Намаления 2012 (4)

• 102 602
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
В Bobo Zander 14лв подарък до св.Валентин при покупка на 2 артикула/така 2 блузи излизат около 35лв/
Още ли има намаление там и допълнително - 14лв?!!!!!!!!!!!!

# 271
Намаление в Бобо Зандер има още-а това с 14 лева важи за притежателите на клиентски карти.Ако нямате клиентска карта,можете да получите такава срещу 2лв/скоро водих една приятелка/ и и дадоха подарък 10 лв при следваща покупка.

# 272
В Теранова има финално намаление/В аутлета в Пловдив на главната има детски блузи с дълъг ръкав за 4.90,суитчъри за 6.90,памучни ватирани долнища от анцуг за 4.90

# 273
  • София
Момичета, да знаете какво се случи с магазин Sela ?
Първо беше в Скай сити, след това в Сердика, но нещо и там не го откривам?

И аз много се интересувам къде е SELA?

# 274
  • София
В Орсей има доста добро намаление Peace
Днес си купих една риза, на която отдавна бях хвърлила око, (но просто 50 лв за нея не ми се даваха) за 13.90 лв  Simple Smile

П.П.Но като цяло бяха останали предимно малки и много големи номера ... Това за Орсей на Витошка.

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 20:20 от mijjjka

# 275
  • У дома !
Някой да знае къде има детски апрески с намаление?

# 276
Aпрески имаше в Дайхман, както и промоция ако купиш 2 неща, второто е на половин цена. Важи и за чанти.

# 277
  • София
Aпрески имаше в Дайхман, както и промоция ако купиш 2 неща, второто е на половин цена. Важи и за чанти.

Апреските от Дайхман изобщо не ви съветвам да
ги купувате. Купихме едни за мъжа ми, след 20 дни
се скъсаха. Сменихме ги, вторият чифт на първата
седмица се скъса и сега ще отидем да си вземем
директно парите.

# 278
И аз с апрески за детето от Дайхман миналата година за 50 лв.
На второто носене се сцепиха по средата отгоре.
Сменихме ги. Вторите изкараха цели 2 седмици и им се сцепи подметката. Върнахме ги, върнаха ни парите.
Тази година категорично отказах да купувам ботуши от БГ, за 40 лв купих от Джавари ботуши с мембрани, краката й са топли и сухи, въпреки че гази в най-големия сняг.

# 279
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Леле, преди малко пратих щерката да види апреските в Дайхман, сега я предупредих да не купува. Благодаря ви за отзивите за "качество".  Hug

Аз от Дайхманските обувки в Бг хич не съм доволна. Купувала съм си от Дайхман във Виена и не съм имала проблем, но тук нещо не ми се получават нещата.

Търсим апрески или ботуши, които да топлят и да не пропускат. Номер 39-40. Ако някой има информация, ще съм благодарна да сподели. Ако има и промоция, още по-добре.  Laughing

# 280
Моето дете цяла зима си носи апреските от Дайхман и не са мръднали.
Ако се интересувате довечера ще напиша марката. Все пак не е все едно дали си купил от евтина марка или Елефантен. Неговите са нещо по средата.

# 281
  • София
В момента по памет не мога да напиша марката
на апреските на мъжа ми, но бяха около 50лв.
На мен не ми се струва да са чак толкова евтини,
че да се скъсат два чифта почти без носене.
При първия чифт си казахме - случва се, но при
втория чифт, който издържа само седмица, какво
да си помислим?

# 282
Sophia L., вашите явно са били некачествени - дали марката или партидата няма как да знаем.
И ние бяхме купили детски обувки, които се разлепиха на първата седмица от там, но не пиша, че всички детски обувки на Дайхман са некачествени.

# 283
  • София
zigizagi, честно, не ми е ясно защо толкова
лично приемаш казаното от мен, аз не те спирам
да пазаруваш от Дайхман.
Тук си споделяме - ти си доволна, аз недоволна,
цитирах и конкретни факти за недоволството си.
Няма как да изкупя всички налични апрески там,
за да разбера кои са качествени и кои не. Затова
за мен това беше пръв и последен опит с този магазин.
Хубавото е, че знаейки каква стока продават, си
увеличиха гаранцията на два месеца.

# 284
O, не го приемам лично, съжалявам ако така е изглеждало. Просто смятам, че в този магазин продават и качествени неща, и боклуци - попадала съм и на двете.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт