Къде в Бургас (30)

• 73 925
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Продукти на Хармоника има в Карфур, но точно био боза няма

# 541
Здравейте момичета  Hug
Исках само да Ви информирам на какво попаднах вчера в Бургас  Peace
До Триа има един магазин за детски обувки ,има модели на Капчица намалени от 40-60лв ,новата цена е на 10лв
Аз купих този модел за дъщеричката ми (в розово ):
http://www.novobebe.com/productDetails-bg-1487.html
Дано да съм ви била полезна  Peace

# 542
  • London, baby
Продукти на Хармоника има в Карфур, но точно био боза няма
Точно тази боза съм я виждала много пъти там. Wink

# 543
Къде точно я слагат, че аз никога не съм я виждала? На хладилния щанд, на който са млеката, сметаната и сиренето на Хармоника ли?

# 544
  • London, baby
До яйцата в ляво, мисля, че маслото там стои.

# 545
Аз моя го ползвам на керамични котлони, всеки тиган е описан за какви котлони става, не са само за индукционни.
Поръчах си го от сайта.
Горгона,благодаря ти,аз не се бях загледала в описанията,само мернах че е за индукционни котлони.
Хубави тигани и на нормални цени има и в Айко  Peace
Днес ходих,избрах си някакъв на който пише че е произведен в Германия,другите бяха италиански.Само че нямаше оребрен тиган поединично.Имаше страхотни неща в този магазин.

И да попитам,къде в центъра има Диетичен магазин-огледах се за този до църквата КиМ,но като че ли не го видях,има ли и някъде другаде?По -точно ме интересува откъде да си взема кафяв ориз,киноа и зелена елда?

# 546
И аз да питам откъде да си купя тофу?

# 547
До яйцата в ляво, мисля, че маслото там стои.
Точно там гледам и аз, но никога не съм срещала. Както и да е....
Denito , видя ли какви са цените на тиганите в Айко?
В момента има промоция в Карфур на тигани с капаци по 20 и 25лв
А днес видях, че от понеделник и в Кауфланд ще има намаление, но само на тигани /т.е. без капаци/

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 22:09 от Bona Dea

# 548
Bona dea,предполагам имаш предвид Керамично покритие. Точно такъв си купих,24 см-35лв,Немски без капак. По-скъпите бяха немските,а другите по евтините-италиански.Имат разлика,немските са малко по-тежки и самото им дъно е удебелено,а италианските ми приличаха на евтини тефлонови тиганчета,леки и тънки. Капаци не видях да имат.Имаше и от 20лв-за палачинки,и много малки тиганчета. На мен лично немските много ми харесаха,сега си заплюх голям ВОК,но струваше към 55лв,и без капак незнам дали ще ми върши работа и ще си помисля малко.
Най-добре огледай преди да купиш .Айко имат и сайт,там можеш да ги разгледаш.

# 549
Denito  bouquet много благодаря!

# 550
  • London, baby
Bona Dea, днес си купих от там, но са й сменили мястото, сега вече бозата е с/у яйцата. Купих си една, но не съм я опитала, дано е вкусна.

# 551
Значи е на щанда с тестото.
Опитай я, че се вкисва бързо, това е истинска боза Wink
П.С.
Извинявам се за спама

# 552
  • Бургас
И да попитам,къде в центъра има Диетичен магазин-огледах се за този до църквата КиМ,но като че ли не го видях,има ли и някъде другаде?По -точно ме интересува откъде да си взема кафяв ориз,киноа и зелена елда?
Не е съвсем в Центъра, но срещу ТОХ-а кооперациите до фурната, има фото и някакви канцеларски материали, че между тях има една Билкария, от там съм купувала такива неща  Peace др. вариант е ДМ в Мол-а, на био щанда също има .

# 553
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Знаете ли дали в някой от спортните магазини вече правят намаления? На малки мин. есен му взехме маратонки Найк за 35лв. от магазина на Найк в Мола, но не ми се ходи до там и да се окаже, че все още не са започнали с намаленията.

Благодаря за инфото и за обувчиците  Peace  На нас видимо маратонките са ни по-удобни  Rolling Eyes

# 554
  • Бургас
Знаете ли дали в някой от спортните магазини вече правят намаления? На малки мин. есен му взехме маратонки Найк за 35лв. от магазина на Найк в Мола, но не ми се ходи до там и да се окаже, че все още не са започнали с намаленията.

Благодаря за инфото и за обувчиците  Peace  На нас видимо маратонките са ни по-удобни  Rolling Eyes
В аутлета ,който е на пътя към Саравофо има детски маратонки найк ,цените варират от 30-60 лева,има голямо разнообразие. Peace

Общи условия

Активация на акаунт