Къде в Бургас (30)

• 73 946
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Момичета търся велосипед 16 цола за момче ,да ме ориентирате къде има в града магазини с голям избор?
Гледах и в продавалника Simple Smileможе и втора употреба магазини за велосипеди:)

Здравей, може да провериш тук:http://www.velozona-bg.com/
Магазинът е до училище Васил Априлов, срещу Атаген.

# 526
  • Бургас
Момичета търся велосипед 16 цола за момче ,да ме ориентирате къде има в града магазини с голям избор?
Гледах и в продавалника Simple Smileможе и втора употреба магазини за велосипеди:)

Виждала съм магазин за велосипеди на ул."Гурко" - подминаваш китайския ресторант /който е на ъгъла на "Републиканска" и "Гурко"/ 50-тина метра. То е малко магазинче, но може да имат това, което търсиш.

# 527
  • Бургас
miss july , jelanie благодаря ви момичета

# 528
Момичета някой да знае къде продават тигани с керамично покритие? Вчера бях при една приятелка и готвихме в такъв направо се влюбих!!! Какви палачинки станаха само, пръстите да си изяддеш. И всичко има някак различен вкус. От всякъде е уникален. Сега ги гледах и в интернет имаше и промоция в сайта на Делимано http://www.delimano.bg/?tn=productview&pid=792570&csu=ge … arch_7days_306922 , но много скъпи ми изглеждат  Cry не моаг да дам 140лв. за два тигана

# 529
  • Пловдив
Момичета някой да знае къде продават тигани с керамично покритие? Вчера бях при една приятелка и готвихме в такъв направо се влюбих!!! Какви палачинки станаха само, пръстите да си изяддеш. И всичко има някак различен вкус. От всякъде е уникален. Сега ги гледах и в интернет имаше и промоция в сайта на Делимано http://www.delimano.bg/?tn=productview&pid=792570&csu=ge … arch_7days_306922 , но много скъпи ми изглеждат  Cry не моаг да дам 140лв. за два тигана

Моят купих от този сайт:

http://www.vicko-varna.com/?p=catalog&category=43
Не са без пари, ама не са цифрите, които споменаваш:)

# 530
Дребен,и аз искам да си купя такъв тиган,но четох в темата за "Най добрите и безвредни съдове за готвене" в Готварската тема че Делимано не е най-добрият избор.И аз се чудя какъв и откъде,разбрах че и в Метро има,и не са на такава висока цена.
Горгона,пише че тиганите са за индукционни котлони,стават ли и за керамични ?И ти от Варна ли ги купи,или може и да се поръчат?

# 531
  • Пловдив
Горгона,пише че тиганите са за индукционни котлони,стават ли и за керамични ?И ти от Варна ли ги купи,или може и да се поръчат?

Аз моя го ползвам на керамични котлони, всеки тиган е описан за какви котлони става, не са само за индукционни.
Поръчах си го от сайта.

# 532
Миналата година имаше промоция на Делимано в Билла-взех си оттам два тигана ,но на 3-ия месец вече покритието беше надраскано,а не съм бъркала с вилици или лъжици вътре,т.е. стараех се да ги пазя.Външно не се виждат драскотини,но храната се захваща за дъното,нещо,което го нямаше в началото...Според мен,търсете нещо друго,не на тази марка Thinking

# 533
  • Бургас
Моят е от Карфур, 35 лв за мисля най-големия, беше в акция . За година ползване не е мръднал, а не го жаля, бъркам си с метал. Много лесно се измива, не е като тефлона дето все мазен сякаш си стои.

# 534
Хубави тигани и на нормални цени има и в Айко  Peace

# 535
  • Бургас
Тинтина, свекърва ми продава домашни яйца в Меден Рудник. Ако ти е наблизо мога да дам подробности на лични.

# 536
 Здравейте момичета.
В коя оптика в Бургас мога да намеря цветни лещи за очи на нормална цена? Преди бях ползвала едни едногодишни на B&L , но сега като разглеждам по сайтовете едногодишни никъде не виждам. И за цена ако може да ме ориентирате Embarassed

# 537
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте момичета.
В коя оптика в Бургас мога да намеря цветни лещи за очи на нормална цена? Преди бях ползвала едни едногодишни на B&L , но сега като разглеждам по сайтовете едногодишни никъде не виждам. И за цена ако може да ме ориентирате Embarassed

Цената на лещите зависи от марката. В Joy имат -15% намаление. По-добре си ги вземи от сайт. Относно срока на годност - преди време в повечето оптики подвеждаха за реалния срок, например месечни лещи ги продаваха за едногодишни.
Моето мнение е, че на FreshLook са най-добрите (нося лещи от 12г.), но са и скъпички  Rolling Eyes

# 538
  • Бургас
Къде има продуктите на Хармоника? И по-специално Био боза ? Rolling Eyes

# 539
  • London, baby
Мисля, че в Карфур.

Общи условия

Активация на акаунт