Къде в Бургас (30)

• 74 000
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
хммм аз всеки ден минавам от там  newsm78 утре ще погледна  Flutter
и в аутлета на Тера нова имаше и цветни, едноцветни, тигрови - кавито ти душа иска  Mr. Green

# 166
  • Бургас
Запис Mr. Green Hug
И да ви питам, случайно знаете ли магазин за мебели втора употреба, където мога да продам /оставя за продаване/ спалня?

# 167
  • Бургас
Здравейте, момичета, някоя от вас има ли идея за аптека или дрогерия, в която продават бебешка козметика на по-поносими цени? Струва ми се, че в по-големите в центъра цените са надути. Става въпрос конкретно за сериите на Мустела и A-Derma.
Благодаря предварително.

# 168
Момичета имам едно страхотно палто. Копчетата му обаче не бяха зашити добре и бързо паднаха. Зашивах си с игла няколко пъти. Днес пак паднаха. Знаете ли дали няма мапина за запиване ( ама много здраво) някъде в Бургас ?

# 169
Запис Mr. Green Hug
И да ви питам, случайно знаете ли магазин за мебели втора употреба, където мога да продам /оставя за продаване/ спалня?
На Патриарх Евтимий към Сливница има такъв магазин, и на Калоян и Гладстон.
Здравейте, момичета, някоя от вас има ли идея за аптека или дрогерия, в която продават бебешка козметика на по-поносими цени? Струва ми се, че в по-големите в центъра цените са надути. Става въпрос конкретно за сериите на Мустела и A-Derma.
Благодаря предварително.
Ако все пак държиш на центъра-Марешки и Галения(в Галения има едни карти,ползва се 5% намаление май,не е кой знае какво но все пак е нещо),и друга аптека е Поморина. Друг вариант ако познаваш някой който да работи в аптечен склад.
Happy aneta, не съм сигуррна дали има такава машина,но за две места се сещам че може да провериш. Едното е на ул. Ал. Велики(нали така се казваше  улицата на Пожарната),и ул. Шейново има едно ателие за шапки и бродерии. А другото място е до Света София в двора със закуските правят илици(там някой от форума ми беше казал,аз лично не съм ходила)-та си мисля ако ти се обикаля, че там е възможно да има такава машина. Сега си мисля и за бившето кино Септември на втория етаж.

# 170
Благодаря предварително.
аз пазарувам само такава козметика за моя син и съм доволна от цените в аптека Кедър , от там имам и карта с 8%отстъпка , безплатна е , може само да кажеш , че нямаш и ще ти направят

# 171
Бях в аутлета на Тера нова, но има само от тези с туниките няма плътни  Sad

Анета - виж в уличката зад Макдоналдс, но в другия край. Има един дядо и една баба, за 20-30ст. ти слагат копчета. Аз така все си сменям на дънките  Wink

# 172
някой може ли да ме насочи към добър адвокат в Бургас за имотно дело(разваляне на дарение). Praynig много ви моля

# 173
В Бургас има ли Cassyopea някъде или някакви хубави соли за вана, да не са Рефан и ако може да не са оцветени? Също търся магазин за подаръчни опаковки, имаше един на Републиканска, ама го няма вече...  bouquet

# 174
В Бургас има ли Cassyopea някъде или някакви хубави соли за вана, да не са Рефан и ако може да не са оцветени? Също търся магазин за подаръчни опаковки, имаше един на Републиканска, ама го няма вече...  bouquet

магазина пак е на републиканска, но се е преместил до велотата
а касиопея преди години имаше или в трията или в пиргоса, но сега има ли - не знам
аз вече ползвам само морска сол и съм много доволна

# 175
  • Бургас
Също търся магазин за подаръчни опаковки, имаше един на Републиканска, ама го няма вече...  bouquet
Ако говориш за подаръчните опаковки на Петя (беше срещу кабинета на Гамишев) - тя има бебе и е в майчинство. Препоръчвам ти Тони на Сливница 29.

# 176
Здравейте момичета,някой знае ли къде мога да намеря памперси Panda?Благодаря Simple Smile

# 177
Здравейте, имам едни въпрос, който не е точно "къде", а "кога" Crazy
Към мамите от "Меден рудник"-знаете ли кога са кукерите Thinking И интересно ли е въобще, че тази година ни се иска да ги видим?

# 178
Благодаря ви, дами, ще проверя   bouquet.

# 179
  • Burgas
Здравейте момичета,някой знае ли къде мога да намеря памперси Panda?Благодаря Simple Smile
Не знам дали не бъркам,но май съм виждала такива памперси на Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт