Намаления 2012 (4)

• 102 454
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Някой знае ли какво се случва в Росиньол и SLS?
Вчера бях има намаление  и до 50%

# 166
Какво ше рече нямат намаление? Нямат изобщо или нямат -70% намаление и още си стоят на -50%
Нито -70 нито -50. Имат частични намаления на някои стоки. Сандалите, които купих за 10 лв. сега бяха 15 лв. Маратонките от 13 на 18 лв..... и така.

# 167
  • София
А да сте виждали някъде намаление на слънчеви очила? Помня, че минали години януари месец правят намаления в някои оптики.

Оня ден пък търсих в The Mall едно магазинче за домашни потреби, което се намираше на първия етаж срещу асансьорите, някъде май до Старбъкс. Много ми харесваха там нещата, а и правеха намаления, но сега го нямаше. Знае ли някой къде са се преместили?

# 168
Намаления има в Полароид. Магазинът им е на Попа.

# 169
  • София
Дали във Furla вече има 50% newsm78

# 170
  • Sofia
Bubble79, в Мола на Стамболийски мин. седмица имаше много добри предложения на намалени слънчеви очила, от по-марковите. Не мога да кажа подробности, защото сега харча за други неща, само фиксирах някои модели на витрината и леко ме хвана яд, че съм с други приоритети Mr. Green

# 171
А да сте виждали някъде намаление на слънчеви очила? Помня, че минали години януари месец правят намаления в някои оптики.

Оня ден пък търсих в The Mall едно магазинче за домашни потреби, което се намираше на първия етаж срещу асансьорите, някъде май до Старбъкс. Много ми харесваха там нещата, а и правеха намаления, но сега го нямаше. Знае ли някой къде са се преместили?

Намаления има и в Джой оптик, в момента покрай всяка оптика, която съм минала има намаление:)

Ох, ако се сетиш за името на магазинечето, че и н амен ми трябват едни кухненски нещица и не мога да си харесам - търся си захарница от Нова година, а кажете ми, може ли всчики да са толкова грозни?

# 172
Bubble79, в Opticlasa винаги има отделна аутлет витрина  Whistling Има на 50, дори на 70% намалени очила.

# 173
  • София
Дали във Furla вече има 50% newsm78
И аз ги чакам, но  още преди седмици бяха прибрали всички читави модели и то на 30%. Класическия им модел (който отдавна двбна) никога не се появява на намаление, а на следващата година пак цъфва в новата им колекция  Crossing Arms

# 174
  • София
  bouquet Мерси за отговорите и насоките!

# 175
  • Sofia
Здравейте момичета,

искам да ви попитам дали някъде правят намаления на качествени ботички и ботушки, такива, които да са топли и да не пропускат. Миналата година си взех едни боти намалени на 100лв от 200 уж с гортекст меммбрана да не пропускат, но уви целите ми крака са мокри. Споделете за качествени марки и в кои магазини да ги търся, пък се надявам да пуснат и някакви намаления вече.

# 176

Тиган на тефал искам и аз, но от тези без дръжка (дръжка и капа си имам)
От промоциятя на Кауфланд преди време си взех два от серията индженио и
искам още

# 177
  • Kyustendil
От днес 50% намаление в lacoste!

# 178
  • София
Ужас, пропуснала съм да се запиша в новата тема.  Crazy

# 179
Току що получих смс от Фурла, че обявяват частично 50% намаление  Peace
Това "частично" е малко дразнещо, но дано намерите това което ви харесва, аз съм пас, че всичките ми карти светят червено.

Общи условия

Активация на акаунт