини в Стара Загора за обувки чизми ,но официални и естествено на приемливи цени Simple Smile Ако сега отида в Ст.Загора или в Пловдив дали ще са заредили вече новата пролегна колекция ?

# 151
  • София
Не знам, дали сте писали, но в Аристон С и Бобозандер има до 75% намаления. Минималното намаление е от 50 %  и все още има размери. Peace

Колко струват грубо саката?
Около 100лв, полите около 50лв, ризите около 40лв.  Peace

# 152
Кажете моля, моля, ако знаете намаление на сенки, палитри, червила, но от по-скъпичките?

# 153
  • София
Привет момичета,

дано не се повтарям, не успях да прочета назад.

ДМ стават на 3 години и предлага следните оферти:

Цитат
на 27 януари - при покупка над 15 лева ще ви подарим хубава чанта за многократно ползване.
на 28 януари - всеки, който пазарува ще тегли късметче и може да спечели dm ваучер за подарък на стойност 15 лева.
на 29 януари - самия рожден ден - всяка покупка над 30 лева носи намаление от 30%.

# 154
  • на последния етаж
За Levi's знаете ли нещо?

# 155
Jira, много полезно  Peace

# 156
 В сайта на аристон можете да видите актуалните цени с  намаление, имат и доставка
http://www.ariston-s.com/

# 157
Айде какво стана с тоя Карфур  newsm78

Моя приятелка ходи оня ден и като питала за -70% от кога започва и казали, че нямало да има. Казах и че са я излъгали, понеже и служителите незнаят кога и какви намаления ще има. Моята комшийка работи там и като я бях питала тя каза че само се набутвала с тоя магазин като пазарува. Купила си табутерки по 40лв и след седмица били на промоция за 26лв. Та по това съдя, че и те незнаят.

# 158
Аз днес бях. Нямат намаление.

# 159
Какво ше рече нямат намаление? Нямат изобщо или нямат -70% намаление и още си стоят на -50%

# 160
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Zelda81, да, посетих твоя сайт - скъпо и нищо не ми хареса. Ти имаш ли право да правиш реклама? Понеже темата е за намаления, а не да рекламираме своите електронни магазини. (и моят мъж има електронен магазин, ама някъде да съм го казала и написала?)

# 161
Zelda81, да, посетих твоя сайт - скъпо и нищо не ми хареса. Ти имаш ли право да правиш реклама? Понеже темата е за намаления, а не да рекламираме своите електронни магазини. (и моят мъж има електронен магазин, ама някъде да съм го казала и написала?)

Много са Досадни, много!
Как не разбират, че по-този начин си правят анти-реклама?!

# 162
  • София
Аз пък няма да го посетя  Laughing

# 163
Някой знае ли какво се случва в Росиньол и SLS?

# 164
Някой знае ли какво се случва в Росиньол и SLS?

Те по принцип по-късно правят намаления, но и аз нямам информация как е положението в момента.

Общи условия

Активация на акаунт